- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
rano zamiast sobie jeszcze pospać, to oczywiście obcinają te krzaki, wiercą i nie wiadomo co jeszcze
ech, ostatnio ciągle się nie wysypiam...
Asiek to chamstwo, że Cię nie przepuścili przecież jesteś w ciąży.
Kurczę Sylwia, Zaz zastanawiam się czy dotrze wypłata na czas, bo akurat jak oddawałam ostatnie zwolnienie to był przy kasie taki chłopak trochę zakręcony, ale tylko jemu mogłam to oddać, kierowniczki się urlopują a on je zastępuje kurczę dobry pomysł z tym robieniem zdjęcia zwolnienia zawsze jest jakiś dowód.
Kasandra widzę, że miałaś noc z przejściami...
Sylwia wytrzymasz do poniedziałku już niedługo
Też muszę się zabrać za jakieś porządki, tym bardziej że przychodzą do mnie wieczorem dziewczyny i organizujemy babskie spotkanie i już powiedziałam mężowi, że ma sobie też zorganizować jakieś wyjście, bo chcemy odpocząć od facetów
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Zazanna ja też widocznie taki humor mam do kłócenia się dzisiaj... a i rozśmeiszyłaś mnie że Ciebie przepuszczają bo jesteś gruba dajże spokój ja też jestem no taki urok ciąży:D ale w sklepach szczególnie kobiety ok 30 po 30 mnie przepuszczają. a faceci popatrzą się i odwracają wzrok
a u mnie dzisiaj chłodno piorę pościel później założe świeżą.
Ja tak samo jak Zaz zdjęcie robie L4 i nie dawałam żadnego zaświadczenia pracodawcy chociaż takowe mam.
Magda jeździłaś na rowerze??? Jak ja chciałabym się przejechać, ale mój to by mnie nie wpuścił n rower...
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asiek, nie dziwię Ci się, że się wkurzyłaś. Ja jak byłam na glukozie, to kobieta mi powiedziała, że mam wchodzić bez kolejki na kolejne pobrania i zanim weszłam, to spytałam jednej z nich czy mogę wejść. A ta spojrzała na mnie z taką pogardą i mówi tonem jakby dziecko upominała: CHWILECZKĘ! To jej powiedziałam, że mam wchodzić od razu i jak zobaczyła, że jest wolny fotel to od razu jej mina zrzedła. Święte krowy
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Kropka, piękne ubranka, szczególnie dresik mi się podoba
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kasia to będziecie miały super wieczór
Asiek my to jednak kłótliwe babska jesteśmy heh Kurcze 40 minut żeby oddać próbkę.. :/
A co do krzyczenia, to ostatnio jak sąsiedzi robili imprezę, to byłam tak wściekła, że wstałam z rozmachem zatrzasnąć okno (około 23) i wydarłam się przez to okno "CISZEJ TAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" i zatrzasnęłam i oddechu ze złości nie mogłam złapać i spojrzałam na T. a ten się mało ze śmiechu nie udusił
Normalnie wariatka
Kropka ile rzeczy Super
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Załącznik nie został znaleziony
A teraz idę się wziąć za robotę. Im szybciej zrobię tym szybciej będę mogła odpocząć
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Zaz zadowolona jesteś z wózka? tzn chodzi mi o wykonanie itd, bo chyba bede zamawiała od tego samego sprzedawcy
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia jakby się wchodziło jakoś chamsko do tych gabinetów itp. a grzecznie się pyta człowiek a te takie france!!
Kropka ubranka śliczne:)
Zazanna nie pilnują ubranek heh mój znowu jakieś zoladki czy coś innego poprzynosil na balkon. M. to już wieczorem sprzątanie bo nie chce się babrac tym. ale kocur chyba miał udana noc bo te same wnętrzności powtarzają się
Zaz ja często śpię nago a i tak spocona jestem
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no śmiesznie na pewno wyglądało to, ale ja pewnie tak samo bym zareagowała jak sąsiad grał na podwórku u siebie na harmonii to ja wtedy włączałam muzykę na cały regulator na balkonie jeszcze jakby ładnie grał a ten przez godzinę jedną i tą samą melodięZazanna napisał: Asiek my to jednak kłótliwe babska jesteśmy heh Kurcze 40 minut żeby oddać próbkę.. :/
A co do krzyczenia, to ostatnio jak sąsiedzi robili imprezę, to byłam tak wściekła, że wstałam z rozmachem zatrzasnąć okno (około 23) i wydarłam się przez to okno "CISZEJ TAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" i zatrzasnęłam i oddechu ze złości nie mogłam złapać i spojrzałam na T. a ten się mało ze śmiechu nie udusił
Normalnie wariatka
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Zakupy piękne, u mnie w pepco tez wyboru dla dziewczynek brak, bo jeszcze sukienusie na ramiączka itp., a tego nie ma co kupować dla Wrzesnioweczek:)
A co do zgubienia zw - nieee wyobrażam sobie! Masakra jakaś!!! Cale szczęście, ze u mnie kadrowe wszystkiego pilnują itd.
U mnie tez rzadko z tym przepuszczaniem w kolejce, ze 2x mi sie zdarzyło i to wszystko.:/
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Może jeszcze się przyda
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale masz rację, idź i zdepcz! Może Ci ulży! Też bym się wkurzyła na jakieś robale, wrrrr:>