BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #633209 przez Villemo
niagara napisał:

Wczoraj znalazłam taki wózeczek

Wizualnie bardzo mi się podoba :) Co o nim myślicie?
Dołączam linkahttp://www.tutek.pl/produkty/grander-black

Super :-) Mój wózek ma bardzo podobny stelaż. Duży plus za materiałowy koszyk pod spodem :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #633214 przez iwonta_kg
Agilla szukałam Cie bo widziałam ze pracujesz w WBK. ja sie cos chciałam dowiedzieć o kredytach mieszkaniowych z tego wlasnie banku :) ale to na prv albo na fb.

Natalia ja mam koleżankę która jest w związku z facetem który ma na imie Marcel i jest... rumunem... więc to imię mi się kojarzy właśnie z nim ale to wasza decyzja przecież :)

Dumka witaj wśród wrześniówek :)

Vilemo a gdzie to forum byśmy prowadziły? tu na tej stronie?

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #633216 przez agilla.r
niagara napisał:

Mi bardzo się podoba to imię i jest mało popularne, ale jest bardzo podobne do imienia męża Marcin-Marcel i się zastanawiam, czy to głupio nie wyjdzie, że mam męża Marcina i syna Marcela :unsure:

Niagara imie jest piekne, też bardzo mi sie podoba. To imię zawsze mi sie kojarzy z jakąś wyzwoloną osoba, indywidualista i przystojnym chłopakiem ;)
A Marcin-Marcel...hmmm jakoś chyba by mi to nie przeszkadzało.

11 lata 8 miesiąc temu #633221 przez biedroneczka39
niagarko wozek jak najbardziej sliczny wpadl mi w oko :) tylko ja bym kolorek zmienila ale oczywiscie kazdy lubi inny :)
A co do Marcela to piekne imie a glupio to by bylo gdybys dala dziecku na imie Marcin o :silly: a Marcel jest ok uwazam.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633223 przez iwonta_kg
biedroneczka39 napisał:

Jeny dziwuchy od 8 zescie 3 strony zapisaly :) Leze w wannie I nadrobilam. Wymaczam sie przed wizyta :D Swoja droga sie pozyczylam juz bo ide sama I mam taki stres ze sie boje ze tam tez wybuchne placzem.

Kinia z pierwsza mialam cesarke a druga rodzilam naturalnie :)

Tez jestem za usunieciem osob nieudzielajacych sie. I nue zebym byla wredna :silly:

Biedronka myśl o nas na wizycie!!!!!!! :) dam Ci coś kochana na pocieszenie :lol:

jaka jest różnica miedzy twoimi dziecmi? chodzi mi po jakim czasie zaszlasz w ciaze po cesarce?

a ja jestem wredna i chce usuniecia tych nie udzielajacych sie hehehe :silly:

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633231 przez biedroneczka39
iwonta_kg ales Ty kochana...jenki dziekuje bede myslec I napewno bedzie ok :kiss: :kiss: :kiss:
A teraz sie zegnam bo czas wyjsc z wanny. Jak tak dalej posiedze to sie rozpuszcze hi hi. Buziaki I do potem :)
Starsza w maju skonczy 9 lat a mlodsza w styczniu skonczyla 6.
:cheer: iwonta ty paskudo hi hi :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #633236 przez iwonta_kg
Trzymamy kciukasy Ewunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #633244 przez iwonta_kg
biedroneczka39 napisał:

iwonta_kg ales Ty kochana...jenki dziekuje bede myslec I napewno bedzie ok :kiss: :kiss: :kiss:
A teraz sie zegnam bo czas wyjsc z wanny. Jak tak dalej posiedze to sie rozpuszcze hi hi. Buziaki I do potem :)
Starsza w maju skonczy 9 lat a mlodsza w styczniu skonczyla 6.
:cheer: iwonta ty paskudo hi hi :)

Czyli 3 lata różnicy... pytam bo chodzi o moją blizne po cc... troche mi doskwiera w ciąży :dry: a dopiero minął rok od cesarki.

11 lata 8 miesiąc temu #633245 przez SerekWaniliowy
Cześć Dziewczyny!

Co za noc! jak się położyłam o 22 tak dopiero kwadrans temu wstałam :lol: no nie pamiętam kiedy tak pospałam, tylko brzuszek mi ginie :unsure: no, biorę sie za czytanie, dziś bardzo aktywne jesteście :)

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #633246 przez Monika23083
iwonta_kg napisał:

Monika na glitery.pl trzeba być zalogowanym. musisz się zarejestrować żeby skopiować teskt. zapomniałam o tym napisać ;)

napisałaś o tym, tylko ja nie doczytałam :laugh:
dzięki, już poprawiłam:)

11 lata 8 miesiąc temu #633249 przez agamo
A wiec spisały cię tego trochę przez ten ranek! Ja tez jestem za utrzymaniem w tabelce tych którzy na forum piszą a nie sciemniaja!
Vilemo ja tez jestem za prywatnym ścisłym forum co nie wszyscy mogli by czytać o naszych prywatnych zyciach!

Ewa nie przejmuj sie naprawdę dasz radę! Oni tam nie mówią aż takich farmazonow żebyś nie zrozumiała! Swoją droga ja jak poszłam na badanie to tak byłam zapatrzona w mojego bombla kochanego ze i tak co drugie słowo sluchalam!wyników i tak nie podadzą ci teraz wiec naprawdę nie ma co sie stresowac!

Izula wozeczek super nie przejmuj sie napewno będzie fajniej wyglądał jak już będzie wyprany a pomysl ile kasy na tym zaoszczedzilas i co za to będziesz mogła kupić bejbikowi!

Nefeli nie przejmuj sie snami ja tez miałam dzisiaj jeden zwariowany sen ale nie wierze w to zeby sny sie spelnialy zwlaszcza te ciazowe które są tak zwariowane!

U mnie dzisiaj pięknie wiec jedziemy na piknik wiec pewnie znów będę mieć w cholerę do nadrabiania! Ale to dobrze lepiej dużo niż jak pustki świeca!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633250 przez iwonta_kg
Jak ktoś ma mocny stół to fajnie takie coś wypróbować :) HAMAK :)

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #633254 przez iwonta_kg
Monika śliczny napis :)

11 lata 8 miesiąc temu #633255 przez ninka333
Nadala nadrabiam zaległości :)
Niagara gratuluje synka :)
Nefeli cieszę się bardzo że wszystko się u Ciebie wyjaśniło i że jest ok :)

Spędziłam super weekend na wsi u dziadków i mój synek sie wychasał po dworze na wsze czasy - ciężko do domu było na wieczór zagonić :)

Kupiłam sobie nową spódniczę allegro.pl/spodnica-ciazowa-tulipan-rozmiar-40-i3184098932.html trochę z zapasem mżeby starczyła na całe lato B)

córeczka ALICJA

11 lata 8 miesiąc temu #633262 przez ninka333
słonko napisał:

Cześć dziewczyny :)

Przez parę dni nie tu zaglądałam, bo miałam niezły młyn. Przez ostatnie dwie godziny próbowałam nadrobić zaległości w czytaniu Was... Tyle się u Was działo. Nefeli, cieszę się, że z Małą wszystko ok i życzę, żebyś Ty coraz lepiej się czuła! Iwonta, strasznie współczuję nerwów o męża, trzymam kciuki, żeby zaopiekowali się nim jak najlepiej i szybko wrócił do zdrowia.

Niagarko, gratuluje chłopca! Gratuluję też pierwszych ruchów dziewczynom, które je poczuły!

Ja wpadłam podzielić się w skrócie radosną info: od wczoraj jestem mężatką :) Ceremonia i przyjęcie bardzo nam się udały, pogoda mniej, bo pod chmurką, ale przynajmniej nie padało :)
Foty od fotografa będę miała dopiero w piątek, wtedy coś wrzucę - póki co nie mam nic, bo nikt z najbliższych nic nie pstrykał.

Ogrooooomne buziaki dla wszystkich! Dobrej nocy!
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

córeczka ALICJA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka