BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #997189 przez asiekasiek
Zazanna wyobraziłam sobie Ciebie z hula hopem :lol: w sumie na każdej z nas elegancko leżałby :D ale taki jak mam z kuleczkami to chyba raczej za duży dalej na nas :D ojj aż sobie o nim przypomniałam :) już widzę moje siniaki jak zacznę ćwiczyć na nim :silly: aż tesknię za zakwasami i takim bólem z wycieńczenia <marzy>
A to te serki takie kłamliwe :angry: Ty jadłaś i jak zobaczyłam w sklepie to pomyslałam o Zaz to je to musi być zdrowe :P bo tak to nie jem żadnych jogurtów owocowych itp bo właśnie wiem że sama chemia to jest

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #997190 przez asiekasiek
też ciąglę myśle niej...
A Rita dawno nie odzywała się, a była aktywna...
A Kasia Asia jak pojechała do szpitala tak cisza i dark dream też cisza :( a obie w szpitalu były ...
Podziękowania: me.ch, Rita87

9 lata 5 miesiąc temu #997191 przez jurada
Ale macie piękne brzusie... Teraz juz wszystkie mamy podobnych wymiarów:) kas ty gruba!!! No byś sie wstydziła... Mnie opier@# a sama pisze głupoty!!!
I wagowo tez podobnie...:P

9 lata 5 miesiąc temu #997192 przez Zazanna
Aj Asiek w ciemno przykładu ze mnie nie bierz, bo wiedza wiedzą, a upodobania upodobaniami B) Następnym razem napisze w nawiasie (nie_do_końca_zdrowe) :silly:
Ale z drugiej strony jak nie jemy tych serków na litry to tez nie ma problemu :)
Też mam hula z wypustkami :evil: i też będą siniaki :whistle:

Kurcze, to może nas jest tu już więcej, tylko nic o tym nie wiemy :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #997193 przez kasandra9
Juradka, ale Ty wyzsza jestes chociaz!:)
Nom, moglyby dać znać, jak tam u nich...
A ja hulahop nie umiem kręcić:D;(((((( jako dziecko umiałam a na stare lata nicccc.;(
W ogóle to po obiedzie mialam kryzys, zaczelam płynąć, usiadłam na podłodze i aż mi prawie lży polecialy ale mąż wkroczył i kazał wziac w prysznic i nieco pomoglo:) założyłam sukienkę i zdychałam troche na balkonie a teraz przed tv:)
Stol sie sprzedal, najpierw nie wszedł a potem przyjechali drugi raz i sie udalo;) tylko najpierw jak go wpychaly to brzegi troche poskrobały i sie balam ze go nie wezmą i oowiedza ze nie bylo a ja zostanę z obskrobanym stolem:)

9 lata 5 miesiąc temu #997195 przez asiekasiek
Kas to coś wpadło chociaż pieniążka :D
Zaz no lepiej pisz w nawiasie B)
A dziewczyny wszystkie jesteśmy super mamuśki sexy B) B)

9 lata 5 miesiąc temu #997196 przez pesq
Była u mnie siostra Łukasza, ale ona fajna więc spoko ;) A już Was obejrzałam sobie i nadrobiłam <3 ślicznotki :whistle: :whistle:

Wiecie, ja mam 162 i przed ciąża ważyłam 80.. wygladalam znacznie gorzej niz teraz, bo teraz troche nogi i rece schudly a brzuch to wiadomo :whistle: :whistle: wiec jak po porodzie bedzie 70 to bedzie i tak z 15 kilo wiecej niz moja waga idealna, nie ma co :D Ale dobrze mi ta dieta cukrzycowa najwyrazniej robi.

Oj dziewczyny jakaś ja zgryzliwa jestem, Ł. poszedl na chwile do kolegi (pewnie za godzine wroci) a mnie to juz irytuje. Nie wiem czemu taka jestem, wczesniej taka nie bylam! :/

Ale mi ten hbs poprawil humor na dzis :) :)

9 lata 5 miesiąc temu #997197 przez anisia27
Masakra dziewczyny... odebralam wyniki moczu a tam mam leukocyty od 3-7 w polu widzenia... a jeszcze nieliczne bakterie... az sie boje ze moja ginekolog nic z tym nie zrobi :/ a leukocyty w krwi z miesiaca na miesiac ciagle rosna :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

9 lata 5 miesiąc temu #997198 przez pesq
Dziewczęta, za rok obowiązkowo robimy jakiś zjazd z maluchami! Nie wyobrazam się z Wami nigdy nie spotkać albo nie daj Boże rozstawać ... nasze forum chyba przetrwa wieki ;) <3 :kiss: :kiss: :blush:

9 lata 5 miesiąc temu #997199 przez asiekasiek
Pesq bo Ty nie możesz wyjść, napić się piwka itp... mnie to też irytuje bo też chętnie wyszłabym bez zadyszki, napiłabym się z koleżankami piwka itp... atak pozostaje siedzenie w domu :( a teraz nauczyłaś się zdrowo jeść i w ogóle to szprycha z Ciebie będzie po porodzie :D

9 lata 5 miesiąc temu #997200 przez pesq
Anisia - mocz na czczo po podmyciu się środkowy strumień? Jeśli nie to powtórz badanie. Jeśli tak to też powtórz! Miałam w czerwcu i leukocyty i białko i bakterie bo sikałam.. o 15 i to byle jak w kibelku lekarskim.. Rano nastepnego dnia zero problemów.

9 lata 5 miesiąc temu #997201 przez asiekasiek
Anisia kurcze to jak to oleje Twoja ginekolog to może warto iść gdzie indziej... a dawała Ci jakiś antybiotyk?? Bo ja brałam na początku ciązy i odpukać mocz mam wspaniały...

9 lata 5 miesiąc temu #997202 przez anisia27

asiekasiek napisał: a tak w ogóle kupiłam sobie serek waniliowy

Przeczytalam ze kupilas sobie sexy waniliowy i nie wiedzialam o co chodzi :D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 5 miesiąc temu #997203 przez anisia27
I sie podmylam i pobralam srodkowy z rana ! ! :angry:
nie mialam zadnego antybiotyku kurcze :( bede ja trula jutro na badaniu.... jedynie co mi przepisala to jakas masc :dry:

9 lata 5 miesiąc temu #997204 przez pesq
Anisia - oni za dużo możliwosci nie maja na przepisywanie.. Postaraj sie powtorzyc te badanie jeszcze raz. I nie przejmuj sie, nie masz białka w moczu albo cukru wtedy jest problem, leukocyty i bakterie to pół biedy.

Kurde cos mnie zołądek boli :/

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia