- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja sie doczytalam na liście rzeczy zakazanych oscypka niestety i chyba nie bede ryzykować
Jeśli będż zrobione z mleka pasteryzowanego to nie ma przeciwwskazań.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobranoc
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
ciesze sie ze wszystko w porzadku.
Aliva wozeczek mi sie bardzo podoba,ciekawy odcien rozu na tej pierwszej fotce.
Iwonta smialo oscypka mozesz zjesc sa pewne zrodla ktore tez mowia o fecie,a ja jem bardzo czesto,gdyz w tej chwili sa to sery wykonywane z mleka pasteryzowanego wiec nie ma obaw.
Ja wlasnie posprzeczalam sie z mezem i najchetniej wsiadlabym w samochod i do Polski pojechala zeby dac mu popalic! fajny moment na klotnie najwazniejszy tydzien,badanie genetyczne a my cisza malzenska,bo moj maz jak nie ma argumentow to po prostu wychodzi i unika dyskusji,cos co wkurza najbardziej na swiecie,najchetniej bym go teraz poszla i za nogi wyciagnela z lozka!!!
Dzisiaj cos moja mala nie kopie za bardzo,nie wiem czy zmienila pozycje czy co?jest tez taka ewentualnosc ze jest aktywna w nocy jak mamusia. a ja stres na maksa przed badaniem i wkurza mnie ciagle ogladanie szyjki trzymajcie kciuki kochane please
kurcze chodze spac o 1 w nocy ale dzis to juz nie wiem czy wogole zasne takiego mam nerwa,a on sobie spokojnie spi hrabia,egoista .......aaaaaaaaaaa krzyczec mi sie chce.
fajnie ze mam Was,szkoda tylko ze tak daleko :(milej nocki kochane
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Ja tez sie obkupilam w biedronce Turkusowy kocyk, paczkę flanelkowych pieluszek i paczkę tetrowych No i dwa opakowania body jedne zielone i jedne kawowe ale rozmiarow najwiekszych jakie mieli czyli 80 i 86 to juz na przyszłe lato będzie Kacperek miał! A ogólnie u mnie w dość duży wybór był także poprzebieralam!
Co do kramienia piersią hmm zawsze do tego podchodzilam ze raczej nie bede karmić piersią! Teraz bym chciała i planuje spróbować problem u mnie taki ze mam od zawsze bardzo wrażliwe sutki ze nawet czasem mezusiowi nie wolno dotykać a jak sobie pomyśle o małym glodomorku który będzie je jeszcze z całej siły ssal to juz mam strach w oczach!
Natalia szalejesz z ciuszkami pięknie gdzie ty to magazynujesz?
Iwona o oscypkach tez słyszałam ze nie wolno bo są z sera niepasteryzowanego! Aa tez dzisiaj zrobiłam u brata zamówienie i mi dzisiaj przywiózł ale skaplam sie za późno wiec zeby mu przykro nie było a ja zaspokoila swój apetyt zjadlam dwa plasterki! A można wogole dostać oscypka z pasteryzowanego mleka?
Nefeli będzie dobrze mnie mąż tez czasem denerwuje i ja z nerwów spać nie mogę a on na ogół chrapie jak gdyby nigdy nic! Zawsze ze złości idę do łóżka i kopne go albo szturchne zeby mi ulzylo! hehehe a dawniej to jak ja z nerwów zasnac Nie moglam to robilam wszystko by I on tez Nie zasnal! Franca ze mnie wiem no ale jak kuba bogu tak bog kubie!
Moja babcia mnie dzisiaj pierwszy raz w ciazy zobaczyła No i stwierdziła ze tak nieduzo zgrublam i ze dobrze wyglądam ze mogłabym robic sobie dzieci i rodzic jedno po drugim! Szalona! No a malutki ostatnio co wieczór jak sie klade spać to on dostaje czkawki!i brzuch mi cały czas skacze A i on chyba tez czkawki nie lubi bo sie bardzo wtedy wierci! Dobra ciezaroweczki idę spać Dobranoc!
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Może po przyjściu na świat naszych księzniczek tryb się nam jakoś poprzestawia
Wózek...hmmm kupiłam trochę w ciemno tzn....firmę znam doskonale aczkolwiek tego który dzis kupilam na zywo nie widzialam więc mam nadzieje,że będzie na żywo śliczny zaufałam bratowej,nie pierwszy raz z resztą
Nie przejmuj się badaniami-jestem przekonana,że wszystko z małą dobrze na 100%
A faceci......grrrrrrrrr
Ja się starłam z B przed jego wyjazdem do tego stopnia,że powiedzial,że jak zjedzie następnym razem to da mi spokój i dobrze!!!!!!!
Tak w ogole to nie moge doczekac sie lipca-skonczy remont swojego mieszkania i niech tam sobie siedzi. Każdy u siebie i bez zwar.
Miałabym iść do łazienki się wydepilować tu i tam żeby się jutro rano doktorek nie wystraszyl hahahaha
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nefeli ach ci faceci mnie mój mnie dorpowadza do takiego szału że mogłabym go zabić... ale potem w nocy mnie tak mocno przytula przez sen i pozwala mi na sobie nogi trzymać, że cała złość mi przechodzi bo wiem że mu bardzo niewygodnie, a i tak mi pozwala się na sobie pokładać byleby mi i Antkowi było wygodnie
A potem rano... znowu się na niego złoszczę, ale tak w głębi duszy wiem że z niego złoty facet i zrobiłby dla mnie wszystko:)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak to bedzie zeby spac w dzien a zyc w nocy przy reszcie towarzystwa to nie wiem:(
Oni juz 2 godziny chrapia a ja klikam
Iva mysle ze sa duuuuuuuuuuze plusy Twojej sytuacji!!! mnie wkurza jak sie wkopalam ze musze na kogos teraz liczyc,a uwielbialam byc samowystarczalna!
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Iva dokladnie jakbym miala mozliwosc to bym trzasnela drzwiami i sobie poszla!!! moja dziunka caly dzien niewiele ruchow,a teraz sie zaczyna szalenstwo,ona mnie kopie,ja ja glaszcze no i mamy babskie rozmowy o 1 w nocy.
Jak to bedzie zeby spac w dzien a zyc w nocy przy reszcie towarzystwa to nie wiem:(
Oni juz 2 godziny chrapia a ja klikam
Iva mysle ze sa duuuuuuuuuuze plusy Twojej sytuacji!!! mnie wkurza jak sie wkopalam ze musze na kogos teraz liczyc,a uwielbialam byc samowystarczalna!
Sa duze plusy,oj sa...zwlaszcza po tych moich wszystkich perypetiach malzenskich. Nie chce juz sie wiazac jak kiedys z ojcem mojego syna,chociaz od rozwodu minelo juz 1.5 roku a od sparacji 5...
Jednak kazdy kij ma dwa konce i pewnie nie raz jeszcze Wam pozazdroszcze,ze nie jestescie same. Musze byc silna i nie dac sie problemom... taki moj krotki plan na zycie
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
nie miałam sił wczoraj wchodzić na forum. Miałam wczoraj wizytę. Niestety dalej mam twardy brzuch i z szyjką coś nie tak. Jutro będzie mi pani dr zakładać ten paasser. Ale powiedziała, że to nie jest lekarstwo na wszystko i najgorsze jak macica dalej będzie się stawiać. Może dojść do odejścia wód płodowych a wtedy ((
Nic mi się nie chce. Kończę moje zakupy dla Maleństwa bo nie wiem czy to ma sens.
Pozdrawiam was wszystkie
Iza
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iza przykro mi ze takie masz wyniki mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.