- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Iwonta nie każdy jednak lubi spać na plecach, ja nigdy w życiu bym tak nie zasnęła, zawsze tylko na prawym boku, no na lewym też ujdzie, ale na plecach czy na brzuchu nigdy!! tak czy siak teraz męczę się już w każdej pozycji, musiałabym chyba spać na stojąco
niekulturalnych ludzi nie tylko przy kasie można spotkać, dzisiaj zostałam mega ochlapana przez jakiegoś durnia i to specjalnie!!! szkoda że nie zapamiętałam numerów...
szkoła rodzenia - ja zaczynam w czerwcu, nie jest to wprawdzie przyszpitalna szkołą rodzenia, ale też darmowa. Idę na 6 spotkań + jedno jeszcze dodatkowe dla osób wspierających przy porodzie. Fajnie, bo zajęcia prowadzi położna, która później będzie nas odwiedzac w domku, więc jakieś relacje się już złapie. No i mamy jeszcze darmową gimanstykę co piątek ale jeszcze nie byłam na zajęciach:)
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
nie przejmuję się wagą, ale zauważyłam że denerwuje mnie jak 2 pewne osoby tak mówią: " oo, duży masz już ten brzuszek!" z takim tonem jakbym w 6 miesiącu miała być płaska jak deska. Nie chodzi o to co mówią, tylko jakim tonem, ale tego Wam tu nie jestemw stanie przekazać
Kocham ten swój brzuszek, za długo na niego czekałam, żeby się teraz tym martwić - zresztą 8 kg to chyba nie jest dużo:)
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
ciesz się że nie lubisz spać na plecach bo nie musisz się męczyć w innej niewygodnej pozycji tylko śpisz w takiej w jakiej ci dobrze ja jak na chwilę się położę na plecach to od razu jest gorzej oddychać! albo sobie wkręciłam że jest mi źle oddychać albo naprawdę tak jest...Iwonta nie każdy jednak lubi spać na plecach, ja nigdy w życiu bym tak nie zasnęła, zawsze tylko na prawym boku, no na lewym też ujdzie, ale na plecach czy na brzuchu nigdy!! tak czy siak teraz męczę się już w każdej pozycji, musiałabym chyba spać na stojąco
Tak wogole kupiłam sobie dziś legginsy ciążowe w lidlu. za 16.99, czarne, fajny materiał, bezszwowy, rozmiar (b.i.g.)
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Monika23083 napisał:
ciesz się że nie lubisz spać na plecach bo nie musisz się męczyć w innej niewygodnej pozycji tylko śpisz w takiej w jakiej ci dobrze ja jak na chwilę się położę na plecach to od razu jest gorzej oddychać! albo sobie wkręciłam że jest mi źle oddychać albo naprawdę tak jest...Iwonta nie każdy jednak lubi spać na plecach, ja nigdy w życiu bym tak nie zasnęła, zawsze tylko na prawym boku, no na lewym też ujdzie, ale na plecach czy na brzuchu nigdy!! tak czy siak teraz męczę się już w każdej pozycji, musiałabym chyba spać na stojąco
Tak wogole kupiłam sobie dziś legginsy ciążowe w lidlu. za 16.99, czarne, fajny materiał, bezszwowy, rozmiar (b.i.g.)
teraz to się już męczę w każdej pozycji:)
coś pochrzaniłam z tymi napisami od ciebie, musze chyba w jakiś wolniejszy dzień przysiąść, bo już się pogubiłam co tam wklejam...ale ze mnie gapa!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Monia dokładnie wiem o jaki ton Ci chodzi... bo też to często słyszę na początku okropnie się tym stresowałam i takie uwagi doprowadzały mnie wręcz do łez, a teraz mam to gdzieś!!! kurcze przecież lada moment będziemy w 7 miesiący ciąży więc jakie mamy mieć brzuchy??? mój Antek 09.05 ważył już prawie 600g więc podejrzewam że na początku czerwca stuknie mu 1kg... więc musi mieć pokaźny domek
ja też na szczęście nie lubię spać na plecach, a poza tym nawet jakbym lubiła taką pozycję to dla mnie jest ona już totalnie niemożliwa bo nawet jak przed tv się tak położę to szybko muszę na bok uciekać bo mi się ciężko oddych
Iwonka dziękuję bardzo- wcinam dalej moje marcheweczki
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Monia poszło. mam nadzieje ze dobrze przesłałam i że odczytasz je u siebie.
dzięki wielkie!!
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa