- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ale się wkur*** postanowiłam, że nie będę czekać do przyszłego tygodnia żeby zamówić łóżeczko, wchodzę na ta stronkę gdzie Zaz zamawiała patrzę a łóżeczek brak!!! nosz kur*** a ono mi się tak podobało i nie wiem czy jeszcze będą czy je już wycofali... będę płakać!
idę coś zjeść na poprawę humoru
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kropka - ja mialam usg wszystkich narządów i nic nie wykazalo oprocz czegos drobnego w prawej nerce a piecze jak cholera.. szczegolnie jak leze i w nocy! A dziwne ze tego HBSa mialas tak wczesnie, podobno ma sie kolo 37 tygodnai czy cos.. Ale na pewno bedzie dobrze, wiesz ze to wcale nie oznacza choroby? I powtorz pilnie wynik!
Asiek - depcz i to mocno.. a co do tego laboratorium - sluchaj az mnie poniosło. Uwazam ze gdzie jak gdzie ale w takich miejscach BEZWZGLEDNIE kobiety w ciazy powinny wchodzic bez kolejki. Podobnie jak u lekarza... A mnie w sklepie nikt nie przepuszcza, przykre to jest bo jest naprawde ciezko. W lab. natomiast sama sie wwalam prosto i tyle
Basia - o prosze kolejna wsciekla dzis.. ja tez dołączam..
dzis nie spałam pol nocy - piekło pod żebrem, łapaly skurcze mimo magne b6 i w dodatku było mi duszno. Tadam, wszystko co sie da. Wstalam dosc wczesnie jak na mnie (o 7:30) bo obiecalam ze wpadne do pracy odwiedzic wiec sie szykowalam umalowalam, zalozylam SUKIENKE (tak, sukienke.. pierwszy raz od stu lat) i zbieram sie a tu.. nie ma kluczykow. Mąż codziennie jezdzi z kumplem sluzbowym bo mieszka na przeciwko a dzis.. zaspal i wzial auto. A czemu zaspal? Bo siedzi kur#@a do 2 w nocy przy kompie albo filmy oglada.. A budzik napierdzielal od 5 i ja jakos go slyszalam. ...
Zaraz zabieram sie za ciąg dalszy prasowania
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Moje łóżeczko przyjechało
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq podeptałam aż mi ulżyło oj to cały dzień w domu Cię czeka no pięknie... oj no to w pracy ta nowa troszkę zawojowała, ale Ty od kierowniczki dostałaś łóżeczko a po ilu chciałabyś wrócić do pracy?? Po roku macierzyńskiego czy wychowawczy jeszcze??
Basia no to pięknie może jeszcze będą te łóżeczka zadzwoń lub napisz do nich...
Kasandra o jak odezwali się do Ciebie jeszcze, a Ty odmówiłaś, no widzisz:D pewnie fajne uczucie...???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Nawet gdyby coś było nie tak to i tak nie ma zagrożenia dla małej. To jedynie mnie uspokaja
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ja też nie zanosiłam żadnego zaświadczenia o ciązy. Jedynie powiedziałem, że jestem w ciązy, że to ciąza zagrożona i że wrócę dopiero po macierzyńskim jak wszystko będzie w porządku. A tak to dowożę tylko L4 .
Kasandra no to nawet nie rozpaczam bo daaaalekoooo
Asiek ja też dzisiaj robiłam badania... Oczywiście były przede mną 2 os. i myślisz ze ktoś mnie przepuścił... Hahaha dobre sobie... Jeszcze przyszła kobita i chciała się wepchnąć przede mnie, że na 8.00 jest zapisana... ale ja się nie dałam bo ja byłam na 8.00 i pielęgniarka wyszła i pyta kto nastepny a ta babka, że ona. Pielęgniarka do niej, że na którą godzinę bo one tam mają karteczkę z pacjentami zapisanymi na dany dzień. A ta starucha wstrętna mówi, że ona tak naprawdę to nie jest zapisana i tak przyszła, że a nóż jej się uda... A ja nie wytrzymałam i mówię to co Pani oszukuje beszczelnie, że jest Pani zapisana na 8.00.
Pielęgniarka kazała jej czekać aż wejdą zapisani a dopiero potem ona.
Co do roweru to też od czasu do czasu sobie pozwalam ale nie jakieś meeega długie trasy tylko park kolo domu.
Zaz koło Torwaru mieszkasz... Kiedyś mieszkałam koło Dragonów. Kojarzysz????
Kropka zakupy śliczne, szkoda, że nie mam Pepco obok siebie
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Jurada to widzę że wszędzie tak jest a co za babsztyl wpierniczał się... Widzi ciężarną i tak wpierdzielać się!!! Aaaaaaaaaaaaa głupie ludziska!!!
O tym piękącym bólu no to kurcze też to mam właśnie... pod prawym żebrem, też kładę się itp.. ale to zbytnio nie pomaga...
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Wybaczcie ze się po kolei nie odniose ale z tel mi ciężko spamietac:)
Jeszcze jesteśmy w szpitalu ale czekamy ma Obchod i miejmy nadzieję że po nim już do domu, no ale wiadomo, ostatnio 5 razy myslalam ze idę do domu i dopiero za ostatnim się sprawdziło... No ale mój P dzos ostatni dzień w pracy bo od 4.08 zaczyna nowa, wiec będziemy mieć 10 dni wolnego na co się strasznie cieszę i nie zamierzam ich spędzać w szpitalu Kornel wie o tym i mam nadzieję że się spisie na medal:)
Choć P od jakiegoś czasu przepowiednie głosi że on za tydzień już wyjdzie (my z Kornelkiem my inna umowę, no ale niech sobie gada...)
Dziewczęta super te ciuszki, Kas a ta sukienka w paseczki <3 Zaz te polspiochy <3 Bas szarości <3 o w ogóle wszystko piękne (przepraszam jeśli pominelam jakieś zakupy ale wszystko mi się podobało bardzo)
Pesq, o metkach nawet mi do głowy nie przyszlo żeby obcinać więc mimo tego że mi to wlozylam w głowę to o tak nie będę
Widzę że grono niewyspanych spore, ja dołączam, nie dość że jęki i steki w pokoju całą noc to jeszcze mnie postanowili o 5 rano na Ktg podłączyć. E ch.
No cóż.. Idę na lunch, ale potem jeszcze wpadnę
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Pesq, Asiek co do bólu to naprawdę chwilami się odechciewa wszystkiego, wyszłam tylko na moment odebrać przesyłkę, zrobiłam małe zakupy i już mnie pobolewa z lewej strony w pachwinie
mech odezwij się po obchodzie i napisz co i jak
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
I dostawa szyyybciutko
Asiek z tym spaniem to ja nie lubię teraz nago.. Jedyne co mnie ratuje, że mamy oddzielne kołdry i mogę newralgiczne częsci sobie zakryć i mnie nie widać.. A tak to ja się nie wyspałam bez tej koszulki bo podświadomie pilnowałam aby odpowiednie punkty były zakryte.. Wiem, że głupia jestem, ale nie czuję się teraz zbyt kobieco i swobodnie i nie chcę aby mnie było widać bez ubrań. Może też to dlatego, że jednak od początku mamy zakaz seksu i jakoś nie przywykłam, że mnie T. ogląda.. Ehhh rozkminy ciężarnej part 1
O matko Asiek hahahhaha z tą harmonią xD Biedny sąsiad nawet w dzień nie może poćwiczyć Ja sobie staram powtarzać żeby się w dzień nie czepiać, że sobie muzyki słuchają, czy że remonty robią etc.. no bo kiedy mają robić jak nie w dzień ? Ale i tak mnie to wkurza nieprzeciętnie -zwłaszcza jak chcę drzemkę
Kasandra o matko to musiał być dla Ciebie szok żeby odmówić Jak się z tym czujesz?
Basiek w firmie, z którą oni współpracują są teraz urlopy, więc pewnie dlatego nie ma chwilowo. Napisz do tej babki od łóżeczek i po prostu zapytaj -ona jest bardzo miła
Juradka kojarzę, szkoda, że już nie mieszkasz tu, bo byśmy miały do siebie 5 minut
Meszku Kornelek się będzie trzymał umowy z Tobą -grzeczny z niego dzieciaczek