- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nefeli napisał:
Iwonka zycze szybkiego powrotu do zdrowia mezowi,wiem co czuje,ja tez walcze z kregoslupem,podjelam ryzyko uniesienia brzuszka i mocno wierze ze dam rade i nikt podczas cesarki nie zdemoluje mi miednicy i dyskow Zycze mu zeby bol szybciutko minal i wszystko wrocilo do normy a on do domku.
Ja tez nie mam dobrych wiesci moj tata zostaje w szpitalu,w mozgu jest krwiak,widzi podwojnie,moze stracic prace bo nikt nie wie co dalej z jego glowa,co dwa dni robia tomograf,a moja mama sama i nie mam jak im pomoc.
Wiec dzis tez mialam nerwowke,niby poszlam na kawe ale wiecie jak jest ze mysli nie da sie tak po prostu z glowy wyrzucic i ich wplywu na psychike.
Alivva koszulki w moim stylu sliczne ale ja nie moge nic kupic na alegro,taka ze stopkami mierzylam ostatnio w sklepie ale 20 euro i byla tylko w duzym rozmiarze no i czerwona a ja jakos nie przepadam za czerwienia wiec odpuscilam.fajnie wam z tym alegro.
Kochane moje wytlumaczcie mi jak krowie na miedzy jak ja mam te fotki wstawic bo juz ze sto razy probowalam pomniejszac Irfan View i wstawic i niestety nic z tego
a spróbuj w tym programie....
nie pamietam jaką wielkośc maksymalna moga mieć zdjęcia tu wrzucane... :/
zmniejszacz.pl/
a ja zmniejszam paint jak masz windowsa to masz i painta, klikam na zdjęcie- edytuj- zmień rozmiar- pomniejszam np o 50% i pion i poziom i ok- zapisuje:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alivva napisał:
nefeli napisał:
Iwonka zycze szybkiego powrotu do zdrowia mezowi,wiem co czuje,ja tez walcze z kregoslupem,podjelam ryzyko uniesienia brzuszka i mocno wierze ze dam rade i nikt podczas cesarki nie zdemoluje mi miednicy i dyskow Zycze mu zeby bol szybciutko minal i wszystko wrocilo do normy a on do domku.
Ja tez nie mam dobrych wiesci moj tata zostaje w szpitalu,w mozgu jest krwiak,widzi podwojnie,moze stracic prace bo nikt nie wie co dalej z jego glowa,co dwa dni robia tomograf,a moja mama sama i nie mam jak im pomoc.
Wiec dzis tez mialam nerwowke,niby poszlam na kawe ale wiecie jak jest ze mysli nie da sie tak po prostu z glowy wyrzucic i ich wplywu na psychike.
Alivva koszulki w moim stylu sliczne ale ja nie moge nic kupic na alegro,taka ze stopkami mierzylam ostatnio w sklepie ale 20 euro i byla tylko w duzym rozmiarze no i czerwona a ja jakos nie przepadam za czerwienia wiec odpuscilam.fajnie wam z tym alegro.
Kochane moje wytlumaczcie mi jak krowie na miedzy jak ja mam te fotki wstawic bo juz ze sto razy probowalam pomniejszac Irfan View i wstawic i niestety nic z tego
a spróbuj w tym programie....
nie pamietam jaką wielkośc maksymalna moga mieć zdjęcia tu wrzucane... :/
zmniejszacz.pl/
a ja zmniejszam w paint jak masz windowsa to masz i painta, klikam na zdjęcie- edytuj-otwiera się paint-wybieram opcje zmień rozmiar- pomniejszam np o 50% i pion i poziom i ok- zapisuje:)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczyny dziekuje bardzo za ciepłe słowa. Ciesze sie ze was mam:)
Nefeli jak chcesz to prześlij mi na poczte swoje fotki ktore chcesz zmniejszyć to ja ci je przerobie.
To adres
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
- Otrzymane podziękowania: 0
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Przez parę dni nie tu zaglądałam, bo miałam niezły młyn. Przez ostatnie dwie godziny próbowałam nadrobić zaległości w czytaniu Was... Tyle się u Was działo. Nefeli, cieszę się, że z Małą wszystko ok i życzę, żebyś Ty coraz lepiej się czuła! Iwonta, strasznie współczuję nerwów o męża, trzymam kciuki, żeby zaopiekowali się nim jak najlepiej i szybko wrócił do zdrowia.
Niagarko, gratuluje chłopca! Gratuluję też pierwszych ruchów dziewczynom, które je poczuły!
Ja wpadłam podzielić się w skrócie radosną info: od wczoraj jestem mężatką Ceremonia i przyjęcie bardzo nam się udały, pogoda mniej, bo pod chmurką, ale przynajmniej nie padało
Foty od fotografa będę miała dopiero w piątek, wtedy coś wrzucę - póki co nie mam nic, bo nikt z najbliższych nic nie pstrykał.
Ogrooooomne buziaki dla wszystkich! Dobrej nocy!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
Nefeli wspolczuje. a gdzie niagara? przytulila by do cyca i od razu by bylo lepiej:)z tym slonkiem faktycznie cos musi byc. co tam.. jedno lato bez porzadnego opalania trzeba bedzie wytrzymac:) tylko jak juz masz tak goraco to co bedzie pozniej..
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madziadzieki za podpowiedz poprobuje jak tylko znajde chwilke,obecnie ciagle wisze na telefonie,ale obiecuje ze sie postaram cos powrzucac,czasu jakos nie mam brzuszka zrobic albo ciuszkow,nawet z kamery jeszcze nie pozgrywalam filmikow z mala.
Dzis przegladalam cala swoja garderobe,wchodzi moj maz i mowi " o matko ile Ty masz ciuchow i nie masz sie w co ubrac " tylko wiecie jak to jest polowa staroci z 10 lat nie noszona,albo nie ma do czego zalozyc te nie noszone ja zbieram do siaty i wystawiam zeby sobie biedni ludzie wzieli,bo jak sie czegos nie nosi rok dwa to juz sie na pewno nie zalozy.
Natomiast on dzis zeby wyjsc na kawe nie mial co na siebie wlozyc,poniewac nie chce nic ogladac,mierzyc i kupowac,jakiekolwiek ciuchy jak ma to jak ja pojade do Polski i mu kupie,ale jak mozna facetowi wybrac spodnie na przyklad i miec pewnosc ze beda fajnie lezaly ??? wiec ostatnio dalam sobie spokoj bo ciagle kase wyrzucam...i teraz niech chodzi na golasa,jak zony nie slucha.
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
W temacie łóżeczko i wyposażenie, trochę poszperałam i znalazłam takie pozycje.
I jak zwykle zastanawiam się takie czy inne.
Dzielę się z wami może ktoś coś mądrego napisze.
sklep.wisad.pl/lozeczka/40-lozeczko-mich...iale-z-szuflada.html
sklep.wisad.pl/polko-przewijak-z-wysciol...wysciolka-bialy.html
sklep.wisad.pl/komody/197-komoda-80-z-przewijakiem-.html
sklep.wisad.pl/77-posciel-gluck
sklep.wisad.pl/wypelnienie-100-135/140-w...-90-120-ankras-.html
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
Co do kupowania ubrań mężowi. TO ja cię rozumiem, z moim to też jest zawsze tragedia.
Wyciągnąć go na zakupy to jest tragedia a sama mu nie kupię bo potem narzeka, że to za krótkie, to nie ten rozmiar itd. A poza tym ciągle słyszę, że on nic nie potrzebuje bo wszystko ma wrrrr
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak tam wasze czucia ruchów?? mój synek cały dzień dziś kopie wierci się jak szalony już sama czuję, nie muszę trzymać ręki na brzuchu