BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #994720 przez me.ch
Dzięki kochane że o nas pamiętacie:)

A tymczasem, przypomniało mi się, że miałam się pochwalić moja szpitalna biżuteria - Kasandra prawie jakbyś była tu że mną;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #994721 przez Zazanna

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A co do bólu, to wczoraj jak wracaliśmy ze spaceru z malutką, to mnie tak zakuło w pochwie potwornie, że krzyknęłam i staliśmy 4 minuty na chodniku, bo się nie mogłam ruszyć :blink: I miałam łzy w oczach :blink: A potem jak ręką odjął.. i wszystko przeszło. Więc może mnie mały gdzie ucisnął po prsotu :)
Albo już zaczynam odczuwać takie rzeczy -ponoć dużo osób tak ma

Aaaa zapomniałam się pochwlaić.. zrobiłam szczawiową <3 MNIAM <3 PYYYSZNAAA wyszła :) Będę jeść ją cały dzień :)

9 lata 5 miesiąc temu #994723 przez pesq
Kasia - tez pracowalam w sieciówce
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
na szczescie mam ten etap za soba

Zaz - osz kur#aż, nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest.. :O

łapcie moje 3 sniadanie bo oderwalam sie na chwile od prasowania :)

Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu #994724 przez kropka 889
Zaz w takim razie zamówię od niego. Juz zakochałam się w tym wózku ;)

9 lata 5 miesiąc temu #994725 przez Zazanna
Pesqu mniam ! :)
A no widzisz Kochana, ja też nie wiedziałam B) Ale ile się rzeczy człowiek dowie ciekawych.. ahh ;)
Już się wczoraj nawkurzałam na to pismo, więc dziś już odpuszczam. Wpływu na to nie mam, załatwić to i tak i tak muszę, więc już się nie będę tym denerwować, bo nic to nie zmieni eh.

A tak zareagował Bartuś na zupkę <3

Załącznik nie został znaleziony

Kropka nic nie mów... wściekłabym się na czym świat stoi.. ;/

A swoją drogą też pracowałam za młodu w sieciówce ;) -W Diversie :P -to były fajne czasy -młoda, niepokorna ahh ;)

9 lata 5 miesiąc temu #994726 przez kasandra9
Ja dzielnie "odblokowuję" ściany i zakamarki, wszystko składuję w łazience, bo w garderobie to już nie ma miejsca:P Zjadłyśmy kotlecika i buraczki (rety, dawno nie miałam tak na coś ochoty jak od wczoraj na to właśnie!!!!) Piotrek dziś powinien wrócić w miarę sensownie i mam obiecaną przejażdżkę Yamahito:P albo nad Zegrze, albo fontanny koło Starego Miasta;) miałam się kąpać, ale jednak po powrocie będzie rozsądniej;)))
Kilka rzeczy na raz robię, ale w sumie tyle już zrobione:D nawet chłopakom udziki na jutro na obiad upiekłam i na dziś dla męża (w swój drugi obiad) będę robić grecką, więc Pesq, coś na podobę widzę:P
Meszku, pokaż, o co chodzi, bo ciekawa jestem niezmiernie!!!!:)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #994728 przez mysia5
Hej Mamusie ;***
nie było mnie troszkę, też mnie strasznie męczą te upały :( ledwo daję rade, no i jeszcze został nam pokój malutkiego do zrobienia, ale to ruszymy sobie za jakieś dwa tygodnie.. teraz troszkę odpoczynku. Ale nadrobiłam Was i w miarę na bieżąco starałam się czytać :)
Asiek ;* dziękuję, że pamiętałaś o mnie i tak jak pisałaś... remonty.
Dołączam dziś do niewyspanych i zmęczonych, noc tragiczna... duszno, gorąco, siku, spać nie mogłam z boku na bok i tu brzuch boli, tu jest jakiś twardy, tu skurcz w łydkach i za chwilę znowu sikuuuuu :angry: tragedia już myślałam że będę płakać z bezradności :/
w dodatku od jakiegoś czasu męczy mnie strasznie głupie uczucie w gardle, taki jakby chłód czy nie wiem jak to opisać, niekiedy tak się ma po bieganiu na zimnym powietrzu np. i zastanawiam się czy to nie jest po prostu zgaga :blink: bo nigdy w życiu jej nie miałam i nie wiem po prostu jak ona wygląda, ale może to jest to? :blush:
Me.ch kochana trzymaj się tam dzielnie !!! :) ;* i Kornelcio niech jeszcze troszeczkę wytrzyma u mamusi, na te upały nie ma się co pchać na świat :lol:
Asiek :lol: Twoja historia o glizdach boska hahahaha :D na poprawę humoru idealna :) mam nadzieję że Ci ulżyło, a to co było w laboratorium to jakaś tragedia po prostu... jak można kobiecie w ciąży kazać czekać, głupie babska :angry:
W ogóle wszystkie Wasze zakupki boskie ! :woohoo: :) ubranka przecudne a to jak macie pięknie poukładane to ojej :) :) ślicznie! i brzusie też wszystkie piękniusie okrąglusie :)
ja ostatnio zamówiłam u hubiego pieluszki, smokusia, termometr i kołderkę oraz podusie - tzn wypełnienie :) więc jakiś malutki zakupik też mam :) i powolutku będę kupować dalej :) i naprawdę bardzo fajna szybka przesyłka, ale znalazłam go dzięki Wam więc dziękuję :)
Pesq śliczne firanki :) ja upolowałam te w biedronce :)
Zazanka ja też mam czasem takie ' ataki ' że aż mówię ała i nie mogę się chwilę ruszyć, ostatnio miałam nisko z prawej strony brzucha więc chyba mały gdzieś ucisnął po prostu ale zabolało naprawdę...
mmm jaka zupka, smacznego :)
Pesq jakie śniadanko aaaa :) poproszę ! :whistle:
Zaz jak słodko się wypiął Bartuś <3 mój mały też czasami tak robi ale oczywiście żeby zrobić zdjęcie to mogę zapomnieć.... :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu #994732 przez Sylwia-89
Pesq, kusisz pysznym śniadankiem a ja tutaj głodna czekam aż mi się rybka rozmrozi :laugh:

Mysia, pewnie to zgaga, ja też mam czasami takie uczucie i to najczęściej w nocy :( Czasami czuję jak mnie w klatce piersiowej boli, bo kwas żołądkowy jakoś tam się cofa (czytałam w necie B) ) i dlatego takie pieczenie. Wtedy tylko pozycja siedząca pomaga.

Nie mogłam się powstrzymać i już złożyłam łóżeczko :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #994735 przez mysia5
Sylwia a jakieś tabletki na to albo coś? :) Poooooookaż łóżeczko !!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Kasiu Ty chyba miałaś jakieś na zgagę,o ile dobrze pamiętam.... :silly: przypomnisz nazwę? :)

9 lata 5 miesiąc temu #994736 przez me.ch
Kas, sorry za budowanie napięcia;) dopiero teraz widzę że się nie wstawilo ;)
Proszę, hehe:

Załącznik nie został znaleziony

Zaz, brzus Bartuś <3

Szczawiowa Szczawiowa, kanapki a ja tu ma szpitalnyM garnku Achhhhhhh byle do tego obchodu (Bóg jeden wielki o której przyjdą...) i do domu!!

Sylwia, tez bym pewnie się nie powstrzymała;) a teraz cyk foteczki i na forum:)

9 lata 5 miesiąc temu #994737 przez me.ch
Mysia dobrze ze jesteś i się meldujesz:) i pochwal się remontem:)

9 lata 5 miesiąc temu #994739 przez asiekasiek
Mech od cioci Kornel ma pozwolenie wyjścia 23 sierpnia najwcześniej ;) ja miałam placki ziemniaczane, na które mam smak przez Kassandrę ;) i barszczyk czerwony :D
Mysia o w końcu jesteś :D ja mam na zgagę polprazol.

Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #994740 przez asiekasiek
Znaczy controloc :P nie wiem skąd nazwa polprazol w moim słowniku znalazła się :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu #994742 przez Zazanna
Coś czuję, że jednak dziś nie dostanę łóżeczka.. Cały czas jest w tym samym punkcie, do którego dotarło wczoraj o 23.. Chyba, że pocztex nie aktualizuje statusu przesyłek na bieżąco :/

Ja nadal bym chciała zostać z Bartusiem do czasu jak pójdzie do przedszkola.. jakoś nie widze go w żłobku (płakałabym za nim jak głupia), ani z nikim obcym.. A na dziadków w tej kwestii nie mamy co liczyć, bo moja Mama pracuje, a rodzice T. nie żyją.
No ale to zobaczymy jak to będzie :)

Mysia super, że się odezwałaś :) Młodemu zdjęcie to jeszcze jako tako mi się uda, ale filmik jak się wierci nie ma opcji... od razu wyczuwa i przestaje -wyłączam kamerkę znów zaczyna :P Małpiszonek mój <3

Sylwia pooookaż :D

Meszku rób zdjęcia posiłków :D Mnie one zawsze zadziwiają xD

Asiek hahah :D
Ja kiedyś powiedziałam lekarzowi że brałam neofuraginę, a brałam urosept -i też nie wiem skąd mi to przyszło :P I jeszcze mi tak wpisał, a ja się w domu dopatrzyłam dopiero :P

9 lata 5 miesiąc temu #994743 przez Zazanna
Zrobiliśmy sobie jagody ze śmietaną i cukrem ale coś nam kiepsko idą :(
Chyba chcemy czekoladę.. arbuz też nas nie zaspokoił.. :blush:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia