BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #631188 przez biedroneczka39
Dzien dobry :* U mnie od rana slonecznie I cieplo...az zyc sie chce :) Wyspalam sie I mam humor. Zycze wszystkim slonecznego dnia I dobrego humorku. Buziam I uciekam jesc sniadanko , robic obiad I caly dzionek na dworze jak wczoraj. Szkoda w domu sie kisic :)

<3 Oliwia i Alicja <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #631191 przez izula
Dzień dobry wszystkim :))

Ja również życzę Wam udanej niedzieli :)

Buziaki dla Was

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #631196 przez MyMelange
Dzien dobry Babolce :)

Niagarka nie wiem czy juz Ci gratulowalam, a nawet jak tak, to dwa razy nigdy za wiele. Gratuluje kochana zostania mamunia synunia :)

Co do facetow, u mnie w miare ok. Wczoraj w sklepie ciutu marudzil, ze dlugo wybieram, ale jak sam zobaczyl chodzik zrobiony na wzor formuly 1, to juz byl sklonny go kupic hahahah (za 150 euro!). Tylko moj partner ogolnie nie znosi zakupow, wiec i tak byl dzielny. W domu mi nie pomaga za bardzo, bo pracuje w tygodniu, wpada na weekend i wypoczywa. Ja sidze w domciu, wiec ogarniam ten chaos na codzien. Ah, pomaga mi w zakupach, bo juz sporo rzeczy jest dla mnie za ciezkich :) A co do dzidziusia, to slucha czy cos slychac w brzusiu, glaszcze, caluje, ekscytuje sie na USG. Mam tylko nadzieje, ze jak juz maluch przyjdzie na swiat, to sie spisze na medal. :)

Znowu moj znajomy nie byl zbyt zainteresowany swoim dzieckiem, nawet na weekend ucieka do innej sypialni, bo musi sie wyspac - co nie oznacza, ze nie kocha corki. Taki typ i tyle.

Takze sa rozni mezczyzni - nie ma idealow. Moj tez ma wiele wad, ktore doprowadzaja mnie do lez niejednokrotnie, ale trzeba wybrac mniejsze zlo :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #631202 przez agilla.r
Cześć dziewczynki, miłej słonecznej niedzieli :*

p.s. pochwalcie się jak coś kupicie ;)

11 lata 8 miesiąc temu #631205 przez Monika23083
Cześć dziewczyny!

U mnie też słonecznie i ciepło dzisiaj więc mam zamiar wykorzystać trochę wsi:)JUż po śniadanku, jeszcze kawka z mleczkiem i zmykam leżakować:)

Cieszę się jak głupia, bo jutro już wizyta:)

Radosnej niedzieli!!:)

11 lata 8 miesiąc temu #631223 przez agamo
Dziendoberek ja tak ostatnio ponarzekalam bo to właśnie tak jest nie ma idealnym mężów Moj tez nie ma cierpliowsci do trzymania ręki ale po brzuszku całuje i poglaska tez! No i muszę mu przyznać ponieważ oboje pracujemy to sure za mnie w większości prac domowych bo ja po pracy padam na sofe z nogami do góry a on sprząta zmywa i czasem ugotuje!wiec nie narzekam bo po ostatnim to mi sie trochę go żal zrobiło wiec czas zacząć chwalić mezusia!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #631240 przez MyMelange
Szukam Ewcia jakis bardziej meskich ciuszkow :) Akurat trafilo na paski. :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #631250 przez Kasia :]
Dzień dobry Kobitki ;)

U mnie też zapowiada się słoneczna niedziela. Życzę Wam udanego odpoczynku na słoneczku :blink:

Villemo, ja jestem jak najbardziej za tym forum zamkniętym. Ale niestety nie mam bladego pojęcia jak to zrobić :dry:

Iwonta, nie martw się Kochana. Wiem, że się już nastawiłaś, ja też szybko się nakręcam, czasem nie potrzebnie. Ale tak jak mówią dziewczyny - co się odwlecze, to nie uciecze! Jeszcze będziesz miała swoje wymarzone mieszkanko ;) buziaki dla Ciebie :kiss:

MyMelange , Ty to szalejesz z tymi zakupami :silly: Ja się cieszę, że już łóżeczko mam, a tu proszę ile mi jeszcze brakuje :blink:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #631275 przez kocham_cie
Dzień dobry:)

Jak przywitałyście tę słoneczną niedziele moje drogie brzuchatki, bo ja pomimo pobudki o 04:30 to jestem naprawdę w świetnym nastroju:) Myslę że to słoneczko tak na mnie działa :lol:

Iwonka nie miartw się o mieszkanko. Zakup troszkę opóźnił się w czasie, ale on na szczęście szybko płynie i ani się nie obejrzysz a będziecie na swoim:)

Kinia rzeczywiście żeś poszalała z tymi zakupami:) będzie mały marynarz:)

Ja natomiast dziś cały dzień tworzę koncepcje kącika dla mojego "kotsia"- jak mawia Bosacka. I wiecie chyba... no nie! na pewno ją mam:)

A tu kilka rzeczy które wykorzystam:
www.tosia.pl/klups-rafal-i_p1012
do łożeczka oczywiście muszę wybrać jeszcze ochraniacze, przyborniki, pościel itd
a tu coś na ścinę
allegro.pl/literki-3d-imie-dziecka-najwi...ent-i3159476840.html
allegro.pl/wrozki-elfy-szabony-malarskie...4xl-i3143100361.html
albo ( w zależności od płci- pod warunkiem że ją w końcu poznam)
allegro.pl/szablon-dzieciecy-do-malowani...xxl-i3161181792.html

Wszytsko będzie w kolorystyce naszej sypialni czyli brązach i beżach, kurcze ależ się nakręciłam, najchętniej to już bym to wszystko przygotowała i czekała:)

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #631301 przez agamo
Ale tu dzisiaj spokój wszystkie pewnie wygrzewaja sie na slonku U mnie tez pogoda piękna ale ja w pracy :( byleby do 15.00 A tak mi sie nie chce pracować popiknikowalabym teraz oby jutro i pojutrze tez tak było bo mam wolne!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #631304 przez iwonta_kg
Mój mąż jest w szpitalu :( pogotowie rano go zabrało :( tak go połamało w kregoslupie ze nie mógł sie ruszyć :( zwijał sie z bólu :( wlasnie został przyjęty na oddzial neurologii :( plakac mi sie chce :( caly czas coś :(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #631307 przez kalina
Kurcze iwonka trzymaj sie jakos. tam pewnie szybciutko zrobia z nim porzadek i bedzie ok

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #631310 przez agamo
Oj biedna Nie przejmuj sie Iwona będzie dobrze! Najważniejsze ze mąż jest już w w szpitalu a tam wiedza już jak sie nim zając! Dadzą mu odpowiednie leki czy zastrzyki i porobia badania! Staraj sie bardzo nie dolowac myśl o Kacperku i o tym ze mąż napewno by nie chciał byś sie teraz denerwowala!

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka