BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #630122 przez kocham_cie
babolce okropne uciekać do łożek! goraca czekoladka w łapkę i spać jest 08:00 rano, sobota, a ty już nie śpicie?!

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #630123 przez kalina
w nocy usnelam z relefonem i widze ze przed zasnieciem nie wyslalam wiadomosci:-) no wiec

Nefeli uff.. dobrze ze wszystko ok. badania ci porobia ale i tak stawiam na nerwy bo troche duzo sie na ciebie zwalilo.. mam nadzieje ze zaczal sie czas dobrych wiesci- jjak sie obudzisz to może usłuyszysz więcej dobrych informacji :-)

iwonka super ze sie udalo z tym mieszkaniem bo nie ma to jak wlasne 4 katy. chyba jestem jedyna ktora ci remontu nie zazdrosci bo sama nie lubie planowac takich rzeczy. dla mnie to katorga:-) niemniej jednak ciesze sie bardzo ze bedziesz juz mogla powiedziec: Wracam do swojego domu:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #630129 przez iwonta_kg
Natalia nie chce cie martwic ale podobno z piatku na sobotę sny sie spełniają:)

Serku mam pare zdjęć na kompie moich dzikich pomysłów. Pozniej podesle bo teraz siedze w komórce bo mąż mnie objął swą ręką i slodko zasnął hihi nie chce go budzić;)
A z plusem mam numer na kartę i ściągam 150 darmo smsów albo wykupuje pakiet za 6 zl gdzie jest ich nieskoczenie wiele.

Kalinka fajnie że czujesz ruchy:) mój Maly ma caly czas nogi na dole i czuje jakby wkładał mi je w blizne po cc. Wczoraj tak bolala ze koniec świata. Pewnie na zmianę pogody.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #630130 przez kalina
Kurcze iwonka z jednej strony fajnie jak sie rusza a z drugiej to co bedzie jak ci jeszcze urosnie? jest nadzieja ze jak bedzie miec malo miejsca to nie bedzie dawal tak popalic? maly zlosnik:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #630133 przez SerekWaniliowy
O! Jak sie tu gwarno i miło zrobilo!

Ja tez siedze na telefonie i wlasnie wstal moj maz bo juz nie wyrobil nerwowo i zamiast dzien dobry to mi powiedzial: kłik klik, klik klik klik klik, to One tez juz wstaly? Powiedzialam Mu o tym co dzieje sie od 6 w moim podbrzuszu i On nie ma watpliwosci : To Bogna uczy sie dwutaktu :)

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #630136 przez kocham_cie
No dobra to jak już nie śpicie to wam się troszeczkę pożalę... a wiecie czemu... bo właśnie zdałam sobie sprawę że 12 maja idę na komunię gdzie będą 2 laski które dopiero co urodziły...a wyglądają już jak ptyczaki... :dry: no i pamietam je jeszcze z grudnia tuz przed porodem miały mniejsze brzuchy niż ja teraz będąc w 5 miesiącu... bllle już słyszę te komentarze i szeptanie po bokach, porównywanie itd, wiecie jak to spotkania rodzinne (choc one nawet nie rodzina, jakaś tam piata woda po kisielu)... a może jak zwykle sobie coś wkręcam???

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #630137 przez biedroneczka39
Ale z Was poranne ptaszyny no :)
Witam wszystkie mamcie. U mnie od rana slonecznie bez wiaterku. Juz mam plan na spacerek :)
Wy tu wszystkie gadu gadu o ruchach a ja jeszcze nic...ale spokojnie czekam jeszcze ze 4 tygodnie I wtedy chwaleniu konca nie bedzie :P
Natalia milego ogladania malenstwa I jego sekretnych miejsc ;)
Nefeli dla Ciebie sle z ranka dobra energie I sloneczko :kiss:
kocham_cie a zrobisz tej goracej czekolady? Mniami :D

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #630142 przez MyMelange
Dobry dzien Dobry dzien:)

Niagarka trzymam kciuki za fujarke!

Do mnie wczoraj przyszly pierwsze ciuszki - body i pajacyk... zaliczylam szok, ze 56 to takie malenstwo!!! Jak ja bede sie obchodzic z tym szkrabem? Licze na instynkt hehe...

Dzis jedziemy do Niemiec do Spielemaxa - niby poogladac, a l pewnie nie odmowie sobie malgo zakupu :)

Caluskiiiiiii!

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #630143 przez biedroneczka39
Serku pozdrow meza I powiedz ze niestety ale nas sie latwo nie pozbedzie hi hi ;)
kocham_cie a Ty sie nie przejmuj glupimi komentarzami malo inteligentnych lasek...ciesz sie brzusiem I chwal I badz dumna bo w koncu tam siedzi Twoj dzidzius o :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #630146 przez SerekWaniliowy
Kocham Cie jak masz mozliwosc to kup sobie jakas szalowa kiecke i wyjatkowo sie postaraj o makijaz zeby im buty spadly! Pamietaj ze One sa teraz wykonczone wiec masz przewage. A co masz ladniejsze od nich? Nogi biust? A wiesz co moj maz powiedzial w tygodniu jak Mu sie zalilam ze tu i tam mam za duzo? Jestes w ciazy przeciez i ciesz sie tym wielkim brzuchem i tym ze duzo jesz bo to juz dlugo nie potrwa :) No glowa do gory Slonce!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #630148 przez biedroneczka39
Kinia pochwalisz sie zakupami...uwielbiam ogladac ciuszki :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #630149 przez MyMelange
biedroneczka39 napisał:

Kinia pochwalisz sie zakupami...uwielbiam ogladac ciuszki :)

Oczywiscie Ewciu, niech tylko przyjda jeszcze zalegle spioszki, no i moze z dzisiejszej wyprawy cos pokaze ;)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #630150 przez niagara
Iwota pierwszy raz o czymś takim słyszę :silly: Nie ważne kto siedzi w brzuszku, ważne żeby się ujawnił :laugh:
My też wybieramy się od razu po wizycie na zakupy :) Będziemy szukać wózeczka i pewnie coś fajnego kupimy :) Kilka sklepów mamy więc pewnie do wieczora zleci, ale relację zdam z telefonu od razu po wizycie, żebyście się nie martwiły :silly:

Kinga wrzucaj fotki!! :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #630151 przez niagara
Magda zrób się na bóstwo, głowa do góry, cyc do przodu i nie daj się :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #630152 przez Monika23083
Cześć dziewczyny!!

Ale pogoda ...buu, a miałam tak fajnie spędzić weekend na wsi:(

Ostatnio budziłam się przez bóle w dole brzucha i doszłam do wniosku że może mieć na to wpływ hibiskus, który popijam od jakiś 5 dni. Wczoraj już odstawiłam i w nocy nic się nie działo. Wyczytałam gdzieś w sieci, że nie powinno sie go pić, ponieważ wpływa na mięśnie macicy..zobaczymy co będzie dalej i czy moje przypuszczenia się potwierdzą.

Nefeli, dobrze że jesteście zdrowe!:)

Niagara, trzymamy kciuki !!:)

Miłej soboty:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka