- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
No i masz imię, które nosiłby Janek gdyby był dziewczynką
Natalia mebelki są przecudowne, zazdroszczę widoku unoszącego się brzunia, u mnie jeszcze nic nie widać, ale ruchy czuję od 2 tygodni:)
paulina teraz to już nie wiem czy ją kupić skoro jest niewygodna Widzę że ma ona 170 cm, dużo jest takich o wymiarach 150. Villemo, a jaką długość ma ta Twoja podunia?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Mój tez nie ma cierpliwości i mówi ze nic nie widzi...
najważniejsze ze My czujemy te nasze skarby:)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U mnie to tak konkretnie widac jak sie rusza, przynajmniej od 2/3 tygodni... Najbardziej jak jestem na wpółleżąco, wtedy chyba ma więcej swobody i na boku.
Kocham cie glowa do gory Antek predzej czy pozniej cie pomeczy
wiem wiem, ale mój biedy mąż już się niecierpliwi bo ja sie cieszę że mały szaleje,a on nawet nie może tego poczuć...
choć młody coś leniwy od 2 dni, a ja się oczywiście okropnie przez to denerwuję...Pamiętam jak nie czułam jeszcze ruchów i napisałam że jest to strasznie frustrujące, bo nawet nie wiem czy z maluszkiem wszystko ok... a dziewczyny mi pisały że jak zacznę czuć to dopiero zacznę schizować... no i miały rację... chwila spokoju a mamuśka już świruje
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
pamiętajcie o wizycie w Lidlu jutro:
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-A2E58C54-E9....htm?offerdate=40615
W KaLiszu tylko 1 sklep, więc po wizycie u gina pędzę ile sił w nogach Ostatnio jak kupowałam kurtkę na narty, to jak poszłam o 10 to została tylko jedna ( akurat dla mnie)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
dziewczyny, które były zainteresowane:)
pamiętajcie o wizycie w Lidlu jutro:
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-A2E58C54-E9....htm?offerdate=40615
W KaLiszu tylko 1 sklep, więc po wizycie u gina pędzę ile sił w nogach Ostatnio jak kupowałam kurtkę na narty, to jak poszłam o 10 to została tylko jedna ( akurat dla mnie)
dzięki Monia
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Co do skurczow lydek to mam dziewczyny jedna rade i mnie zawsze pomaga Jak was zacznie lapac skurcz w lydce szybko wyprostujcie noge i palce u stop pociagnijcie do gory badz do siebie jesli wiecie o co mi chodzi Od razu puszcza i skurcz nie zlapie tylko trzeba to szybko zrobic na samym poczatku jak juz poczujecie ze sie zaczyna bo jak juz chwyci to nic chyba nie pomoze!
No i ja teraz z pytaniem do mamusiek odnosnie pasow poporodowych bo ktos pisal ze je poleca chyba vilemo? a moze nefeli? jaki pas polecacie na rzep czy wciagany?bo rozne opinie widzialam a urlop sie konczy wiec robie szal zakupow no i bym sobie sprawila takie cudenko!
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
My wlasnie zjadlysmy miche platkow lion z mlekiem mmmm pycha czekam na telefon od szefa bo ma byc dzis w wolsztynie a ja,w pracy dopiero od 16. Mysze go jednak zlapac ale chyba zaraz wyskocze z mlodym do miasta. Jakies buty nowe musze mu kupic,a przy okazji i sobie pewnie cos
Natalia...mebelki bajeczne doslownie
Zamieszalam sie z ta nasza tabelka
Wydawalo mi sie ze zanim karola poznala plec bylo 11 do 11 wiec powinno byc. 12 do 11 dla chlopcow a jest remis
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Podglądam tu wasze rozmowy od dłuższego czasu i musze przyznac, ze bardzo to lubię - zawsze można dowiedzieć sie czegoś ciekawego
Teraz postanowiłam też się coś udzielić w Waszej rozmowie - odnośnie poduch do spania. Ja raczej odradzałabym poduchy wypełnione granulatem styropianowym, bo właśnie są dość "głośne" , a tak jak w moim przypadku, przy bezsenności, jest to bardzo uciążliwe i ciężko sie przyzwyczaic. No i są mniej wygodne od tych z np włóknami sylikonowymi. Te drugie są droższe, ale jak dla mnie nie ma prorównania
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Hej dziewczynki
My wlasnie zjadlysmy miche platkow lion z mlekiem mmmm pycha czekam na telefon od szefa bo ma byc dzis w wolsztynie a ja,w pracy dopiero od 16. Mysze go jednak zlapac ale chyba zaraz wyskocze z mlodym do miasta. Jakies buty nowe musze mu kupic,a przy okazji i sobie pewnie cos
Natalia...mebelki bajeczne doslownie
Zamieszalam sie z ta nasza tabelka
Wydawalo mi sie ze zanim karola poznala plec bylo 11 do 11 wiec powinno byc. 12 do 11 dla chlopcow a jest remis
Faktycznie wcześniej było 11 do 11, ale w międzyczasie dopisałam Zuzante, która spodziewa się syna i dlatego teraz znów mamy remis
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/poduszka-walek-170cm-rogal-3w...wka-i3244702504.html
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczynki podaje Wam stronę na której kupiłam poduchę
allegro.pl/rogal-do-karmienia-poduszka-1...-fv-i3247507919.html
Tylko nie wiem czy będę z niej zadowolona jest strasznie wielka i te kulki styropianowe strasznie hałasują zamiast pomóc tylko mi przeszkadzała, po godzinie wyrzuciłam ją z łóżka fajna jest jak sobie leże i podkładam pod plecy, to w tedy jest wygodnie. Muszę się do niej przekonać...
Villemo Ty pisałaś że Tobie się fajnie z tym śpi? Nie wiem jak to robisz...
Super mi się śpi. Wymiar nie pamiętam chyba 150 albo 125 sprawdzę z ciekawości, ale na razie nie mogę bo poducha jest w pokoju gdzie młody śpi, więc przemierzę jak wstanie.
Ja sobie śpię tak jak na drugim zdjęciu
Uploaded with ImageShack.us
No ale wiecie, ja już mam brzuch ogromny..., na plecach nie dam rady spać bo mi się ciężko oddycha i się duszę a jak leżę normalnie na boku i brzuch mi spływa to dzidziuś się wierci bo mu nie wygodnie a mi zaraz cierpną stawy biodrowe.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oki dziękuję
ostatnio w nocy złapał mnie skurcz łydki aż się popłakałam z bólu...
biorę magnez ...ale jakoś..skurcze nie odeszły.Wy też macie takie problemy??
Ja mam straszne skurcze, ciągle albo łydki albo kostki. Efekt tego, że ostatnio jestem zabiegana i nie pilnuje takiego dawkowania jak zalecił lekarz. Od kilku dni w ogóle byłam słaba, oczy mi się cały dzień zamykały i słaniałam się na nogach. Dziś od rana też słaba, zażyłam zwiększoną dawkę magnezu i poczułam się znacznie lepiej.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
U mnie dziś deszcz i burzysko bleeee
Tak, tak o Lidlu jutro trzeba pamiętać koniecznie
Co do poduchy, ja musze coś kupić bo budzę się obolała, i co dziwne boli mnie poniżej bioder, nawet uda i pośladki Skurcze też zaczynają czasem łapać, ale to w nocy jak się przeciągam. I to sikanie w nocy, Wy też tyle latacie do ubikacji?
To sisusianie jest straszne, ostatnio pojechaliśmy do kilku sklepów oglądać meble do salonu, to zamiast skupić na tym czego szukamy, ja przez cały czas główkowałam gdzie tu może być toaleta, no masakra jakaś
Myślałam aby w pokoju malutkiej zrobić napis nad łóżeczkiem z jej imieniem, jak Wam to się podoba? Znalazłam te literki na allegro
allegro.pl/drewniane-literki-na-sciane-i...6cm-i3250731510.html
allegro.pl/literki-3d-na-sciane-20cm-imi...isy-i3252800792.html