BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #634240 przez nefeli
Ja tez witam z rana.Ewciu calym serduchem jestem z Toba,nie znikaj od Nas z forum,pisz bez wzgledu na wyniki piatkowe,ja nadal wierze ze beda dobre i bardzo mocno Ci tego zycze.caluski!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #634248 przez SerekWaniliowy
Dobry dziewczyny!

Nieciekawa nocka za mną, głowa mi pęka i nie za dużo spałam, pewnie tak jak Wy myślami byłam z Ewą, nawet mąż za mną chodził w nocy i wypytywał o Ewę.

Biedroneczko kochana, Tobie szczególnie, życzę w miarę możliwości miłego dnia i duuużo zajęć związanych ze starszymi dziewczynkami, żeby do piątku szybciutko czas uciekł i tak jak dziewczyny pisały też mam nadzieję, że to straszna pomyłka, błąd. Jesteśmy z Tobą wszystkie. I jak tylko będziesz miała ochotę, lub będziesz sama w domku to wskakuj na forum, by myśli czarne odgonić razem z nami. Trzymaj sie Ewunia! :kiss:

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #634268 przez karolcia1919
Witam :(
Kochana Biedroneczko...
Jestem z Tobą.
zobaczysz będzie wszystko dobrze.Wierze w to tak jak i TY .
Całuje Cie i mocno ściskam i proszę nie zamartwiaj się kochana .

Troska o dziecko jest pierwszym i pod­sta­wowym sprawdzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka.
A Ty tak bardzo dbasz o swoje maleństwo..

11 lata 8 miesiąc temu #634315 przez papi88
czesc dziewczyny weszlam wczoraj na forum bo chcialam sie pochwalic zmiana kolorku wlosow a tu taka wiadomosc od biedronki ze nie napisalam w koncu nic.bardzo wspolczuje. i powinnysmy uszanowac jakby biedroneczka nie chciala wchodzic przez jakis czas na nasze forum w koncu my tu wszystkie cieszymy sie naszymi malenstwami a jej przytrafila sie taka tragedia.napewno bedzie potrzebowala czasu aby dojsc do siebie a my tu bedziemy na nia czekac i w kazdej chwili wspierac.

odrazu przypomniala mi sie peperoni ciekawe jak ona sie trzyma.oj te zycie bywa niesprawiedliwe...

PAULINA

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #634338 przez kocham_cie
dzień dobry dziewczęta... za mną również cięża noc... nie spałam za dobrze, mąż mówi że ciągle się kręciłam i byłam bardzo niespokojna...

Ewusia trzymaj się kochan...

Dziewczynki które były wczoraj na badaniach pochwalcie się tym swoim szkrabkami... myślę że to nam humorki poprawi

Papi jak tam włosy co z nim zrobiłaś???

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #634356 przez niagara
Cześć Dziewczyny
Ja też mam za sobą ciężką noc, cały czas mi się jakieś koszmary śniły, ciągle się budziłam :dry:
Biedroneczko myślę o Tobie. Trzymaj się.

11 lata 8 miesiąc temu #634357 przez papi88
MAGDA zrobiłam sie na blond tzn wyszedl raczej taki ciemniejszy blond miodowy bo z czarnego za jednym razem nie zrobie fajnego blondu a pozatym jakbym polozyla jakas platyne to wogole byłby szok.nie moge sie jak na razie przyzwyczaic a osoby ktore mnie widzialy wczoraj juz cos mowily ze w czarnych lepiej ale to moze tez kwestia przyzwyczajenia.wstawie pozniej jakas fotke.

PAULINA

11 lata 8 miesiąc temu #634378 przez biedroneczka39
Dziekuje Wam jeszcze raz moje kochane. Co prawda noc nie przespana tak jak u Was. Moj partner nie spal cala nocke a rano niestety musial do pracy. Jestem w domku sama bo coreczki w szkole juz. Jest ciezko ale wciaz nadzieja.
Mimo tego co sie stalo prosze Was byscie pisaly jak wczesniej I byly wesole bo ciezko mi tez z mysla ze smucicie przeze mnie. I niech kazda poglaska swoj brzusio odemnie.
Zycze Wam spokojnego dnia. Bede zagladac do Was. Chwalcie sie co kupilyscie :kiss:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #634381 przez kalina
Dzien dobry
ja tez nie za dobrze spalam. caly czas myslalam o biedronce i o tym ze wczoraj wyszlam z badan najbardziej cieszac sie dziewczynka a nie tym ze wszystko ok. i dopiero zdalam sobie sprawe jakie mialam szczescie. tylko chcialam zapytac czy moze mi ktos wytlumaczyc tekst : "w trakcie badania brak adekwatnej wizualizacji ciaglosci przegrody miedzykomorowej w jej 1/3 przypodstawnej czesci (VSD susp)". bo w trakcie badania dlugo spedzil nad serduszkiem a jak spytalam czy cos nie tak to mnie zbyl ze nie zawsze wszystko widac. i sie zastanawiam czy jest sie czym martwic. bo nastepne usg dopiero za 10tyg i moze by prywatnie isc..

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #634387 przez agilla.r
czesc dziewczyny. Za mna też ciężka noc, o 3 pobudka i po spaniu:/ no i oczywiście natłok myśli. Do tego znowu boli mnie nerka,mam nadzieje ze jutro urolog coś pomoże bo kolejnego ataku bólu nie zniosę.

Pogoda coś sie nie zapowiada u mnie na ciekawą. Niby duszno ale chmury sie zbieraja. No właśnie, Wam też jest tak gorąco w nocy? Ja śpie już prawie w samych majtach i nie daje rady a co bedzie latem???!!!

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #634389 przez kalina
mi tez ostatnio lapia napady goraca. w lecie bedzie masakra.

nefeli jak dzis sie czujesz? a propo wierzenia w sny to kilka razy mi sie snilo ze sie chlopak urodzil a tu ma byc dziewczynka wiec sie nie przejmuj jak cos zlego sie sni bo zle sny to raczej sa nasze leki a nie ze sie ma sprawdzic.

paulinka czyli juz wszystko w porzadku czy w domku tez powinnas lezec?

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #634396 przez kocham_cie
papi88 napisał:

MAGDA zrobiłam sie na blond tzn wyszedl raczej taki ciemniejszy blond miodowy bo z czarnego za jednym razem nie zrobie fajnego blondu a pozatym jakbym polozyla jakas platyne to wogole byłby szok.nie moge sie jak na razie przyzwyczaic a osoby ktore mnie widzialy wczoraj juz cos mowily ze w czarnych lepiej ale to moze tez kwestia przyzwyczajenia.wstawie pozniej jakas fotke.

Paula ciekawa jestem tej metamorfory:) i czekam na fotke

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #634401 przez Monika23083
Ja też słabo spałam...

Trzymaj się biedroneczko!

11 lata 8 miesiąc temu #634410 przez kocham_cie
biedroneczka39 napisał:

Dziekuje Wam jeszcze raz moje kochane. Co prawda noc nie przespana tak jak u Was. Moj partner nie spal cala nocke a rano niestety musial do pracy. Jestem w domku sama bo coreczki w szkole juz. Jest ciezko ale wciaz nadzieja.
Mimo tego co sie stalo prosze Was byscie pisaly jak wczesniej I byly wesole bo ciezko mi tez z mysla ze smucicie przeze mnie. I niech kazda poglaska swoj brzusio odemnie.
Zycze Wam spokojnego dnia. Bede zagladac do Was. Chwalcie sie co kupilyscie :kiss:

pogłaskałam i powiedziałam... że ciocia Ewcia pozdrawiam... szkoda że musiałaś zostać dziś sama w domciu
:(

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #634420 przez papi88
kalina ja na twoim miejscu bym to skonsultowała z jakims lekarzem bo w razie co mozesz zrobic echo serduszka plodu a jak bedziesz czekac do nastepnej wizyty to moze byc juz za pozno jezeli okaze sie ze cos nie tak

PAULINA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka