- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do wagi to u mnie szaleje jak na poczatku stracilam dwa kilo to w momencie kiedy zaczelam przybierac to leci do gory ze szok A wiec strach sie przyznac ale ja juz 6kg na plusie a najlepsze w tym wszystkim jest to ze wogole po mnie nie widac bo ani na buzi nie przytylam ani na biodrach nawet brzuszek mam nieduzy!wiec nie wiem gdzie mi sie to odklada!Choc czytalam ze bardzo duzo sama krew wazy ale az sie boje ile na plusie bede pod koniec!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Właśnie szukam mebli do tego mieszkania po tej babci... tam trzeba zrobić dosłownie wszystko!!! remont całej chaty!!
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Ja będę kłaść na dno pieluszkę tetrową.
Właśnie szukam mebli do tego mieszkania po tej babci... tam trzeba zrobić dosłownie wszystko!!! remont całej chaty!!
A to drugie mieszkanie nie przypadło Wam do gustu?
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Wiecie bo to wszystko zalerzy od malenstwa i jego odporonosci i wiadomo wrazliwosci skornych! jedno bedzie uczulone na wiele rzeczy a drugie nie chyba rady na to nie ma jak dopiero przekonac sie po!
Co do wagi to u mnie szaleje jak na poczatku stracilam dwa kilo to w momencie kiedy zaczelam przybierac to leci do gory ze szok A wiec strach sie przyznac ale ja juz 6kg na plusie a najlepsze w tym wszystkim jest to ze wogole po mnie nie widac bo ani na buzi nie przytylam ani na biodrach nawet brzuszek mam nieduzy!wiec nie wiem gdzie mi sie to odklada!Choc czytalam ze bardzo duzo sama krew wazy ale az sie boje ile na plusie bede pod koniec!
Dokładnie Agamo.
Co do wagi nie ma się co martwić Ważne, że dzieciątko sobie rośnie. Ja przy Klaudiuszku miałam na plusie 26 kg a w sumie to tylko brzuszek miałam ogromny a ręce i nóżki jak patyczki.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny a jakie macie zdanie na temat dłuższych gorących kąpieli?
Wskazane na koniec Jak się chce wywołać poród
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja będę kłaść na dno pieluszkę tetrową.
Ja to bym się zamieniła z chęcią uwielbiam meblować planować żeby tylko kaska leciała z nieba
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/fisher-price-wanienka-ocean-w...ami-i3165746299.html
Ja ogolnie powiem tak ze mycie malenstwa dla mnie to wyzwanie mimo iz pomagalam mamie myc mlodszego brata bo jest miedzy nami duza roznica to jednak z taka kruszynka zwlaszcza na poczatku trzeba tak uwazac ze jak ktos ma sprawne rece i wprawe bo to nie pierwsze dzidzi to nie ma sensu ale jak dla mnie to potrzebuje wsparcia chocby glupiej szmatki w wanience bo chyba bym sie zabardzo bala Moja kuzynka tak sie bala myc swoich dzieci a ze rodzicow miala juz dosyc w podeszlym wieku to pamietam ze moja mama chodzila codzinnie i kapala jej malenstwa a pozniej jak juz dzieciaczki mialy pare tygodni to juz sama myla i miala tak z pierwsza corka i z drugim synkiem.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
SerekWaniliowy napisał:
Dziewczyny a jakie macie zdanie na temat dłuższych gorących kąpieli?
Wskazane na koniec Jak się chce wywołać poród
A to chyba jeszcze nie teraz
...pytam Was, bo łeb mi pęka i już mam dość i nie wiem co wybrać z dwojga złego, prochy czy kąpiel
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Mnie sie ta wanienka podoba i kosztuje sporo wiec bym jej sobie nie kupila ale znajoma miala ja wlasnie dla coreczki i teraz oddaje mi wiec szczescie mam choc na tym oszczedze
allegro.pl/fisher-price-wanienka-ocean-w...ami-i3165746299.html
Ja ogolnie powiem tak ze mycie malenstwa dla mnie to wyzwanie mimo iz pomagalam mamie myc mlodszego brata bo jest miedzy nami duza roznica to jednak z taka kruszynka zwlaszcza na poczatku trzeba tak uwazac ze jak ktos ma sprawne rece i wprawe bo to nie pierwsze dzidzi to nie ma sensu ale jak dla mnie to potrzebuje wsparcia chocby glupiej szmatki w wanience bo chyba bym sie zabardzo bala Moja kuzynka tak sie bala myc swoich dzieci a ze rodzicow miala juz dosyc w podeszlym wieku to pamietam ze moja mama chodzila codzinnie i kapala jej malenstwa a pozniej jak juz dzieciaczki mialy pare tygodni to juz sama myla i miala tak z pierwsza corka i z drugim synkiem.
No ale to też sprytne a tańsze dla tych co mają pietra tak jak ja ja to męża oddeleguję do wieczornych kąpieli
allegro.pl/skladana-wanienka-fotelik-kap...ent-i3178537542.html
albo to jeszcze tańsze allegro.pl/fotelik-kapielowy-maltex-rozn...wki-i3113953016.html
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
kocham_cie napisał:
Kocham Cię, dawaj że linka od razu do allegromisiaki a jeśli chodzi o ciuszki to pamiętacie jak jeszcze z dwa dni temu ryczałam bo w nic się nie mieszczę i utyłam... więc już się nie martwię bo zainwestowałam w nowe super tanie ciuszki z allegro... a tak właściwie to sukienki bo ja w spodniach nie chodzę
tą drugą kupiłam w 3 kolorkach i dziś przyszły i są naprawdę super, odcięte tuż pod biustem, luźne na brzuszku myślę że starczą na całe lato
proszę tu jest link
allegro.pl/elegancka-delikatna-sukienka-...sek-i3166338619.html
a leży tak:
natomias jeśli chodzi o odcięcie to u mnie jest pod biustem jak widać... ale ja mam naprawdę pokaźne gabaryty, a jak by to wyglądało na miseczce np B-C to nie wiem
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Villemo wlasnie o to chodzi... Największy problem to ta kasa... Ja lubię planować, szukac wystrojów, ustawiać ale większą radość by to sprawiało gdyby bylo wiecej tej kasy...
Serek ja nie preferuje wogole gorących kapieli. Takie cieplejsze niz letnie to ok ale nie gorące. Chociaż lubię ale w ciąży nie są wskazane.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5