- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oj biedna ta nasza nefeli, ale ja jestem dobrej myśli bo mam koleżankę która jest w 26 tyg ciąży i też ostatnio trafiła na IP z bólami brzucha ze stresu, okazało się że ma skurcze, ale dostała kroplówkę i po 2 dniach wyszła ze szpitala z zakazem denerwowania się, ale co najważniejsze ona i dzidza zdrowi.
Natomiast jeżeli chodzi o dostęp do wiedzy i wujka google to też zastanawiam się czy to jest do końca dobre, niby szybciej jesteśmy w stanie zorientować się że dzieje się coś niedobrego, ale z drugiej strony popadamy w paranoję. Ja już u siebie zdiagnozowałam: ciążę pozamaciną, pusty pęcherzyk ciążowy, 100% poronienie w I trymestrze przez tyłozgięcie szyjki macicy, dzieciątko cierpiące na gigantyzm?!, a o to czy serduszko mojego maluszka ciągle bije martwie się każdego dnia... moja mama jak tego słucha to mówi że musi mnie do psychiatry umówić no cóż mój mąż też tak uważa...
a tak poza tym to mam dziś okropną zgagę, z którą nie umiem sobie poradzić bllleeeee
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kocham Cie na zgage bezpieczne jest Rennie, nie wchłania sie, nawet w "O Matko!" mówili o tym, ja biorę 1/4 bo mi tyle starcza, ale ciężarówki jedzą je na potęgę
no co ty serku?! kochana życie mi ratujesz
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
SerekWaniliowy napisał:
Kocham Cie na zgage bezpieczne jest Rennie, nie wchłania sie, nawet w "O Matko!" mówili o tym, ja biorę 1/4 bo mi tyle starcza, ale ciężarówki jedzą je na potęgę
no co ty serku?! kochana życie mi ratujesz
Wysyłaj męża na stacje paliw albo do żabki i masz zgagę z głowy mi mąż kupił opakowanie 48 cuksów jakiś miesiąc temu i do tej pory zjadłam niecały blisterek, odgryzam 1/4 z tabletki i przechodzi jak ręka odjął
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
na fb ta nasz grupa jest zamknieta....można tam dodać takie rzeczy jak: informacje,wydarzenia,zdjęcia i pliki...
w plikach można utworzyć dokument a w nim tabelkę. Proponuję Imię,Nazwisko,Nick z forum (bo ja nadal nie wszystkich kojarzę kto jest kim ) no i nr telefonu aczkolwiem Paula jako administrator musi w ustawieniach zrobic to tak,żeby ta nasza grupa była zamknięta dla wszystkich innych. W tej chwili wyswietla się,że posty sa widoczne tylko dla nas-członków grupy ale nie wiem jak to jest z innymi takimi jak zdjęcia,info czy posty.....
Villemo możesz to jakoś sprawdzić??
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wypisal mi jakies dziwne badania na poniedzialek i z moczu i z krwi zeby sprawdzic czy nie ma bakteri jakiejs w calym organizmie
Poza tym wizyte zostawil normalnie na 30 kwietnia,malutka siedziala ze skrzyzowanymi nozkami i mimo iz ruszal calym brzuchem i pukal do niej miala go w nosie i do konca sobie tak siedziala z noga na noge.Spytalam czy moge prze jej zmiane pozycji czuc bol tam na dole,ale zaprzeczyl ze to za male dziecko zeby moglo cos bolec od jego ruchow.
Nie mam sily teraz czytac kochane moje co pisalyscie,przepraszam nadrobie jutro,sciskam Was mocno i caluje.Czekam dzielnie do poniedzialku czy do 30go juz sama nie wiem.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dla szkrabka będą namalowane pewnie jakieś misie... a może jak będzie dziewuszka to jakąś piękną wróżkę... pomyślimy zobaczymy:)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PS. nawet mój mąż sie zaczął codziennie pytać co tam słychać u wrześniówek
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Buziaki ogromne ode mnie dla Ciebie i brzuszka )))) Super wiadomość na koniec dnia.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Kochane moje wlasnie weszlam i od razu pisze zebyscie sie nie martwily.Moja ukochana coreczka zyje i wszystko z nia w porzadku,robil mi dwa usgie bo sprawdzal i szyjke,darlam sie z bolu jak mnie dotykal,ale on ginekologicznie nie stwierdzil problemu,tylko powiedzial ze moga byc skurcze i dal jakis dziwny lek,od skurczy po ktorym mam sie nie obawiac przez pierwsze 3 dni trzesa sie rece i serce ma jakies schizy,co mi sie wcale nie podoba.
Wypisal mi jakies dziwne badania na poniedzialek i z moczu i z krwi zeby sprawdzic czy nie ma bakteri jakiejs w calym organizmie
Poza tym wizyte zostawil normalnie na 30 kwietnia,malutka siedziala ze skrzyzowanymi nozkami i mimo iz ruszal calym brzuchem i pukal do niej miala go w nosie i do konca sobie tak siedziala z noga na noge.Spytalam czy moge prze jej zmiane pozycji czuc bol tam na dole,ale zaprzeczyl ze to za male dziecko zeby moglo cos bolec od jego ruchow.
Nie mam sily teraz czytac kochane moje co pisalyscie,przepraszam nadrobie jutro,sciskam Was mocno i caluje.Czekam dzielnie do poniedzialku czy do 30go juz sama nie wiem.
Nefeli jakie wspaniałe wiadomości przywiozłaś! Wszystkie tu czekałysmy na Ciebie! Jak się ciesze że z niunią wszystko w porządku! Teraz tylko odpocznij i bądź spokojna! łykaj leki i niczym się nie martw! No i tak myśle sobie, że przeciez nie mogło być inaczej!!!
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
uffff od razu mi lzej na sercu chociaz bylam przekonana ze z malenstwem wszystko ok.Kochane moje wlasnie weszlam i od razu pisze zebyscie sie nie martwily.Moja ukochana coreczka zyje i wszystko z nia w porzadku,robil mi dwa usgie bo sprawdzal i szyjke,darlam sie z bolu jak mnie dotykal,ale on ginekologicznie nie stwierdzil problemu,tylko powiedzial ze moga byc skurcze i dal jakis dziwny lek,od skurczy po ktorym mam sie nie obawiac przez pierwsze 3 dni trzesa sie rece i serce ma jakies schizy,co mi sie wcale nie podoba.
Alivva pomyslimy cos jutro dzis juz nie mam mocy.