BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #997153 przez asiekasiek
a i herbatkę z liści malin zaparzyłam sobie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #997155 przez pesq
A ja po 2 jajkach 3 ziemniaczkach malych i szklance zsiadlego mleka 128 wiec o 8 przekroczyłam.. Ale to nie zadna tragedia, dwa lata temu normy byly do 140 wiec jak raz na kilka dni przekrocze 120 to nic sobie z tego nie robię :) diabetolog tez nie ;)

Co porabiacie?

9 lata 5 miesiąc temu #997156 przez kasandra9
Pesq, no to super! Ja się zdrzemnęłam chwilę chyba, w każdym razie poleżałam, bo jakiś znów muł mnie ogarnął...biorę się za obiad, tak, żeby na 18 był, to Piotrka obudzę i AŻ 1,5h będę się z nim widzieć ;( myślę, co wieczorem porobić...oraz co wziąć nad morze tak w ogóle, ale też "awaryjka torba szpitalna" - co tam wrzucić i będzie niezbędne, jak myślicie??

9 lata 5 miesiąc temu #997158 przez Zazanna
Asiek 2000 to powinna jeść kobieta bez ciąży, w ciąży jemy 2500-3000 -przy takim limicie moja waga nie wzrasta ani nie spada i czuję się dobrze :)
Tak powiedział lekarz -żeby nie było, że jestem samozwańczym dietetykiem B)

Kas koniecznie zabierz ...piżamkę ;) A poważnie to nie wiem, sztućce, kubek, piżama, ręcznik, wkładki, coś do mycia :)
Nie wieeemmm, może jeden zestaw ubranek tak bardzo na wszelki wypadek?

Posprzątałam kuchnie.................... i padam. Czas odpocząć :)

9 lata 5 miesiąc temu #997159 przez Zazanna
Mam ochotę pomalować sobie włosy, ale jest taaaakkk gorąco... Hmm, poczekam do wieczora i wtedy sobie pomaluję :)

9 lata 5 miesiąc temu #997160 przez asiulek_dolls
ja chyba jakaś głupia jestem... dalej nie kumam, nie umiem sobie tego wyobrazić.... to na cały brzuch ten otwór? pfffffff :laugh: buhahaha no ku#wa to jeszcze lepiej :laugh:

9 lata 5 miesiąc temu #997163 przez asiulek_dolls
No i dziewczynki jakie madre te suwaczki, chyba potrafią czytać bo jak tylko się poskarzylam ze się zacina to się naprawił sam :huh:

Kas myślę ze dobrze jakbys wzięła listę szpitalną, zaznaczyła te rzeczy które są konieczne i z pośród nich wykreslila to co i tak będziesz mieć na wyjeździe ze sobą, np. ręcznik, przybory toaletowe itp. ja wykreslilabym tez takie rzeczy które bez problemu można kupić w razie w na miejscu, bo apteki i rossman to wszędzie są, wiec bez sensu wozic ze sobą wszystko, w razie potrzebykupisz albo męża wyslesz po podstawowe rzeczy, zabralabym tylko w jak najmniejszej ilości to co wymagało wczesniej przygotowania w domu czyli tetry, jakies ciuszki a dla siebie koszule... przecież w nagłych przypadkach szpitale podstawowe rzeczy zapewnią. NIE ZAPOMNIJ KARTY CIĄŻY I WYNIKOW BADAN!!!!!!! Tak naprawdę to jedyne czego potrzebujesz w razie nagłej potrzeby.

9 lata 5 miesiąc temu #997165 przez asiulek_dolls
pesq no nie dawało mi to spokoju i znalazłam ten fragment na stronie pytania na śniadanie i teraz mam ochotę walić głowa w mur......... :blink: :S :unsure: .......... jakie to ku### brzydkie i wogole tragicznie to wygląda i cena 120zl buhahaha no dramat ja myslalam ze to przynajmniej ładne będzie, ze jakos ciekawie pomysłowo wykończone bo ze na raz i drogie to juz nieważne ale to co zobaczylam to na strącanie na bazarze wstyd powiesić..... :laugh:
Podziękowania: pesq

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #997166 przez pesq
Dokladnie Kas karta i wyniki reszta jakos będzie.. Wez z jeden bodziak i pajaca kilka tetr i koszulę dla siebie ale bez tego przecież tez by przyjęli do szpitala ;)

Dziewczyny z rh- min. Zaz - kiedy podają cos tam po porodzie i komu nam czy dzidzi? Bo mam znów tego coombsa zrobić i tak mi się pomyslalo.

Kochane dajcie jakieś brzuszki aktualne, zadna oprócz mnie i Juradki w basenie sie nie chwali :unsure: Ja wrzucę na zachętę chociaz jakos niezbyt sie sobie tu podobam :D :D :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu #997167 przez asiulek_dolls
pesq a ty masz rh- ? Czy tylko tak z ciekawości pytasz? Ja mam rh+ i tez znowu coombsa mam zrobić

9 lata 5 miesiąc temu #997168 przez asiekasiek
Asiulek daj linka do tych piżam :) bo szukam i szukam a nie mogę znaleźć :whistle: :whistle:
ja właśnie oglądnęłam sobie drugi raz ten film co Magda polecała :) i na zmianę śmiałam się i płakałam ;)
Pesq jakie chudziutkie nóżkl:) ślicznie w ciązy wyglądasz :)
Zazanna czyli jeszcze mogę coś zjeść :evil: :evil: :evil: :evil: haha
jejku z pisną chyba pójdę na spacer bo tak to biega koło domu, ale pewnie będzie strasznie ciągła się ... no zobczę bo tak to kisze się cały dzień
ja mam rh+ robiłm coombos i jest u mnie ok

9 lata 5 miesiąc temu #997169 przez pesq
rh - , już 2 razy coombsa robilam teraz mam trzeci zrobic

Dziekuje Asiu, za to cycki zaraz eksploduja :D

9 lata 5 miesiąc temu #997170 przez asiekasiek
Pesq ja już mam dość swoich cycków... są takie rozlazłe... bleeee

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #997171 przez kasandra9

asiulek_dolls napisał: pesq a ty masz rh- ? Czy tylko tak z ciekawości pytasz? Ja mam rh+ i tez znowu coombsa mam zrobić

i ja też plusowa i dostałam;)
Pesq, ale laaaaaaaska!!!!
Ja się chyba zbyt często pokazuję:P mogę się pokazać z wczoraj, bo prawie codziennie cykam sobie foto w szafie:P dziś ledwo już żyję;( zjedliśmy obiad, pyszneeeeeeeeeeeeeee było, zaraz ma być jakaś babka oglądać stół, ale przy tych patelniach się ugotowałam i ja, leje się ze mnie... buuuuuuu

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #997172 przez asiekasiek
No to zrobiłam sobie zdjęcie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia