BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #997109 przez asiekasiek
Kas ile to kosztowało Cię ?? Bo kurcze aż ja zamówię :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #997111 przez kasandra9
Właśnie wcale niedrogo bierze za te rzeczy moim zdaniem, bo przecież są unikatowe!:) 30zł. za komplecik i 8zł. przesyłka.:) A takie cudowności tam maaaaaaaaa!!!!! Szkoda,ze większość na chłopcu widać i dla dziewczynki trzeba sobie wyobrażać, no ale chwilę z nią pisałam, to mi doradziła, czy lepiej gumkę czy coś tam i jakie zakończenie nogawek, więc taka pomocna:) I szybko odpisuje:) No i Twoja ziomalka, bo z Tarnowa;)))
ha, to dobrze, ze w biedrze nic nie kupiłam, w to miejsce mam takie cudo Agatkowe:)

9 lata 5 miesiąc temu #997112 przez kasandra9
Ma mieć w ogóle jakieś nowe czapki z pomponami chyba, no i że na zimę, to na misiu może uszyć, bo najpierw myślałam o czapce, ale stwierdziłam, że poczekam, zobaczymy jak Mała będzie rosła i jaka pogoda będzie i zamówię jej komplecik apaszkę albo komin z czapką:) chyba że na jesień też coś wcześniej, bo taki komplet też coś ok. 30zł. chyba:)

9 lata 5 miesiąc temu #997113 przez Kasia888
Oj tak Asiek tylko to mnie pociesza w tym wszystkim. :dry:
Już nawet mi doktor wystawiła zwolnienie do dnia porodu.
Powiedziała, też że to już taki okres ciąży, że rozwarcie szyjki może nastąpić w każdej chwili :woohoo:
Z drugiej strony dobrze, że jestem pod kontrolą no i mam często okazje usłyszeć bicie serca maluszka :kiss: :P

A teraz idę Was nadrabiać, bo sporo naskrobałyście od rana ;)

9 lata 5 miesiąc temu #997114 przez kasandra9
Kasiu, cieszę się, że jakieś plusy widzisz, bo faktycznie, dzięki temu nie musisz się martwić o to, co się martwiłaś, że słabo się rusza czy coś, bo często Jasia słyszysz (a w pon zobaczysz). Ja tez przecież jęczałam, że tak długo bez usg itp., no to Agatka co 2 tyg. zafundowała oglądanie, przy czym jeszcze podczas oglądania skacze ;)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #997115 przez mysia5
Kasiu, nie martw się kochana. :kiss: wiem ze męczą upały :( ale pomyśl ze to juz naprawdę ostatnia prosta i za chwilę Jasio będzie juz przy Tobie :) trzymaj się! Jesteś bardzo dzielna :) :blush:
Kas jakie śliczne zeberki :) u mnie w lidlu był naprawdę drramat, ale może u Ciebie są "normalni" ludzie :cheer:
a powiedz te kocyki w biedronce materiał miały fajny ? :)

9 lata 5 miesiąc temu #997116 przez pesq
Kas - polubilam juz strone i na pewno cos zamowie Agaci.. jakis komplecik <3 ale to po wyplacie :)

9 lata 5 miesiąc temu #997117 przez kasandra9
Tak, powiem Ci, że takie miłe, chyba polarkowe te kocyki i wzorki naprawdę ładne, te kolory takie wyraziste.:) Tylko ja swój (ten sam rozmiar) kupiłam na wiosnę, bo też rzucili te dziecięce pościele, ubranka, itp. i też mam taki ładny żółciótki w tygryski (też seria z Kubusiem była), nawet go wyprałam, bo spakowany już siedzi w walizce do szpitala, a kosztował 15zł, jeśli dobrze pamiętam, a zazwyczaj mnie pamięć nie myli:P
Ależ mi się humor poprawił i nawet założyłam bluzkę (bo chodziłam tylko w staniku sportowym:P), czyli gorąco mi minęło po tych "zakupach" ;))))
Oj, sądzę, że w Lidlu u mnie TO SAMO, bo przcież tam zawsze na te "akcje" takie ....akcje;) raz tam poszłam, bo mimo że jestem germanistką, to nie przepadam za zakupami w Lidlu i jeżdżę raz na rok i miały być jakieś te leginsy ciążowe itp., no to gdzie tam...nie dopchałam się i nic nie kupiłam chyba jako jedna jedyna z naszego forum:D

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #997118 przez kasandra9

pesq napisał: Kas - polubilam juz strone i na pewno cos zamowie Agaci.. jakis komplecik <3 ale to po wyplacie :)

Pesquś, nawet tej pani pisałam, że poczta pantoflowa działa, bo ja też do koleżanki, której siostra kupiła dla swojego spodenki;) o, ten z prawej to en Szymon właśnie;)
www.facebook.com/1441582212806131/photos...8685/?type=3&theater

edit:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #997119 przez pesq
Łoo matko jaki slodziak! Ja chyba zamówie buldogi + wlasnie nie wiem czapke czy opaske... Ale to musze troche wytrzymac... :pinch: :pinch:
A widzialas to cudenko? Oczywiscie duze ale sliczne :)

scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa...e82f6567&oe=56430FD5

9 lata 5 miesiąc temu #997121 przez kasandra9
Te buldogi też mi się mega podobały!!!!!!!!!!!!!!!!! dla Was będą idealne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))) w ogóle takie nietypowe te wzory ma, nie takie oklepane:) czapy są rewelka:P ale wstrzymałam się i dlatego ta kokarda tymczasem do kompletu, a czapa będzie jesień/zima;)))

9 lata 5 miesiąc temu #997122 przez pesq
Będą buldogi :D

Zżarłam pasek gorzkiej czekolady (81% a i tak slodko mi) i sie zakleilam :huh: :huh: . Nadal nie ma wynikow badan, śmieszne az troche :whistle: :whistle: . Jeju dziewczyny na forum cukrzycowym powiedzialy ze ten zestaw z jajem i zsiadlym powinien byc spoko, jakby sie udalo to bym to częściej jadła! :woohoo:

Kas a co do jajka - rob tak jak Zaz mowi, ale warto przykryć przykrywką też dobrze działa :)

9 lata 5 miesiąc temu #997124 przez kasandra9
ja chyba zrobię sobie jogurt z owocami...coś mi się chce, ale z obiadem poczekam na Piotrka, chociaż mam taaaką ochotę...obiorę ziemniaki i pokroję kiełbaskę, podsmażę, to będzie na ziemniaczki...a potem z tym jogurtem chyba się w końcu położę, bo czuję, że powoli stopy zaczynają swoje pieczenie.... :>

9 lata 5 miesiąc temu #997125 przez jurada
Pozdrawiamy!!!

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #997126 przez kasandra9
Pesquś, to od dziś imiona naszych córek sławne;)))

Juradka, och Ty wczasowiczko!!!!!!!!!!!!!!! od soboty ja "podbijam morze";) B)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia