BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #632952 przez izula
Monika gratuluję synka!!!!

Papi śliczne zdjęcia Maluszka i ładny domek :))

Oj dziewczynki a ja mam mega doła. Zrobiłam największą głupotę świata a teraz sama bym sobie palnęła w łeb. Kupiłam wózek. Quinny Buzz 3.
Ale, używany za 1100zł. A teraz żałuję. Ja mam dość swojego oślego uporu. Poza tym ludzie tacy mili byli że głupio mi było odmówić a mąż powiedział, że za tą cenę to ferrari nie będzie a nowy jak by nie patrzeć 3 tysiace kosztuje, bo wózek 3w1 i z kompletem akcesoriów do niego. Zakupiony i jeżdżony w holandii i tym dałam się też skusić. Mąż mówi, że dzidzia i tak szybko z tego wyrośnie a tyle rzeczy dla niej/niego potrzeba a jakościowy jest super i wygląd ma fajny. Tylko że widać drobne odrapania i jest bardzo brudny. Mam nadzieję, że to się wypierze bo wszystko jest ściągane z niego. Ehh dziewczyny jestem głupia i tyle. Kobieta w ciąży nie powinna podejmować żadnych decyzji. A już na pewno nie ja.

Już ja słyszę co powie moja mama jak go zobaczy. Ehhh kazaniom nie będzie końca. :(

Wysyłam link żebyście też mogły mnie dobić za moją głupotę. Jak by się ktoś pytał czemu w takim razie go kupiłam bo podobał mi się kolor i że to Quinny a akcesoria do niego są dostępne wszędzie. I to też plus.

tablica.pl/oferta/quinny-buzz-wielofunkc...html#e64962d8a4;r:;s :

[/url]
[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #632959 przez biedroneczka39
slonko wszystkiego najlepszego na drodze zycia malzenskiego no I udanego pobytu e Chorwacji. Spelnisz moje marzenia bo zawsze tam chcialam jechac.
izula wozek nie wyglada na brudny czy zniszczony. Kolorek ma sliczny. Upierzesz go wyczyscisz I zobsczysz ze bedzie ok. Ja swoja droga nie gustuje w takich wozeczkach. Jestem bardziej starodawna chyba. A juz wozenie dziecka w foteliku samochodowym przerazajace. Ale kazdy robi jak lubi.
A co do tych wozkow to moja siostra miala I pamietam jak wiecznie z kolami miala problemy. Ciagle kupowala nowe. A w Angli drogi normalne.
A ja juz spac nie moge , martwie sie tym badaniem dzis...siostra miala isc ze mna ale nie odpisala na smsa :( Czasem czuje sie sama z tym wszystkich. Moj kociak musi do pracy wiec mu nie mam za zle. No trudno bede sama sobie radzic.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #632967 przez MyMelange
Moniczka gratulacjee!!!!

Slonko jedzie do Chorwacji? Moja ukochana :) Ostatnie 3 lata z rzedu bylismy, a w tym roku rezygnuje. Chlop mnie namawia, ale ja sie boje dluzszgo pobyty 1200km od domu i to w upale.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #632973 przez biedroneczka39
MyMelange napisał:

Moniczka gratulacjee!!!!

Slonko jedzie do Chorwacji? Moja ukochana :) Ostatnie 3 lata z rzedu bylismy, a w tym roku rezygnuje. Chlop mnie namawia, ale ja sie boje dluzszgo pobyty 1200km od domu i to w upale.

Kinia ja tam bym pojechala hi hi. Pozniej jak juz bedzie dzidzius to po odpoczynku hi hi.

U mnie od rana slonecznie I zapowiada sie cudna pogoda. Ciesze sie bo chociaz spacer zrobie sobie ze szpitala :)

Papi88 brzunio sliczny a jeszcze bardziej buzka twojego dzidziusia.

Ide zjesc chlebek z serem bo cos mi sie sera zachcialo hi :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #632976 przez MyMelange
Wiesz Biedroneczko, ja ciezko znosze upal bez ciazy, a co dopiero z brzuchem. Zawsze jezdzimy w czerwcu i wiem, ze jest goraco, a nie usmiecha mi sie spdzic urlopu w klimatyzowanym pokoju. To tez kwestia zbyt dalekiej odleglosci od Polski - wole byc blisko lekarza :) Za rok na 100% z malym jedziemy.

11 lata 8 miesiąc temu #632982 przez biedroneczka39
MyMelange napisał:

Wiesz Biedroneczko, ja ciezko znosze upal bez ciazy, a co dopiero z brzuchem. Zawsze jezdzimy w czerwcu i wiem, ze jest goraco, a nie usmiecha mi sie spdzic urlopu w klimatyzowanym pokoju. To tez kwestia zbyt dalekiej odleglosci od Polski - wole byc blisko lekarza :) Za rok na 100% z malym jedziemy.

Rozumiem Kiniu tak tylko zartuje. Tez bym sie nie ruszyla za daleko :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #632983 przez niagara
Dzień Dobry :) Ja też już spać dzisiaj nie mogę :dry:
Papi fajny domek i maleństwo słodkie :)
Izula Czym Ty się martwisz? Co jest z tym wózkiem nie tak, bo jakoś nie zauważyłam :blink: Na zdjęciach wygląda dobrze, a tym, że jest brudny się nie przejmuj, wypierzesz i po sprawie:)
Biedroneczko trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :)
MyMelange my też w tym roku odpuścimy wakacje :) Też chcieliśmy pojechać do Chorwacji, ale trochę się boję z brzuchem jechać tak daleko :dry: W tym roku Polskie morze, ale w przyszłym z Maluszkiem to już na pewno gdzieś dalej :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #632986 przez biedroneczka39
Niagarko dziekuje za wsparcie...na pewno pomoze :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #632993 przez MyMelange
Biedronik, a Ty rodzilas cory naturalnie?

11 lata 8 miesiąc temu #633007 przez izula
Dzięki dziewczyny :) za wsparcie. Ehh, wrzucam wszystko do pralki i zobaczymy co z tego wyjdzie :))

Co do wakacji :) to mieliśmy jechać w Bieszczady ale dostałam zakaz od Pani doktor więc chyba nici z wakacji ale w przyszłym roku to już na pewno gdzieś.

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633032 przez iwonta_kg

witam się we wtorkowy poranek :)

zaczął mi się dziś 21 tydzień!!!!!!! juuuuupi!!! :lol:

Moniczko gratuluję chłopczyka!!! :)

Papi śliczny brzuszek i cudowne Zdjęcia maluszka!!! :)

Dziewczyny może wstawić wam pare linków z takimi bajerami jak ja mam w podpisie żebyście wstawiły sobie imiona pociech do podpisów co?????? Mam napisany też termin następnej wizyty. Wtedy wiemy więcej co, kiedy i o której :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #633038 przez Villemo
agamo napisał:

Slonko zapomnialam ci napisać Wszystkiego dobrego i szczęśliwego małżeństwa! Ale zazdroszczę ci wyjazdu do Chorwacji!!! My niestety musimy sobie wakacji odmuwic w tym roku jedynie krótki wyjazd do pl i pózniej resztę urlopu przed macierzyńskim w oczekiwaniu na maluszka! Wygrzej sie tam za mnie!
Brat z żona właśnie jutro na teneryfe lecą i powiedziałam im ze maja sobie kupić kremy z wysokim faktorem zeby ich nie opalilo bo jak przyjade do pl to żebym za biała przy nich nie była! :)

A mam jeszcze pytanko czy wszystkim mamuskom widać żyły na piersiach w ciazy czy gdy karmią? I czy to tak już zostaje? Mnie narazie nic sie nie pojawia ale tak zaczęłam o tym teraz myśleć!

Dzień dobry :D

Agamo oczywiście, że nie wszystkim wszystko zależy od tym jak głęboko są naczynia krwionośne i jak gruba jest skóra. Jeśli biust sporo zwiększył rozmiar i skóra jest bardzo naciągnięta to bardziej widać. U mnie widać od pierwszych tygodni ciąży, to był pierwszy objaw. Podczas karmienia też było widać potem jak odstawiłam młodego od piersi to wszystko wróciło do normy. Jedynie ciemna linia na brzuszku została i utrzymywała się prawie rok.

11 lata 8 miesiąc temu #633046 przez Monika23083
Dziękuję dziewczyny:)

Właśnie oglądałam prognozę pogody i w weekend majowy ma być na południu do 30 stopni...a ja akurat na wesele do Szczyrku. Lubię lato i gorące dni , ale przejazd autem bez klimy mnie przeraża jeśli dojdzie do 30..tym bardziej że mam chorobę lokomocyjną w ciąży..

Papi, super foteczki
słonko, wow Chorwacja, ale zazdroszczę. Jeśli chodzi o stosunek do teściowej i mamy to dokłądnie w taki sam sposób jak Ty mogę określić swoje relacje..

biedroneczka, trzymamy kiuki za badanie!!:)

Ja w długo weekend czerwcowy ( Boże Ciało) wybieram się do jakiegoś gospodarstwa agroturystycznego w wielkopolsce. Jeszcze nie wiem gdzie, bo szukam jakiejś fajnej miejscówki z jeziorem, lasem i ciszą. Tak mam zamiar spędzić 6 dni, czytając książki, leżąc i spacerując. To tyle z wakacji tegorocznych:)

A dzisiaj zaczynam poszukiwania sukienki na wesele..no i butów i całej reszty ...:)

11 lata 8 miesiąc temu #633049 przez Monika23083
iwonta_kg napisał:

witam się we wtorkowy poranek :)

zaczął mi się dziś 21 tydzień!!!!!!! juuuuupi!!! :lol:

Moniczko gratuluję chłopczyka!!! :)

Papi śliczny brzuszek i cudowne Zdjęcia maluszka!!! :)

Dziewczyny może wstawić wam pare linków z takimi bajerami jak ja mam w podpisie żebyście wstawiły sobie imiona pociech do podpisów co?????? Mam napisany też termin następnej wizyty. Wtedy wiemy więcej co, kiedy i o której :)

Myślę, że to świetny pomysł:)nie trzeba się będzie zastanawiać:)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633056 przez Villemo
izula napisał:

Monika gratuluję synka!!!!

Papi śliczne zdjęcia Maluszka i ładny domek :))

Oj dziewczynki a ja mam mega doła. Zrobiłam największą głupotę świata a teraz sama bym sobie palnęła w łeb. Kupiłam wózek. Quinny Buzz 3.
Ale, używany za 1100zł. A teraz żałuję. Ja mam dość swojego oślego uporu. Poza tym ludzie tacy mili byli że głupio mi było odmówić a mąż powiedział, że za tą cenę to ferrari nie będzie a nowy jak by nie patrzeć 3 tysiace kosztuje, bo wózek 3w1 i z kompletem akcesoriów do niego. Zakupiony i jeżdżony w holandii i tym dałam się też skusić. Mąż mówi, że dzidzia i tak szybko z tego wyrośnie a tyle rzeczy dla niej/niego potrzeba a jakościowy jest super i wygląd ma fajny. Tylko że widać drobne odrapania i jest bardzo brudny. Mam nadzieję, że to się wypierze bo wszystko jest ściągane z niego. Ehh dziewczyny jestem głupia i tyle. Kobieta w ciąży nie powinna podejmować żadnych decyzji. A już na pewno nie ja.

Już ja słyszę co powie moja mama jak go zobaczy. Ehhh kazaniom nie będzie końca. :(

Wysyłam link żebyście też mogły mnie dobić za moją głupotę. Jak by się ktoś pytał czemu w takim razie go kupiłam bo podobał mi się kolor i że to Quinny a akcesoria do niego są dostępne wszędzie. I to też plus.

tablica.pl/oferta/quinny-buzz-wielofunkc...html#e64962d8a4;r:;s :

Moja droga bardzo ładny wózeczek, plamy zapewne się dopiorą, ja mam wózek jasno niebieski non stop jest upaćkany wrzucam do pralki i nie ma śladu po zabrudzeniach. :-) moim zdaniem wcale źle nie zrobiłaś. Fakt jest taki, że gondolka służy bardzo krótko a niektóre dzieciaki tak jak mój mały uparciuch to w ogóle się wypinają na gondole bo niby dlaczego mają patrzeć tylko w niebo :dry: Fotelik musieliśmy wymienić na większy jak młody skończył 8 miesięcy bo jak zaczął stabilnie siedzieć to cuda wianki w nim wyprawiał i przestał być bezpieczny. Tak naprawdę to najdłużej korzysta się ze spacerówki choć to też zależy bo jak będziecie więcej jeździć samochodem i używać spacerówki dalej to też wam się znudzi wożenie dużego wózka i zainwestujecie w leciutką, parasolkę rozkładaną jedną ręką. Uważam, że 3000 to bardzo dużo i nie ma sensu aż tyle inwestować w wózek no chyba, że się planuje 2-3 dzieci jedno po drugim i faktycznie ten wózek będzie wykorzystany.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka