BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #633134 przez niagara
No właśnie ja też nie słyszałam o tej firmie, a wózeczek zobaczyłam wczoraj na spacerze, też był na tym białym stelażu i bardzo mi się spodobał :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #633137 przez iwonta_kg
Natalka zdecydowaliście się na imię już czy dalej debata trwa?? :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #633158 przez niagara
Wysłałam wiadomości do wszystkich dziewczyn, które ostatniego posta wysłały w marcu. Zobaczymy która z nich się odezwie :blink: Do niektórych to w ogóle nie było sensu wysyłać wiadomości, bo były na forum raptem 2 razy i to w lutym, ale i tak napisałam, żeby nie było :silly:
Teraz poczekamy kilka dni, a później usunę, te które się w ogóle nie odezwą :laugh:

Iwonta mój mąż jakoś specjalnie nie lubi rozmawiać o naszym dziecku, nie wiem czemu :unsure: Ja ostatnio nie pytałam co z imieniem, a on też nie poruszał tego tematu. Miał podać mi propozycje imion, które mu się podobają, ale póki co tego nie zrobił. On to w ogóle ma zawsze problem, jeśli o wybór imienia chodzi :silly: Kiedyś kupiłam mu złotą rybkę, która zdechła bezimienna, bo nie zdążył nic wymyślić :lol:

Ja postanowiłam, jeśli on nie poruszy tego tematu, to prawdopodobnie będzie Marcel, chyba, że coś mi się odmieni ;)
Tylko nie wiem, czy nie będzie dziwnie, bo mój mąż ma na imię Marcin, a Marcel to trochę podobne :unsure:

11 lata 8 miesiąc temu #633173 przez iwonta_kg
Z tą rybką to dobre hehee :laugh:

Ważne żeby imię do nazwiska pasowało :) A u was Marcel chyba będzie pasowało :) wg mnie oczywiście :laugh:

Która to jest Aga A.???????????? pilne!!!!!!!!

11 lata 8 miesiąc temu #633176 przez niagara
iwonta_kg napisał:

Ważne żeby imię do nazwiska pasowało :) A u was Marcel chyba będzie pasowało :) wg mnie oczywiście :laugh:

Do nazwiska pasuje :)
Aga A to chyba Agilla

11 lata 8 miesiąc temu #633182 przez iwonta_kg
Monika na glitery.pl trzeba być zalogowanym. musisz się zarejestrować żeby skopiować teskt. zapomniałam o tym napisać ;)

11 lata 8 miesiąc temu #633183 przez nefeli
Monikagratuluje synia!!! :)
Papiniezla chalupka i maluszek tez,niech sobie rosnie im wiekszy tym bezpieczniej ja tak sobie tlumacze ;)
Kasia rowniez gratuluje.
Co do wozkow powiem ze ja sie wstrzymuje nawet do sierpnia,moze pokaze sie jakis nowy model,zupelnie nic mi sie nie podoba,a interesuje mnie tylko konkretna spacerowka rozkladana na plasko,o gondoli nie ma mowy,dla mnie to wyrzucona kasa.
Izula wozeczek fajny zielony na pewno bedzie jak nowy po praniu
Ja tak jak Natalia stawiam na czarny,dla synia mialam niebieski z zoltymi wstawkami.
Co do moich badan sa niby ok,ale dostalam do picia probiotyki na jelito i dzis podjelam z rana probe wypicia oczywiscie w tej samej sekundzie wszystko wyladowalo w kibelku,nie zdarzylo do zoladka doleciec :(A klucia mam non stop,wiec martwie sie strasznie.no i wstalam zlana potem,z serduchem ktore o malo mi nie wyskoczylo,nie moglam sie wybudzic...mialam koszmar ze krwawie i blagam zeby ratowali dziecko,zatrzymali krwotok ale lekarz jakims mloteczkiem cisnie mi na brzuch ze nie ma szans i mowi ale to sa blizniaki i dwoch chlopcow,a nie dziewczynka ...i ciagle widzialam krew...az cale podbrzusze do teraz mnie boli :( juz nie wiem co lepsze spanie czy bezsennosc ???
Ja tez uwazam ze osoby nie istniejace miedzy nami nie powinny byc w tabelce,bo niby po co? my nawet nie wiemy kto i co? a one przeciez i tak jesli chca forum sobie moga sledzic :)

11 lata 8 miesiąc temu #633189 przez iwonta_kg
nefeli napisał:

Co do moich badan sa niby ok,ale dostalam do picia probiotyki na jelito i dzis podjelam z rana probe wypicia oczywiscie w tej samej sekundzie wszystko wyladowalo w kibelku,nie zdarzylo do zoladka doleciec :(A klucia mam non stop,wiec martwie sie strasznie.no i wstalam zlana potem,z serduchem ktore o malo mi nie wyskoczylo,nie moglam sie wybudzic...mialam koszmar ze krwawie i blagam zeby ratowali dziecko,zatrzymali krwotok ale lekarz jakims mloteczkiem cisnie mi na brzuch ze nie ma szans i mowi ale to sa blizniaki i dwoch chlopcow,a nie dziewczynka ...i ciagle widzialam krew...az cale podbrzusze do teraz mnie boli :( juz nie wiem co lepsze spanie czy bezsennosc ???

Ja tez uwazam ze osoby nie istniejace miedzy nami nie powinny byc w tabelce,bo niby po co? my nawet nie wiemy kto i co? a one przeciez i tak jesli chca forum sobie moga sledzic :)

Martwię się o ciebie nefeli...

Zgadzam się z tym co piszesz więc robimy selekcję :)

11 lata 8 miesiąc temu #633191 przez agilla.r
iwonta_kg napisał:

Iwonta,szukasz mnie ??

11 lata 8 miesiąc temu #633192 przez nefeli
Natalia mi sie wydaje ze fajnie brzmi Marcel ,ale ile osob tyle bedzie innych komentarzy i skojarzen,tak jak moj maz mowie imie a on po grecku mi je obrzydza bo rzuca skojarzenia z czyms,pozniej mama cos dolozy ambitnego no i ostala sie tylko Sara ;) jakos jeszcze mi jej nie obrzydzono,chociaz prze nich samej mi sie jakies rymy wcinaja.Myslalam o Amelce ale jakos chyba za mdlo i te co znam to postrzelone mocno,a ja mam juz zapartego syna ,corcia moze byc grzeczniutka :) Wiec Sara jak znalazl :)

11 lata 8 miesiąc temu #633199 przez Villemo
niagara napisał:

iwonta_kg napisał:

Monisia no popatrz jak się wymieniamy heheheh :lol: :lol: :lol: :lol:

Ciekawe ile dziewczyn się jeszcze do nas odezwie które są wpisane w tabelkę a wcale się nie udzielają... :dry: :dry: :dry:

Właśnie też się nad tym zastanawiam. Trochę mnie irytuje, że w tabelce jest tyle osób wpisanych, a tylko połowa się naprawdę udziela na forum :dry:

Dlatego też zaproponowałam aby jak już zbierzemy się w "aktywne grono" przenieść się po prostu na forum prywatne. Ale tylko jedna dziewczyna napisała co o tym sądzi.

11 lata 8 miesiąc temu #633200 przez dumka
witam jedten nowa na forum :) tez spodziewamy sie dzidziusia :) w piatek poznamy plec i juz doczekac sie nie moge troszke sie denerwuje bo 2 tyg temu poczulam ruchy a teraz to tak delikatmnie i tylko 2-3 razy w tyg ale jestem dbrej mysli pozdrawiam mamuski wrzesniowe my termin mamy na 13 wrzesna :*

11 lata 8 miesiąc temu #633202 przez nefeli
ide poszukac w necie co to te sny o krwi,ale o ile pamietam to nic zlego i zmykam bo musze sie szykowac po mlodego do szkoly.Caluje Was i zycze milego dzionka mamusiom i brzuszkom :)
Jakbym byla bogata zaopatrzylabym sie w usgie i to bylaby moja ulubiona obecnie zabawka :) chce zeby juz byl 30 kwietnia !!!

11 lata 8 miesiąc temu #633207 przez biedroneczka39
Jeny dziwuchy od 8 zescie 3 strony zapisaly :) Leze w wannie I nadrobilam. Wymaczam sie przed wizyta :D Swoja droga sie pozyczylam juz bo ide sama I mam taki stres ze sie boje ze tam tez wybuchne placzem.

Kinia z pierwsza mialam cesarke a druga rodzilam naturalnie :)

Tez jestem za usunieciem osob nieudzielajacych sie. I nue zebym byla wredna :silly:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #633208 przez niagara
Mi bardzo się podoba to imię i jest mało popularne, ale jest bardzo podobne do imienia męża Marcin-Marcel i się zastanawiam, czy to głupio nie wyjdzie, że mam męża Marcina i syna Marcela :unsure:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka