BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #629529 przez MyMelange
Iwona suuuuper! Strasznie sie ciesze, ze sie udalo.

Projekt nr 2:

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #629539 przez izula
Ja się chyba zgubiłam :)))

Kto w końcu dostał mieszkanie po babci :)) dziewczynny wybaczcie kobiecie w ciąży :)))

My Melange Piękny cytat i kolory. Jeśli coś mogę od siebie to drugi cytat a pierwszy projekt :))) oby dwa są ładne :)))

A mogę wiedzieć skąd czerpiesz inspiracje do swoich projektów bo ja na razie mam dziurę w głowę i sama nie wiem co bym chciała i jakie kolory :)))

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #629540 przez SerekWaniliowy
Izula bardzo Ci współczuję, mi wczoraj głowa pękała, wzięłam 15 minutowa kąpiel w ciepłej wodzie i po wyjściu od razu położyłam sie spać i przeszło, wiem, ze teraz jest za wcześnie na spanie, ale może krótka drzemka chociaż pomoże. Dziewczyny nie polecały gorących kąpieli, ale w ciepłej wannie zawsze ból ustępuje, czytałam, że kwadrans w temperaturze do 37,5-38 stopni nie zaszkodzi. Ja nawet nie sprawdzałam temperatury pilnowałam tylko by za gorąca nie była :)

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #629542 przez nefeli
Iwonta gratuluje mieszkanka!!!
Serku ja w panice ,od dwoch i pol godziny leze,a musze wyjsc z domu.Mam ciagle skurcze,klucia na samiutkim dole i w pepku,nic mi nie mija,probuje raz na prawo raz na lewo juz 4 magnezy lyknelam bo myslalam ze to juz koniec i tylko sprawdzam czy nie krwawie :(
Odezwe sie wieczorem bo nie mam ani nastroju ani sily laptopa trzymac ,na niczym nie moge sie skupic poza bolem i strachem,a wszystko z super nerwow sie zaczelo.

11 lata 8 miesiąc temu #629543 przez SerekWaniliowy
nefeli napisał:

Serku ja w panice ,od dwoch i pol godziny leze,a musze wyjsc z domu.Mam ciagle skurcze,klucia na samiutkim dole i w pepku,nic mi nie mija,probuje raz na prawo raz na lewo juz 4 magnezy lyknelam bo myslalam ze to juz koniec i tylko sprawdzam czy nie krwawie :(
Odezwe sie wieczorem bo nie mam ani nastroju ani sily laptopa trzymac ,na niczym nie moge sie skupic poza bolem i strachem,a wszystko z super nerwow sie zaczelo.

Kochana tabletki rozkurczowe jedz! Sam magnez dużo nie wskóra :kiss:

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #629546 przez Villemo
nefeli napisał:

Nefeli może jedź jednak do lekarza kochana!

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #629547 przez MyMelange
Izula szperam po necie (wpisalam w google "baby boy room") i wyszlo sporo inspiracji. Kolorki sama sobie dobralam. Mebelki beda biale do tego, posciel w paski

allegro.pl/3-elementowa-posciel-baby-raj...x70-i3131059274.html (niebieska lub zielona)

Kurde baby, jak sie boicie, to do szpitala no! Nie zaszkodzi kontrola! Biegiem!

11 lata 8 miesiąc temu #629551 przez izula
Iwonta przepraszam Cię najmocniej :(((

Wybacz mi, ja już nie myślę, Gratuluję Ci mieszkanka :)) i ukłony za zdolności projektowo-architektoniczne. Naprawdę cudne kolory :)))

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #629559 przez izula
A ja się muszę zamknąć :))) wszystko pomieszałam.

Iwonta od 1 lipca się wprowadza a My melange projektuje pokoik dla maleństwa??

Tak czy znowu pomieszałam. Wybaczcie to przez tą głowę. Położyłam się wstałam i dalej to samo. Ja to mam od kręgosłupa niestety. Mój kręgosłup w czasie ciąży szaleje i daje mi popalić jak nigdy przed tym :)))

Ja ciągle się skłaniam ku Ikei i rozwiązaniom dla maluszków jakie proponują bo szukam szukam i jak znajdę ładne łóżeczko to komódka jest be albo jej nie ma albo nie jest w wersji z przewijakiem. A ja sobie wymyśliłam łóżeczko, komodę z szufladami i przewijak na komodzie. Do tego mam fotel bujany wiklinowy tylko muszę do niego jakąś narzutę wymyśleć. I w zasadzie to na razie jest tylko ten fotel :)))

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #629571 przez MyMelange
izula napisał:

A ja się muszę zamknąć :))) wszystko pomieszałam.

Iwonta od 1 lipca się wprowadza a My melange projektuje pokoik dla maleństwa??

zgadza sie :) tez mysle o takim foteliku :)

11 lata 8 miesiąc temu #629580 przez iwonta_kg
Izula ale się naśmiałam zanim przeczytałam Twoje posty do końca hheheheeh wszystko Ci się pomerdało heeheh ale już jest ok widzę :lol:

Kinia śliczne te pokoiki wypracowałaś :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #629586 przez iwonta_kg
Chcecie nauczyć swoje dzieci tańczyć???? zakupcie się w takie buciki :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #629588 przez izula
Oj tak lepiej tego nie mogłam pomieszać :)))))

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #629676 przez nefeli
Kochane jade za godzine do lekarza,nie moge wytrzymac z bolu w pozycji lezacej,ani stojacej,jedynie siedzac jakos to znosze,nie mija mimo duzej dawki magnezu,z trudem sie ubralam,siedze zryczana i w strasznej panice,bo nie wiem czy jeszcze mam o czym marzyc :(
Obiecuje ze sie odezwe jesli nie dzis to jutro rano.
Czy ktoras miala takie klucie nieustanne w podbrzuszu i przy samym pepku,nie wiem czy to skurcze ale trwa juz chyba 4 godzine non stop,jestem nie ogolona ale nie dam rady sie golic i powiem szczerze ze juz mnie nic nie interesuje,niech mi tylko powie ze moje dziecko zyje i ze wszystko w porzadku.

11 lata 8 miesiąc temu #629678 przez nefeli
Izula wczoraj pomieszalas mojego tate z mezem Iwonki,ale juz Cie nie odkrecalam ,ale ze dzis sie zakrecilas to nawet sie usmiechnelam mimo braku humoru.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka