- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Kupiłam sobie nową spódniczę allegro.pl/spodnica-ciazowa-tulipan-rozmiar-40-i3184098932.html trochę z zapasem mżeby starczyła na całe lato
Ładna
ja gustuję w takich:
allegro.pl/wiosenno-letnia-ciazowa-spodn...-44-i3186460490.html
allegro.pl/hm-mama-spodniczka-ciazowa-ma...sna-i3186858910.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
musimy zaczac intensywnie myslec nad imieniem bo do tej pory nie moglismy sie dogadac
zaraz bede nadrabiac zaleglosci z forum:-)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
doba lece do szpitala. później się odezwę!!!! buzioleeeee
Agilla napisałam Ci na fb!! papapapappaa :*
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Agamo mi było widać żyły na piersiach, ale tylko przez kilka pierwszych tygodni, jak piersi nabrzmiały i bolały, a teraz wróciło wszystko do normy, więc może jak się kiedyś pijawią to też znikną
No Izula ale się szybko zdecydowałaś hihi miałaś czekać do sierpnia z tym wózeczkiem ale kolor bardzo mi się podoba a i nie widać by był brudny czy zniszczony, ja tez oglądałam na allegro wózki używane i ceny są baaardzo przystępne i zachęcają Myślę, że jak upierzesz i uszykujesz dla brzdąca to humor Ci się poprawi i bedziesz zadowolona z zakupu
Biedroneczka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, nie martw się, dogadasz się, głowa do góry!
Karolcia akrobata Ci się szykuje, oby po urodzeniu był trosze spokojniejszy
Niagara ładny ten wózeczek, dosyć zgeabny i bardzo podoba mi sie jasny stelaż w polączeniu z gondolą
Nefeli ja myślę, że to wszystko z nerwów, miałam tak samo, po silnych przeżyciach w styczniu, bezsenne noce albo koszmary i budziłam sie spłakana przez ponad 2 miesiące i tak naprawdę dopiero teraz mi przechodzi i zaczynam dobrze spać, nic mnie nie interesowalo i nie cieszyło i dopiero jak zaczęłam trochę żyć forum i interesować sie brzuszkiem to oderwałam się troszkę myślami od tego co sie wydarzyło. A a propos tych wymiotów to nie prosiłaś lekarza by coś na to zaradził?
Dumka witamy w gronie wrześniowych mamusiek!
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agilla szukałam Cie bo widziałam ze pracujesz w WBK. ja sie cos chciałam dowiedzieć o kredytach mieszkaniowych z tego wlasnie banku ale to na prv albo na fb.
Natalia ja mam koleżankę która jest w związku z facetem który ma na imie Marcel i jest... rumunem... więc to imię mi się kojarzy właśnie z nim ale to wasza decyzja przecież
Dumka witaj wśród wrześniówek
Vilemo a gdzie to forum byśmy prowadziły? tu na tej stronie?
Ja nie znam możliwości tego forum więc nie wiem czy da się tu cokolwiek zablokować hasłem, ja prowadzę lipcówki na fora.pl
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
No! kolejna dziewuszka rośnie! Kalinka gratuluje kurki!
Matko i córko, co doczytam do końca i coś napisze to znów dochodzi czytanie, aż się boję od komputera odejść tyle dziś piszecie
Villemo mi jest bez różnicy, gdzie piszemy, choć jak wczoraj popisałam o mojej teściowej w złości i pomyślałam, że ktoś mógłby to przeczytać to głupio mi sie zrobiło
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Kalina gratuluje cipuszki hi hi...
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Witamy nowa mamusie i gratuluje Kalinka dziewczynki
Do mnie przyszly ciuszki z allegro. Sa pyszne Polecam polska firme Gamex - fajna jakosc napierwszy dotyk.
Jakby ktoras byla chetna, to stad mam ciuszki. Przyszly w 2 dni
allegro.pl/listing/user/listing.php?limit=180&us_id=25390204
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurczaczek nie ogarniam Was hahaha, nie nadazam za rejestrowaniem wiadomosci
Do mnie przyszly ciuszki z allegro. Sa pyszne Polecam polska firme Gamex - fajna jakosc napierwszy dotyk.
A ten bodziak Pinokio fajny jest? Bardzo mi się podobają chłopięce ciuszki z tej firmy i też mam zamiar je kupić Maluszkowi
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
MyMelange napisał:
A ten bodziak Pinokio fajny jest? Bardzo mi się podobają chłopięce ciuszki z tej firmy i też mam zamiar je kupić Maluszkowi
Pytasz o ten spioszki z krawatem? Jak tak, to one jeszcze nie doszly
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Cieszę się bardzo, że wszystko u Was w porządku i coraz więcej mamusiek wie jakiej płci jest mały lokator brzuszka Cały czas niebieski przeważa w tabelce!!!! Gdzie te dziewczyny ??? My nadal z imieniem tak nie dokońca jesteśmy przekonani ale zawiesiliśmy narazie poszukiwania i mówimy do niej "maleńka". Na ostatnim usg tydz temu miała 300 g ale jutro mamy usg połówkowe 4d i echo serca, więc wszystkie szczegóły z jej zycia będą na podglądzie
Co do łóżeczka to nie kupujemy nowego bo Adaś już wyrasta ze swojego więc przekaże siostrzyczce, a że jest zupełnie niezuzyte to bez sensu wydawać kase na nowe. Wózek też mamy bo kupowaliśmy nówke dla synka i jest szczelnie przechowywany, a długo w nim nie pojeżdził, bo z gondoli wysadziliśmy go jak miał 4/5 mc a ze spacerówki zrezygnowaliśmy na rzecz "parasolki" jak miał rok bo była ciężka w transporcie bo dużo miejsca zajmowała.
Laktator mam nowy prawie nie używany bo nie był mi zbytnio potrzebny ale czasami był wrecz zbawinny więc zachecam do kupienia sobie na wszelki wypadek jak zamierzacie karmic piersią, bo z jednej strony można pobudzić laktacje jak za mało a z drugiej w czasie nawału pokarmu można dzięki niemu uniknąć bardzo bolącego sastoju pokarmu i zapalenia piersi. Ja mam elektrychny firmy MADELA - rewelacyjny.
Ubranek mam ogromne ilości od siostry i troche swoich ale oczywiście nowych śpiochów/pajacyków też napewno troche kupie bo ciężko sie oprzec
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
niagara napisał:
MyMelange napisał:
Pytasz o ten spioszki z krawatem? Jak tak, to one jeszcze nie doszly
Jak przyjdą to daj znać czy fajne
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
w weekend cos dla mnie na tvn style - cale 2 dni o porodach hihihi