BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #633600 przez iwonta_kg
paulinka.k22 napisał:

Cześć dziewczyny!
Słyszałam że chcecie usunąć te mamy które się nie udzielają. Ja niestety nie mogłam nic pisać bo byłam w szpitalu... Jak pamiętacie w marcu byłam tydzień w szpitalu, niestety po 5 dniach trafiłam tam z powrotem z krwawieniem...leżałam 22 dni, w zeszłym tygodniu mnie dopiero wypuścili! Myślałam o Was, po wyjściu miałam nawet od razu napisać, niestety nie mogłam do siebie dojść i fizycznie i psychicznie. Na szczęście już czuje się lepiej, z dzieckiem też na razie wszystko OK! Ale do końca ciąży będę miała już pewnie obawy czy wszystko będzie dobrze i czy się to nie powtórzy!!! Dlatego chyba rozumiecie dlaczego mnie nie było i mam nadzieję, że mnie nie usuniecie!!!
Nie wiem czy będę codziennie się udzielać, bo wolę zamiast siedzieć przed komputerem pobyć na świeżym powietrzy, czemu nie ma się co dziwić, po 3 tyg siedzenia w murach!Ale jak będę mieć chwile to na pewno coś napiszę!

Paulina nie chcemy usunac nikogo z forum. Chodzi o naszą tabelkę. Bo jak sie wchodzi na nia to połowa sie nie udziela i nie wiemy co sie z nimi dzieje. My sie juz troche ze soba poznałysmy i chcemy zbudować jakas zgrana ekipę. Udzielaj sie na forum najczęściej jak sie da żebyśmy wiedziały co u ciebie:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #633605 przez Kinia1712
Hej dziewczyny ;) Ja tez z wami jestem od czasu do czasu ale staram sie was czytac na biezaco ;) Biedroneczka bardzo mi przykro ;( ja tez pierwsza ciaze straciłam tak ze wiem co czujesz..;( Ale zadne słowa nie sa w stanie opisac tego bólu..

U mnie dobrze wszystko rosniemy sobie w czwartek bylismy na usg połówkowym mała zdrowa i na 100% córeczka ;)

11 lata 8 miesiąc temu #633608 przez kalina
Boze biedroneczko brak mi slow. moze faktycznie lekarz sie pomylil

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #633615 przez kocham_cie
Biedroneczko, kochana... tak bardzo mi przykro...Boże nie wiem co powiedzieć... łzy same mi lecą:(

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #633618 przez dumka
to byl 18 tydzien ciazy przyczyny do tej pory nie znamy z malenstwem bylo wszystko w porzadku zadnych wad nic poprostu natura tak chciala kazdy lekarz nam to mowi ale nic nie jest pocieszajace w takiej sytuacji

11 lata 8 miesiąc temu #633632 przez MyMelange
Biedronka straszny smutek :( Straszny :(

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #633690 przez iwonta_kg
O prosze znalazły sie zguby ktore pouciekały nam z forum:)

Mam nadzieje ze Biedronka sie nie załamała:(

11 lata 8 miesiąc temu #633695 przez czarnula0609
Cześć dziewczyny
Co za tragedia Biedroneczka jestem z tobą trzymaj się kochana.

11 lata 8 miesiąc temu #633702 przez Alivva
Villemo co do forum zamknietego-ja też oczywiście jestem jak najbardziej ZA ;)
dumka witaj w naszym gronie....napisz nam cos o sobie i o ciąży ;)
Niagara imiona Marcin i Marcel jak dla mnie git,sama mam koleżankę,której mąż to Mirek a syn Remik (inna kombinacja tych samych liter) :)
kalina gratuluję córeczki.....będziemy się uczyć zaplatania warkoczy ;)

Ewka ja tez nie napisze nic nowego,ani mądrego,bo co można mądrego napisać w takiej sytuacji? Przykro mi naprawdę :( :( :( Pisz jak będziesz miala ochotę się wyżalić na cały świat....a jesli wolisz pomilczeć,to wiedz,że my tu jesteśmy i będziemy również dla Ciebie kochana .....

11 lata 8 miesiąc temu #633703 przez słonko
Biedroneczko, ogromnie mi przykro... Przytulam Cie mocno!

Paulina i Piotruś

11 lata 8 miesiąc temu #633708 przez Alivva
Selekcja na forum???????????
i to przez DUŻE TAK

te kilka postów w tygodniu kazdy jest w stanie wyskrobać przecież (wyjątkiem faktycznie może być długi pobyt w szpitalu)

11 lata 8 miesiąc temu #633711 przez iwonta_kg
Alivva napisał:

Selekcja na forum???????????
i to przez DUŻE TAK

te kilka postów w tygodniu kazdy jest w stanie wyskrobać przecież (wyjątkiem faktycznie może być długi pobyt w szpitalu)

Racja przez duże RRRRRRR :):):):):)

11 lata 8 miesiąc temu #633715 przez agamo
Ewus poprostu niewierze Nie moze domnie to dotrzec czy to jest 100% czy nie mogl sie pomylic?! rany no jakie to niesprawiedliwe! tak bardzo mi przykro!mam nadzieje ze masz tam w domu zespol wsparcia i nie meczysz sie z tym sama!eh pisz jak bedziesz potrzebowala sie wyplakac czy wyrzalic czy ponarzekac! na mojego priv czy na forum zawsze jestes mile widziana! :(:(:(:(:(

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #633743 przez biedroneczka39
Dziekuje dziewczynki za wsparcie psychiczne...powiem Wam ze od placzu juz glowa mnie tak boli...aj ciezko. Bo ja tak bardzo chcialam tego dzidziusia. Dlaczego :pytam? Matki katuja malenstwa , zamrazaja, chowaja w beczki a ja chcialam kochac...tak mocno kochac I nie moge. Ale mam nadzieje ze to byla pomylka ze w piatek przed zabiegiem okaze sie ze jest wszystko dobrze. To wszystko jest jak zly sen...mysle co zle zrobilam...nie palilam nie pilam z sexem na bakier...dlaczego mojego dzidziusia zabieraja aniolki...zdjecie maluszka stoi przy komputerze I przyszly pierwsze malutkie spioszki dzis przed wizyta...tak mi ciezko strasznie...nic mnie nie boli I glaszcze brzusio w nadzieji...

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633751 przez iwonta_kg
Kochanie miej nadzieję że to pomyłka!!!!! I nie załamuj się :( wiem Że dla matki to koniec świata ale nie obwiniaj się skarbie!!! Jesteśmy z Tobą całym sercem!!!
Wiem też że to bardzo ciężkie dla Ciebie teraz ale co lekarz Ci dokładnie powiedział?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka