BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #629970 przez niagara
A ja dopiero weszłam na forum, przeczytałam post od Nefeli i już zaczęłam się o nią martwić.
Nefeli tak cieszę się, że u Was wszystko w porządku :) Trzymaj się kochana i nie zamartwiaj się tak bardzo :)
Iwonta fajnie, że będziecie mieli swoje mieszkanko :) Na pewno bardzo się cieszycie :)
Z tymi numerami telefonów to wcale nie głupi pomysł, tylko by trzeba było jakoś tak zrobić, żeby nikt z zewnątrz nie miał do nich dostępu.

Ja jutro mam wizytę już nie mogę się doczekać ;) Życzcie mi pięknych klejnotów :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #629983 przez kocham_cie
Aniele Boży Stróżu dziecka poczętego,
którym Dobry Bóg Nas obdarował i Twojej opiece powierzył,
prosimy cię, abyś nieustannie czuwał nad naszym dzieckiem
i wypraszał mu potrzebne łaski: zdrowia, prawidłowego rozwoju
i szczęśliwego przyjścia na świat. Amen

Kochane to jest modlitwa która dostałam od koleżanki jak dowiedziałam się że jestem w ciąży, wiem że nie każdy jest wierzący ale mi ona naprawdę pomaga w trudnych momentach...może i wam czasem pomoże...

PS. jeśli ktoś uważa to za niestosowne, że poruszam tu kwestie religii to napiszcie a zaraz ją wykasuje...

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #629986 przez kocham_cie
niagara napisał:

A ja dopiero weszłam na forum, przeczytałam post od Nefeli i już zaczęłam się o nią martwić.
Nefeli tak cieszę się, że u Was wszystko w porządku :) Trzymaj się kochana i nie zamartwiaj się tak bardzo :)
Iwonta fajnie, że będziecie mieli swoje mieszkanko :) Na pewno bardzo się cieszycie :)
Z tymi numerami telefonów to wcale nie głupi pomysł, tylko by trzeba było jakoś tak zrobić, żeby nikt z zewnątrz nie miał do nich dostępu.

Ja jutro mam wizytę już nie mogę się doczekać ;) Życzcie mi pięknych klejnotów :silly:

powodzenia, oby nóżki były szeroko rozstawione :silly:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #629993 przez izula
Niagara powodzenia jutro trzymam mocno kciuki :)

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #630017 przez Alivva
niagara napisał:

Natalia a nie chcesz wyrównac tabelki?? :lol:
A tak poważnie,to życze Ci żeby było jak tam sobie wymarzyłaś ;) a przede wszystkim żeby maleństwo zdradziło mamusi swoją płeć ;)

Dagmara myslę o Tobie (o Was) a tak w ogóle dzieki Kochana za wieści mimo samopoczucia-WZÓR DZIEWCZYNA :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #630020 przez biedroneczka39
kocham_cie napisał:

Aniele Boży Stróżu dziecka poczętego,
którym Dobry Bóg Nas obdarował i Twojej opiece powierzył,
prosimy cię, abyś nieustannie czuwał nad naszym dzieckiem
i wypraszał mu potrzebne łaski: zdrowia, prawidłowego rozwoju
i szczęśliwego przyjścia na świat. Amen

Kochane to jest modlitwa która dostałam od koleżanki jak dowiedziałam się że jestem w ciąży, wiem że nie każdy jest wierzący ale mi ona naprawdę pomaga w trudnych momentach...może i wam czasem pomoże...

PS. jeśli ktoś uważa to za niestosowne, że poruszam tu kwestie religii to napiszcie a zaraz ją wykasuje...

Bardzo ladna modlitwa...
Niagara zycze wiec klejnocikow hi hi :)
Nefeli dobrze ze u Was wszystko wporzadku.
Dobranoc kochane :*

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #630083 przez agamo
Nefeli jak dobrze ze wszystko dobrze! :) No wiec teraz sie oszczędzaj i staraj sie myśleć o dobrych pozytywnych rzeczach!wiem ze trochę niedobrego sie podzialo u ciebie ostatnio ale wszystko sie ulorzy zobaczysz! a najważniejsze jesteście teraz ty i malenka! No to ładna z niej damulka z nozka na nozce siedziała! Fajnie to musialo wyglądać!

Natalia powodzenia! Przynies nam kolejne dobre wieści sisakowo muszelkowe Ale jeśli zyczysz sobie klejnocikow to i ja ci ich życzę!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #630097 przez kocham_cie
Dzień dobry brzuchatki :blink:

Wy pewnie jeszcze słodko śpicie a ja od 6 w pracy :dry:

U mnie dziś paskudna , deszczowa pogoda, ciśnienie chyba też do dupy bo cos się rozbudzić nie umiem :(

Nefeli mam nadzieję że przespałaś spokojnie noc, i dzisiejszy dzień będzie lepszy :kiss:

Miłego dnia dziewczęta

PS. Niagara czekamy na info :lol:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #630098 przez SerekWaniliowy
Dzień dobry z samego rana Agamo! A coz to tak wczesnie w sobote wstalas?

Musialam wstac i narobiład rumoru bo cos mi w brzuchu skacze jakby nerwobole takie, nagle przerazajace ale niebolace ;) nie wiem czy to Bogna glodna czy poprostu jakies flaczkowe rewolucje, bo nie moge okreslic tego jako łaskotania bulgotania czy motylkow, to bardzo wyrazne takie jakby szarpniecia, az sie przerazilam ;)

Niagara powodzenia na kozetce :)

Kocham Cie modlitwa bardzo ladna i bardzo na miejscu :)

Nefeli kochana mam nadzieje ze teraz juz jestes spokojniejsza i lepiej sie czujesz :) slemy Ci buziaki od samego rana!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #630105 przez iwonta_kg
Dobry:)

Nefeli dobrze że wszystko ok. Ciesze sie:*

Natalia trzymam kciuki za wizyte!:)

Madzia Sliczna ta modlitwa. Wzruszająca nawet...

Obudziło mnie siusiu jakies 40 minut temu i nie moge juz spac... Mysle sobie o tym mieszkaniu nowym. Oj żeby tak kasa spadała z nieba jak te moje pomysły:) wczoraj siedziałam w necie i szukałam wzorów kuchni i łazienki.

A z tymi numerami ja juz dawno Myslalam ze jak Pojade na cesarke to którejś dam telefon znaczy sie wymienię, żeby byc w kontakcie co i jak.
Ps. Ja mam numer w plusie i do plusa mam darmo smsy wiec wszystkie plusy łączmy się :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #630109 przez niagara
Dzień Dobry :) Masakra, całą noc nie spałam, budziłam się co chwilę, nie mogłam sobie miejsca znaleźć :dry: Śniło mi się, że wpisałam dziewczynkę do tabelki przy swoim nicku :) Może sprawdzi się na opak, zobaczymy :silly:
Alivva może jednak zostańmy przy przewadze chłopców :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #630113 przez SerekWaniliowy
Kocham Cie, Iwonta dzien dobry!

Iwonta tez jestem w Plusie ale nie mam darmowych, jak to zrobilas? No i mebelki jakies wybralas wczoraj albo kolorki do mieszkania?

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #630115 przez kalina
Dzień dobry dziewczyny:-) widzę że więcej spać nie może. mnie obudził telefon ale w sumie fajnie bo mi tak dziwią szaleje po brzuchu że hej:-) i wystawiła mi niewiem czy główkę czy pupe i chyba miał ochotę zostać w takiej pozycji bo się taka galka nie ruszyła przez dobra chwilę. aż żałowalam że muszę wstać do kilka. nie mogę się nacieszyć i przyzwyczaić ruchami :-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #630118 przez SerekWaniliowy
dobry Niagara! Milego poranka i milych obrazkow na gabinetowym monitorze :)

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #630120 przez niagara
Nie dziękuję za Wasze miłe życzenia, co by nie zapeszyć :blink:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka