- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
nawet brzuch mi nie rośnie..chce mi się płakać jak nic:(
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Karolcia nie marudz tu kochana , poczujesz niedlugo. Pociesze cie ze poczujesz predzej niz jajak ja zazdroszczę Wam tych ruchów bo ja jeszcze nic nie czuje...
nawet brzuch mi nie rośnie..chce mi się płakać jak nic:(
Serku wpadam dzis na ten kisielek do Ciebie
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Głowa do góry )
Ja jestem tydzień dalej a też nie czuję kopniaczków tylko jak to można ładnie określić motylki w brzuszku lub szmeranie i to nie zawsze. Głowa do góry )
Jeszcze będą Maleństwa kopać aż będziemy prosić, żeby się uspokoiły ))
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
w domku łyk mleka od młodego a sniadanko w pracy
dziś zjadłam bułeczke z serkiem i pomidorkiem i talerzyk....truskawek
chcialam Wam wysłac fotę ale chyba jest za duża a w telefonie nie wiem jak zmniejszyc (ten mój nowy qwa telefon )
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Za to mam od rana silne pobolewania podbrzusza i tak jak pisalam minela mi wiekszosc objawow,nie chce mi sie jesc,ani spac,jeszcze 10 dni do wizyty,wiem ze humor do momentu zobaczenia dzidzi i uslyszenia dobrych wiesci mi sie nie poprawi mam jeszcze problem z tata,no i praca meza wiec same rozumiecie ciezko sie smiac i cieszyc,na ile moge staram sie byc spokojna,ogladam gazetki z ciuszkami itp :)tyle mojej radosci poki co.
Kinia bardzo ladny Twoj projekt.
Serku przyslij mi troszke apetytu
Alivva ja kiedys dzwonilam po straz bo kociak strasznie plakal a siedzial na czubku drzewa i nie wiedzial jak zejsc,facet powiedzial ze chyba na glowe upadlam i ze jak wlazl to i zejdzie,hm...od tamtej pory nie wierze ze straz przyjezdza zdjac koty,przynajmnie nie w Polsce Dobrze ze twoj akrobata przemogl swoj lek,bo jakby to wygladalo jakby ciezarna go z dachu zciagala
Milego dnia kochane,wstawiajcie fotki slicznych ubranek,pokoikow i waszych pieknych brzuszkow
Ja jakos sobie jeszcze fotki nie robilam,jakos nie ma okazji tak lezac i snujac sie po domu
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
moje dziecko w ostatnich dniach mega aktywne wczoraj nie moglam az spac bo o 23 tak mi buszowal po brzuchu az czulam ze tam plywa z lewej strony na prawa jak polozylam reke to kopal w to miejsce gdzie widocznie wyczuwal cieplo czym jest wiekszy tym te ruchy silniejsze.ale powiem wam ze jak z poczatku to wszystko mnie przerazalo pierwsze ruchy,pierwszy krzywulec to teraz jak maly sie rusza to ze wzruszenia lezka mi leci
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
ja tez jestem w pracy już zjadłam z trzy śniadania.... śmieją się ze mnie ze biorę tyle jedzenia do pracy jak świnka hehee
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Co do sniadanka to ja do pracy wstaje o 4.30 i przed piata juz sniadanko wcinam w pracy o 9 juz miedzy samolotami pozeram sniadanie i pozniej trzecie sniadanie kolo 12 a w domku obiadek kolo 5 takze tez pozeram co prawda niewielkie porcje ale jednak Pewnie stad moje 6 kg na plusie choc nie jadam zadnych bardzo tuczacych ale moj mlody glodomorek jest bo jak czegos nie zjem kolo 8 to juz mi tak w brzuchu burczy ze bym padla!
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
probuje wam wstawic fotke ale mam jakis problem chyba ze zmniejszaniem
Lece dalej na zakupy, jutro mężuś będzie miał nagrodę za sprzątanie działki, jak sie nie poyyyyy jak zapach mi nie będzie przeszkadzał to zrobię mu hamburgery na grillu.
Nefeli jak siedzisz przy komputerze to otwórz zdjęcie w paint'ie i tam wejdź w OBRAZ później w ZMIEN ROZMIAR i zmień szerokość na 50 i wysokość na 50 i zapisz jak jeszcze będzie za duże to powtórz.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Pogoda barowa, a ja dopiero zwlekłam się z łóżka prosto na obiad:) Coś od 2 dni budzą mnie w nocy dośc silne bóle brzucha, chyba za długo śpię na jednej stronie, bo zauważyłam podczas przebudzenia że własnie z tej srony ciagnie na której spałam...oj byle do poniedziałku, o 12.00 wizyta i być może się dowiem czy to Joanna czy Janek:)
Dziewczyny, czy nospę forte można brać przy takich silniejszych bólach? Coś już chyba było na ten temat, ale nie ogarniam już tych informacji:)
Miłego dnia:)
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
dzisiaj weszlam na wage bo ciekawosc mnie zzerala i na ostatniej wizycie pod koniec marca wazylam 54 kg dzis 56 wiec nie ma jeszcze tragedi ale uwazam ze ponad 2 kg na miesiac to i tak duzo ale u mnie zaczela sie potrzeba wzerania slodyczy ranek zaczynam od czekolady
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8