- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dziewczyny,wbijajcie na Wolsztyn lata nie ma ale słonko świeci i nie zapowiada się na zaden deszcz
W piątek mąż był w Wolsztynie i mówił że cały dzień lało a w Lesznie słoneczko świeciło więc teraz pogoda nadrabia u Was
Fajny wózeczek, będzie się wozić mała księżniczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
ale Twój ma ładny kolorek:)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo jak patrze na to co się dzieje na świecie ..dzieci utopione ,porzucone, dzieci poduszone to serce mi się kroi:(
Albo matki ...podam Wam przykład mojej sąsiadki...ma śliczna córeczkę..teraz ma 4 latka ...a ona do niej cytuje"Ty wszarzu zajeban....." "zamknij mordę bo Cię zabije" itp a do synka który ma zaledwo 4 Msc nie rycz zamknij mordę itp. mi zal tych dzieci.
Wiem dużo rzeczy wynosi się z domu...
ale ona przesadza a nikt nie chce zwrócić jej Uwagi.
ja chciałabym aby moje dziecko było dobrze wychowane..i żeby kiedyś to doceniło...
Ale wątpię by jej dzieci były jej wdzięczne akurat za wychowanie i jej zachowanie do nich.
smutne ale taka prawda..
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dziś z samego rana do biedronki pobiegłam po zakupy i powiem wam, że juz były rzeczy dla maluszków poprzebierane, ale mimo to udało mi się kupic to co zaplanowałam i w kolorach jakich chciałam, czyli 3pak body, pieluszki flanelowe i kocyk no i dla starszaka kilka rzeczy
Co do karmienia piersią to ja jestem zdecydowanie za TAK, bo to jest naprawde wygodne, dobre dla dziecka i oszczedne - bo mleko jest strasznie drogie, a na początku idzie w ogromnych ilościach. Z Adasiem karmiłam 9 miesięcy i nie miałam żadnych problemów z ilością, czy jakością bo najadał się dobrze i karmiłam butelką tylko wtedy jak musiałam wyjść z domu. Nie lubie bardzo używac laktatora, więc dostawał Bebilon Pepti bo od początku był uczulony na mleko krowie, a B.Pepti jest na recepte i nie zawiera białek mleka krowiego. I niestety ja też musiałam trzymać diete zupełnie bezmleczną co troche denerwowało ale i tak uważam że znacznie wygodniej jest karmić piersią. Oczywiście mam nadzieje, że natura pozwoli mi na karmienie piersią, bo niestety ale nie zawsze jak się chce to się może.
Kopniaki czuje już naprawde dobrze a mężulek poczuł jak kończyłam 20 tydzień teraz to widać już gołym okiem jak podskakuje brzuszek.
Czas leci nieubłaganie i już już 6 miesiąc się zacznie.
Ja moje 2 kreseczki (bladziutkie co prawde)zobaczyłam 2 stycznia bardzo wcześnie, bo miesiączka zaczęła mi się 8 grudnia!!! Ale już w sylwestra się zastanawiałam, czy nie jestem w ciąży bo czułam się już "inaczej" niż normalnie Musiała mi się owulacja bardzo wcześnie zacząć bo na pierwzzym usg 23 stycznia mała była o kilka dni starsza niż wskazywało z miesiączki.
- zuzuzanta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj oglądałam body w Smyku i nie zdecydowałam się kupić, bo miałam wrażenie, że będą się strasznie rozciągać.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Kocham_cie bardzo dziękuję za przypomnienie Od razu jak przeczytałam pojechałam do biedronki i udało mi się upolować 4 komplety bodziaków, 2 kocyki i po jednej paczce pieluch tetrowych i kolorowych flanelowych Cale szczęście, że mamy 2 biedronki, bo w tej jednej już nic nie było
Ja mam mieszane uczucia, jeśli chodzi o karmienie piersią. Z jednej strony wiem, że to najlepsze dla dziecka, ale z drugiej nie wiem jak będę się czuła z dzieckiem wiszącym mi przy cycku A i jeszcze karmienie w miejscach publicznych Na ten moment dla mnie nie do przyjęcia Może zmienię zdanie, jak już Lenka się urodzi Może zakocham się w niej tak bardzo, że zrobię dla Niej wszystko Nie wiem, zobaczymy
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
dziewczyny,wbijajcie na Wolsztyn lata nie ma ale słonko świeci i nie zapowiada się na zaden deszcz
Iva, jesteś z Wolsztyna? piękne miasto, chyba z 3 razy byłam na szkoleniu z pracy w hotelu " Pałac Wolsztyn", a wieczory spędzaliśmy nad jeziorem:) piękne miejsce:)
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Nie wiem jak to możliwe, ale mam jeszcze lepsze wyniki krwi niż na początku ciąży - a wokół wszyscy mówili że zawsze są trochę gorsze:)
...za dwa tygodnie ukochana przez nas glukoza:)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alivva napisał:
Iva, jesteś z Wolsztyna? piękne miasto, chyba z 3 razy byłam na szkoleniu z pracy w hotelu " Pałac Wolsztyn", a wieczory spędzaliśmy nad jeziorem:) piękne miejsce:)
No jestem z Wolsztyna Pochodze ze Swiecia a w Wolsztynie mieszkam juz od '88 roku. Przenioslam sie tu z rodzicami po smierci dziadka i tak tu jestem do dzus z tym,ze to piekne miasteczko to przyznam racje
Moja mama byla w biedronce rano i.... prosze- biedronkowy kocyk dla Alicji od babci Zosi
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zuzuzanta
- Wylogowany
- budujemy zdania
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Kinia śliczny Mikołajek!!!
Karolcia z kosmetykami jest strasznie duży wybór to fakt... Ja wybrałam na wszystko NIVEA.
Ja dwie kreski zobaczyłam w sylwestra
I jestem za tym żebyśmy się spotkały
A ja mam urodziny też zimą 26 stycznia
Iva róż pełen parą sweetaśny wózeczek
Kacperek skacze w brzuszku jak prawdziwy piłkarz
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2