BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #660585 przez karolcia1919

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #660617 przez pyzaura
a to ja z wielgasnym brzuszeczkiem :P

Ania

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #660621 przez karolcia1919

11 lata 7 miesiąc temu #660624 przez papi88
a ja sie chyba zdecyduje na takie łózeczko:
allegro.pl/lozeczko-dwa-misie-sosna-120x...-pl-i3240076002.html

proste i tanie, a jak mały podrosnie na tyle ze bedziemy meblowac mu samodzielny pokoik to kupie mu juz wtedy inne łozeczko ktore starczy na pare lat i bedzie solidniejsze na tym etapie wydaje mi sie ze nie ma co inwestowac w nie wiadomo jakie łózeczko

lepiej kochane powiedzcie mi jaki materac do łóżeczka mam kupic?mały moze sie urodzic w najwieksze upały i chciałabym przede wszystkim aby ten materacyk oddychał

PAULINA

11 lata 7 miesiąc temu #660626 przez papi88
pyzaura fajne zdjecie ale ty to masz cyc przy moich cytrynkach :laugh:

PAULINA

11 lata 7 miesiąc temu #660629 przez pyzaura
papi88 napisał:

pyzaura fajne zdjecie ale ty to masz cyc przy moich cytrynkach :laugh:

heheh zawsze mialam ale teraz to przebilam wszystko hehe :D i ile mleczka tam bedzie tak sobie to tlumacze :D a lozeczko bardzo ladne :) takie delikatne :) ja szczerze narazie sie rozgladalam ale nie wiem jeszcze jakie kupie mysle ze w lipcu za to sie zabiore.

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #660636 przez pyzaura
karolcia1919 napisał:

ślicznie pyzaura:)a ja nie moge dodac zdjecia....

no to kombinuj malenka bo ja czekam na foto :D

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #660639 przez niagara
Nasza Mala tez narazie nie bedzie miala swojego pokoiku, ale planuje wygospodarwac dla niej osobny kacik w naszej sypialni :)
Literki sa sliczne, chyba tez takie kupimy :) a i myslelismy jeszcze o naklejkach na sciane :)

Ja bylam w kinie w niedziele i bylo fajnie :) nie latalam do kibelka ani tez nie bylo za glosno:) Malej chyba tez sie podobalo , bo kopala za kazdym razem gdy na ekranie pojawialy sie baletnice i slychac bylo muzyke klasyczna :) Rosnie mi mala tancerka :)

11 lata 7 miesiąc temu #660641 przez papi88
nie no mi teraz troche biust i tak podrósł miałam małe B teraz mam małe C ale u mnie ewidentnie widac ze brzuch jest wiekszy niz biust a u ciebie pyzaura sa zachowane proporcje :)

ja mam jakies przeczucie ze urodze wczesniej niz mam termin nie wiem dlaczego ale takie straszne mam przeczucie a moze to poprostu strach ze sie z czyms nie wyrobie dlatego teraz chce kupic te najdrozsze rzeczy zeby pozniej miec do kupienia tylko pierdoły typu pojedyncze ubranka oliwki pampersy itp zwłaszcza ze ja rodze w sierpniu a niektore z was maja termin na połowe wrzesnia choc natura i tak moze pokazac inaczej

PAULINA

11 lata 7 miesiąc temu #660642 przez pyzaura
niagara napisał:

Nasza Mala tez narazie nie bedzie miala swojego pokoiku, ale planuje wygospodarwac dla niej osobny kacik w naszej sypialni :)
Literki sa sliczne, chyba tez takie kupimy :) a i myslelismy jeszcze o naklejkach na sciane :)

Ja bylam w kinie w niedziele i bylo fajnie :) nie latalam do kibelka ani tez nie bylo za glosno:) Malej chyba tez sie podobalo , bo kopala za kazdym razem gdy na ekranie pojawialy sie baletnice i slychac bylo muzyke klasyczna :) Rosnie mi mala tancerka :)

a na czym bylas w kinie??

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #660645 przez niagara
pyzaura napisał:

niagara napisał:

a na czym bylas w kinie??

Na Oszukane, bardzo fajny film polecam :)
A tak przy okazji, slicznie wygladasz :)

11 lata 7 miesiąc temu #660649 przez pyzaura
dziekuje :) tez na to chcialam isc ale slyszalam niezbyt fajne opinie ale zastanawialam sie nad nim bo jak mozna pomylic w szpitalu dzieci :( a ja wybieram sie na szybcy i wsciekli 6 :)

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #660653 przez akina_zet

pyzaura napisał:

a to ja z wielgasnym brzuszeczkiem :P

ależ ładny brzuszek :) jesteśmy na tym samy etapie ciąży, a ja nie mam takiego ładnego i w ogóle mój jest jakiś taki mniejszy :dry:

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #660655 przez MyMelange
Pyzaura no cudna mamusia z Ciebie :)

Madzia, tez Ci polecam kupic gotowa naklejke, bo z szablonami jest koszmar. Na ich aukcjach sa identyczne wzory naklejek, co tych szablonow.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 7 miesiąc temu #660657 przez niagara
pyzaura napisał:

dziekuje :) tez na to chcialam isc ale slyszalam niezbyt fajne opinie ale zastanawialam sie nad nim bo jak mozna pomylic w szpitalu dzieci :( a ja wybieram sie na szybcy i wsciekli 6 :)

Wszystko zalezy od tego, czego oczekujesz po tym filmie. Od razu mowie, ze nie ma zaskakujacyh zwrotow akcji, wyciskaczy lez ani szczesliwego zakonczenia, to taki zwykly dramat obyczajowy :) ja poszlam, bo bylam bardzo ciekawa jak mozna pomylic dzieci. Teraz juz wiem ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka