- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mówiłam z moich znajomych i to z pracy (teoretycznie przeciez nawet moja szefowa ktora Z ordynatorem porodowki klinicznego na 'ty' ...) wszystkie rodziny prywatnie. Ale podkreślam mowie o bialymstoku a nie o lodzi...
Kasia jeju to dobrze martwiliśmy sie!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Kasia_Asia, super, że w domku jesteś Współczuję przeżyć... Ja jak byłam ostatnio na patologii ciąży, to naprzeciwko miałam salę porodową, tylko się modliłam żeby żadna nie zaczęła rodzić... Że tak spytam... W którym szpitalu byłaś?
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kasia Asia ufff bo się już myślałam że nas więcej
Basiek nie odzwywa się ehhh nie ładnie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a zamówiłam też od nich pościel i bardzo fajne i miła jest w sumie bawełna z satyną takie zawsze kupuję
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
jej co za upał dziewczyny człowiek siedzi i się męczy ...
kochane podpowiecie coś w temacie butelek? Lepsza są szklane czy te takie plastikowe? Bo chce zamówić te z Aventu i właśnie nie wiem czy plastikowe czy szklane ? Jakie macie zdanie dziewczynki ?
Kas może weź sobie lekki sweterek w razie czego bo nad morzem wieczorki mogą być chłodne. I wypoczywajcie udanego wyjazdu
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ja zawsze robiłam na odwrót. Czyli zimny prysznic a po wyjściu chwila i zalana potem. I koleżanka z pracy mi powiedziała o tym prysznicu ciepłym. Spróbowałam i faktycznie działa.
Także polecam.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Przede wszystko dzięki za Wasze wsparcie, to naprawdę dużo daje a kto inny jak druga ciężarna bardziej mnie zrozumie co teraz przeżywam
Z sercem moim jest ok, szmerów nie ma, kołatania.
Natomiast kardiolog przyjrzała się bliżej mojemu nadciśnieniu i na podstawie moich pomiarów stwierdziła że dawka dopegytu 2x dziennie jest za mała przy tak zaawansowanej ciąży, tym bardziej że te wyniki mam takie na granicy .
Dostałam też skierowanie na badania krwi: potas, magnez, fosfor i mam oddać całodobową zbiórkę moczu w praktyce oznacza to sikanie co kawałek do jakiegoś garnka, słoika i potem wymieszanie tego i przelanie tej zbiórki do pojemnika (w celu sprawdzenia jeszcze raz czy nie ma białka w moczu) wiem obrzydliwe, ale jak trzeba to trzeba
Aa i założyli mi holter to taki przyrząd, który automatycznie mierzy mi ciśnienie co 20min, mam go nosić przez dobę i przynieść go na wizytę w poniedziałek.
Dziwnie się czuje, jak mi tak mierzą te ciśnienie co kawałek
Także w pon: kardiolog i ginekolog plus ktg....
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia - pamietaj jak blisko konca jestes.. i nareszcie ktos wzial sprawy na powaznie!
UHHHHHHH wrocilam z psem, prawie wycisnelam z niego kupe tak dlugo lazil
Mysia - nie znam sie totalnie.. zamowilam z canpola bo mi do laktatora pasuja, one plastikowe są, a tak to sie nie wglebialam jakos
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
To daj znać, czy prysznic Jurady działa, to i ja skorzystam. Ma razie próbuję przygotować rzeczy do spakowania...ale powiem Wam, że jak się podniosłam i zaczęłam kręcić, to chyba lepiej się czuję...
Kasiu, no to w końcuuuuuuuuu się wzięli jak należy! Cieszę się, niech dbają o Ciebie, bo tak trochę "olewczo" na początku potraktowali!
Teraz odpoczywaj!!! I dużo pij!
PS. jak wrócę, to przypomnijcie mi, że miałam się zająć laktatorem:P tzn, znaleźć chyba elektroniczny mamy kupić jak z Piotrkiem rozmawiałam...a może jakiś uda się odkupić
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Wiecie co? Taki mnie skurcz złapał ze aż się popłakałam z bólu. Poza tym w pewnym momencie tak mi się słabo zrobiło ze prawie zemdlalam. No nie ruszam się już nigdzie dopóki będą takie upaly. Jutro spakuje się do szpitala.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa