BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu #666812 przez papi88
jejku musze wywlec sie z lozka zrobic obiad a tak mi sie nie chce ta pogoda mnie zabija...

PAULINA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #666821 przez Monika23083
uff, wróciłam z zakupów..znowu nabyłam kolejne ciuszki za 2 zł w bardzo dobrym stanie..zabrało mnie już na maksa :laugh:

Iwonta nie każdy jednak lubi spać na plecach, ja nigdy w życiu bym tak nie zasnęła, zawsze tylko na prawym boku, no na lewym też ujdzie, ale na plecach czy na brzuchu nigdy!! :laugh: :laugh: tak czy siak teraz męczę się już w każdej pozycji, musiałabym chyba spać na stojąco :laugh:

niekulturalnych ludzi nie tylko przy kasie można spotkać, dzisiaj zostałam mega ochlapana przez jakiegoś durnia i to specjalnie!!! szkoda że nie zapamiętałam numerów...

szkoła rodzenia - ja zaczynam w czerwcu, nie jest to wprawdzie przyszpitalna szkołą rodzenia, ale też darmowa. Idę na 6 spotkań + jedno jeszcze dodatkowe dla osób wspierających przy porodzie. Fajnie, bo zajęcia prowadzi położna, która później będzie nas odwiedzac w domku, więc jakieś relacje się już złapie. No i mamy jeszcze darmową gimanstykę co piątek ale jeszcze nie byłam na zajęciach:)

11 lata 6 miesiąc temu #666823 przez Monika23083
przypomniałyście mi o wadze, więc wlazłam. Na początku ciąży było 55 ( w 6 tygodniu) teraz mam 64, więc magiczna 9 już jest :laugh:
nie przejmuję się wagą, ale zauważyłam że denerwuje mnie jak 2 pewne osoby tak mówią: " oo, duży masz już ten brzuszek!" z takim tonem jakbym w 6 miesiącu miała być płaska jak deska. Nie chodzi o to co mówią, tylko jakim tonem, ale tego Wam tu nie jestemw stanie przekazać:)

Kocham ten swój brzuszek, za długo na niego czekałam, żeby się teraz tym martwić - zresztą 8 kg to chyba nie jest dużo:)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #666827 przez papi88
piekna kołysanka:

PAULINA

11 lata 6 miesiąc temu #666830 przez Monika23083
a gdzie się podziała serek???

11 lata 6 miesiąc temu #666832 przez iwonta_kg
Monika23083 napisał:

Iwonta nie każdy jednak lubi spać na plecach, ja nigdy w życiu bym tak nie zasnęła, zawsze tylko na prawym boku, no na lewym też ujdzie, ale na plecach czy na brzuchu nigdy!! :laugh: :laugh: tak czy siak teraz męczę się już w każdej pozycji, musiałabym chyba spać na stojąco :laugh:

ciesz się że nie lubisz spać na plecach bo nie musisz się męczyć w innej niewygodnej pozycji tylko śpisz w takiej w jakiej ci dobrze :) ja jak na chwilę się położę na plecach to od razu jest gorzej oddychać! albo sobie wkręciłam że jest mi źle oddychać albo naprawdę tak jest...

Tak wogole kupiłam sobie dziś legginsy ciążowe w lidlu. za 16.99, czarne, fajny materiał, bezszwowy, rozmiar (b.i.g.) :silly: :silly: :silly:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 6 miesiąc temu #666834 przez Monika23083
iwonta_kg napisał:

Monika23083 napisał:

ciesz się że nie lubisz spać na plecach bo nie musisz się męczyć w innej niewygodnej pozycji tylko śpisz w takiej w jakiej ci dobrze :) ja jak na chwilę się położę na plecach to od razu jest gorzej oddychać! albo sobie wkręciłam że jest mi źle oddychać albo naprawdę tak jest...

Tak wogole kupiłam sobie dziś legginsy ciążowe w lidlu. za 16.99, czarne, fajny materiał, bezszwowy, rozmiar (b.i.g.) :silly: :silly: :silly:

teraz to się już męczę w każdej pozycji:)

coś pochrzaniłam z tymi napisami od ciebie, musze chyba w jakiś wolniejszy dzień przysiąść, bo już się pogubiłam co tam wklejam...ale ze mnie gapa!

11 lata 6 miesiąc temu #666835 przez iwonta_kg
to daj maila. na poczte ci wysle, bedzie ci latwiej wkleic :)

11 lata 6 miesiąc temu #666836 przez kocham_cie
Ja idę przyszpitalnej szkoły rodzenia od lipca:) zajęcia trowają jakoś 1,5 miesiąca więc spokojnie się zmieszczę, jeszcze tylko jak to pogodzę z pracą :huh: ale martwić się będę za miesiąć :)

Monia dokładnie wiem o jaki ton Ci chodzi... bo też to często słyszę :blush: na początku okropnie się tym stresowałam i takie uwagi doprowadzały mnie wręcz do łez, a teraz mam to gdzieś!!! kurcze przecież lada moment będziemy w 7 miesiący ciąży więc jakie mamy mieć brzuchy??? mój Antek 09.05 ważył już prawie 600g więc podejrzewam że na początku czerwca stuknie mu 1kg... więc musi mieć pokaźny domek ;)

ja też na szczęście nie lubię spać na plecach, a poza tym nawet jakbym lubiła taką pozycję to dla mnie jest ona już totalnie niemożliwa bo nawet jak przed tv się tak położę to szybko muszę na bok uciekać bo mi się ciężko oddych :ohmy:

Iwonka dziękuję bardzo- wcinam dalej moje marcheweczki :kiss:

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #666837 przez iwonta_kg
tez tak czujecie w srodku???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #666839 przez iwonta_kg
smacznego madzia :) smaka mi narobiłaś :) idę zanurkować do lodówki :laugh:
ma ktoś jeszcze smaka??? :silly:

Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #666844 przez Monika23083
iwonta_kg napisał:

tez tak czujecie w srodku???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

oj, tak! zdecydowanie zwłaszcza dzisiaj!!

chyba wycisnę sobie sok z tej marchwi :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #666845 przez iwonta_kg
Monia poszło. mam nadzieje ze dobrze przesłałam i że odczytasz je u siebie.

11 lata 6 miesiąc temu #666846 przez Monika23083
iwonta_kg napisał:

Monia poszło. mam nadzieje ze dobrze przesłałam i że odczytasz je u siebie.

dzięki wielkie!!

11 lata 6 miesiąc temu #666851 przez papi88
dziewczyny wiecie moze jak zrobic jak mam usg na plycie z tego polowkowego chocby i chcialabym podkład muzyczny do tego to jak moge to zrobic?

PAULINA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka