BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #633265 przez iwonta_kg
ninka333 napisał:

Kupiłam sobie nową spódniczę allegro.pl/spodnica-ciazowa-tulipan-rozmiar-40-i3184098932.html trochę z zapasem mżeby starczyła na całe lato B)

Ładna :)

ja gustuję w takich:

allegro.pl/wiosenno-letnia-ciazowa-spodn...-44-i3186460490.html

allegro.pl/hm-mama-spodniczka-ciazowa-ma...sna-i3186858910.html

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #633276 przez kalina
wlasnie wrocilam z usg i wyglada na to ze bedzie.. dziewczynka:-) :-) 360g
musimy zaczac intensywnie myslec nad imieniem bo do tej pory nie moglismy sie dogadac
zaraz bede nadrabiac zaleglosci z forum:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633306 przez iwonta_kg
Kalinka!!!!!!!!!!!! to świetnie!!!!!!!!! gratuluję dziewczynki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cieszę się bardzo!! ściskam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
doba lece do szpitala. później się odezwę!!!! buzioleeeee :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agilla napisałam Ci na fb!! papapapappaa :*

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #633310 przez niagara

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633318 przez SerekWaniliowy
Papi jaki masz zgrabniutki brzuszek i nie widać, że już taki duży chłop tam mieszka :) super, że u wszystkich po kolei wychodzą dobre wyniki i z maluszkami wszystko w najlepszym porządku! :)

Agamo mi było widać żyły na piersiach, ale tylko przez kilka pierwszych tygodni, jak piersi nabrzmiały i bolały, a teraz wróciło wszystko do normy, więc może jak się kiedyś pijawią to też znikną :)

No Izula ale się szybko zdecydowałaś hihi miałaś czekać do sierpnia z tym wózeczkiem :) ale kolor bardzo mi się podoba a i nie widać by był brudny czy zniszczony, ja tez oglądałam na allegro wózki używane i ceny są baaardzo przystępne i zachęcają :) Myślę, że jak upierzesz i uszykujesz dla brzdąca to humor Ci się poprawi i bedziesz zadowolona z zakupu :)

Biedroneczka
trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, nie martw się, dogadasz się, głowa do góry! :kiss:

Karolcia akrobata Ci się szykuje, oby po urodzeniu był trosze spokojniejszy ;)

Niagara ładny ten wózeczek, dosyć zgeabny i bardzo podoba mi sie jasny stelaż w polączeniu z gondolą :)

Nefeli ja myślę, że to wszystko z nerwów, miałam tak samo, po silnych przeżyciach w styczniu, bezsenne noce albo koszmary i budziłam sie spłakana przez ponad 2 miesiące i tak naprawdę dopiero teraz mi przechodzi i zaczynam dobrze spać, nic mnie nie interesowalo i nie cieszyło i dopiero jak zaczęłam trochę żyć forum i interesować sie brzuszkiem to oderwałam się troszkę myślami od tego co sie wydarzyło. A a propos tych wymiotów to nie prosiłaś lekarza by coś na to zaradził?

Dumka witamy w gronie wrześniowych mamusiek!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #633320 przez Villemo
iwonta_kg napisał:

Agilla szukałam Cie bo widziałam ze pracujesz w WBK. ja sie cos chciałam dowiedzieć o kredytach mieszkaniowych z tego wlasnie banku :) ale to na prv albo na fb.

Natalia ja mam koleżankę która jest w związku z facetem który ma na imie Marcel i jest... rumunem... więc to imię mi się kojarzy właśnie z nim ale to wasza decyzja przecież :)

Dumka witaj wśród wrześniówek :)

Vilemo a gdzie to forum byśmy prowadziły? tu na tej stronie?

Ja nie znam możliwości tego forum więc nie wiem czy da się tu cokolwiek zablokować hasłem, ja prowadzę lipcówki na fora.pl :-)

11 lata 8 miesiąc temu #633327 przez SerekWaniliowy
Iwonta świetny pomysł z tym hamakiem! Zdjęcie już sobie skopiowałam, bo na pewno bym zapomniała, co prawda narazie nie mamy takiego dużego i prostokatnego stołu ale może sie przyda ;)

No! kolejna dziewuszka rośnie! Kalinka gratuluje kurki!

Matko i córko, co doczytam do końca i coś napisze to znów dochodzi czytanie, aż się boję od komputera odejść tyle dziś piszecie ;)

Villemo mi jest bez różnicy, gdzie piszemy, choć jak wczoraj popisałam o mojej teściowej w złości i pomyślałam, że ktoś mógłby to przeczytać to głupio mi sie zrobiło :blush:

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #633343 przez biedroneczka39
Tak Wy tu o spodnicach calkiem ladnych oczywiscie a ja siedze w poczekalni I sie stresuje hi hi...daje rade nie jest zle hi hi...mysle o Was :)

Kalina gratuluje cipuszki hi hi...

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #633346 przez Monika23083
kalina gratulacje!

dumka witamy w gronie wrześniówek :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633352 przez MyMelange
Kurczaczek nie ogarniam Was hahaha, nie nadazam za rejestrowaniem wiadomosci :)

Witamy nowa mamusie i gratuluje Kalinka dziewczynki :)

Do mnie przyszly ciuszki z allegro. Sa pyszne :) Polecam polska firme Gamex - fajna jakosc napierwszy dotyk.

Jakby ktoras byla chetna, to stad mam ciuszki. Przyszly w 2 dni :)

allegro.pl/listing/user/listing.php?limit=180&us_id=25390204

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #633356 przez niagara
MyMelange napisał:

Do mnie przyszly ciuszki z allegro. Sa pyszne :) Polecam polska firme Gamex - fajna jakosc napierwszy dotyk.

A ten bodziak Pinokio fajny jest? Bardzo mi się podobają chłopięce ciuszki z tej firmy i też mam zamiar je kupić Maluszkowi :)

11 lata 8 miesiąc temu #633367 przez MyMelange
niagara napisał:

MyMelange napisał:

A ten bodziak Pinokio fajny jest? Bardzo mi się podobają chłopięce ciuszki z tej firmy i też mam zamiar je kupić Maluszkowi :)

Pytasz o ten spioszki z krawatem? Jak tak, to one jeszcze nie doszly :(

11 lata 8 miesiąc temu #633369 przez ninka333
gaduły jedne dopiero skończyłam nadrabiać zaległości!!! Zadroszcze wam, że macie tyle wolnego czasu żeby szperać po necie i szukać opini, rzeczy no i forum :lol: Mój maluch pochłania tyle mojej uwagi, że tylko jak śpi i czasami gdzieś w międzyczasie moge chwile poświęcić i coś napisać :( Mój mąż wiecznie nieobecny bo ciągle w pracy albo gdzies w rozjazdach więc dom i maluch na mojej głowie tylko, bo rodzinka daleko to żadnej pomocy nie mam, a wiadomo że niania za darmo nie przyjdzie :( Za 3 tygodnie ruszamy z budową domu i to 150 km od miejsca naszego obecnego zamieszkania więc teraxz ciągle w rozjazdach bo jakieś formalności/umowy trzeba załatwiać, więc przeraża mnie to wszystko!!!!!!!!!!

Cieszę się bardzo, że wszystko u Was w porządku i coraz więcej mamusiek wie jakiej płci jest mały lokator brzuszka :) Cały czas niebieski przeważa w tabelce!!!! Gdzie te dziewczyny ??? :) My nadal z imieniem tak nie dokońca jesteśmy przekonani ale zawiesiliśmy narazie poszukiwania i mówimy do niej "maleńka". Na ostatnim usg tydz temu miała 300 g ale jutro mamy usg połówkowe 4d i echo serca, więc wszystkie szczegóły z jej zycia będą na podglądzie :)

Co do łóżeczka to nie kupujemy nowego bo Adaś już wyrasta ze swojego więc przekaże siostrzyczce, a że jest zupełnie niezuzyte to bez sensu wydawać kase na nowe. Wózek też mamy bo kupowaliśmy nówke dla synka i jest szczelnie przechowywany, a długo w nim nie pojeżdził, bo z gondoli wysadziliśmy go jak miał 4/5 mc a ze spacerówki zrezygnowaliśmy na rzecz "parasolki" jak miał rok bo była ciężka w transporcie bo dużo miejsca zajmowała.
Laktator mam nowy prawie nie używany bo nie był mi zbytnio potrzebny ale czasami był wrecz zbawinny więc zachecam do kupienia sobie na wszelki wypadek jak zamierzacie karmic piersią, bo z jednej strony można pobudzić laktacje jak za mało a z drugiej w czasie nawału pokarmu można dzięki niemu uniknąć bardzo bolącego sastoju pokarmu i zapalenia piersi. Ja mam elektrychny firmy MADELA - rewelacyjny.
Ubranek mam ogromne ilości od siostry i troche swoich ale oczywiście nowych śpiochów/pajacyków też napewno troche kupie :) bo ciężko sie oprzec :)

córeczka ALICJA

11 lata 8 miesiąc temu #633374 przez niagara
MyMelange napisał:

niagara napisał:

MyMelange napisał:

Pytasz o ten spioszki z krawatem? Jak tak, to one jeszcze nie doszly :(

Jak przyjdą to daj znać czy fajne :)

11 lata 8 miesiąc temu #633378 przez MyMelange
Siur Natalko :)

w weekend cos dla mnie na tvn style - cale 2 dni o porodach hihihi :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka