BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #997386 przez asiekasiek
Kasandra mmm burgry pychota:D ją w niedzielę robię z mężem z mięsa wołowego takie domowe z grilla zobaczymy co to wyjdzie B) też pozdrowienia ode mnie morze :D odpoczniesz sobie :)

Rita no ją miesiąc temu byłam na antybiotyku :S tu górach a ją ledwo mowilam właśnie wiatrak ustawiamy tak żeby na dół na nogi wiał niż na twarz...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #997387 przez kasandra9
Dziekuje Wam, dam znac, jak dotrzemy:).
Asiu, to wlasnie takie byly! Takie starsze małżeństwo prowadzi taka mala knajpke, ale burgery wyborne:)

9 lata 5 miesiąc temu #997394 przez kasandra9
Jestesmy w połowie trasy:) tylko glodna jestem!:)
Prawie wcale nie spalam, bo konalam z gorąca, moze z pól godziny:/ rety marze uwalić sie na plaży, wiaterek i spaciu!:)

9 lata 5 miesiąc temu #997395 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Kasia mój organizm chyba postanowił Cię wesprzeć i budziłam się co 20 minut heh :P
Straszny gorąc… Dziś najgorszy dzień, a jutro będzie ciut lepiej :) Byle przeżyć dziś :)

Rozbawiła mnie wypowiedź hutników (wczoraj w wiadomościach), bo oni jak pracują, to mają tam minimum ponad 50 stopni i ten hutnik powiedział „Wychodzę sobie po pracy, 35 stopni na zewnątrz i myślę sobie –jaki przyjemny chłodek” ;) –tak, więc Dziewczyny wszystko zależy od punktu siedzenia B)

Kasandra udanego wyjazdu !!! :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A mi się marzy popluskanie w wodzie <3 Basen/rzeka/morze/jezioro -OBOJĘTNIE byle wleźć i się popluskać :D
Jakby cudownie było.. Kurna, może zadzwonię do lekarza i zapytam, czy mogę tak jednorazowo? Już bym nawet posiedziała w brodziku dla dzieci ehh

Dziś już pozmywałam -standardowo jak ostatnio w zimne wodzie -to jedyne co mi pomaga na łapki, a teraz piję kawkę pod wiatrakiem i jestem caaałaaaa mokra.. Dziś już nawet ja spałam tylko w majtkach i staniku sportowym.. a nie zdarza mi się to ostatnio, bo się nie czuję zbyt pewnie w nowym ciele ;)

9 lata 5 miesiąc temu #997396 przez mysia5
Hej :)
I znowu upał się szykuje ... :( brak słów, a przy wiatraku nie mogę już siedzieć bo mi głową pęka od niego :/
Juz tak mało nam zostało kochane ale te dni są tragiczne naprawdę ... ale z drugiej strony mieć w taki upał noworodka w domu to tez na pewno ciężko bo dorośli jak się męczą a gdzie takie maleństwo, wiec może lepiej ze są w brzuszkach i te upały tam przesiedza :))
Kas dojedzcie szczęśliwie na miejsce :) udanego wypoczynku.
My dzisiaj jedziemy oglądać wózki :woohoo: :) a później na obiadek do teściowej :) tam jest tak fajnie chłodno <3
Mój Kacper dzisiaj o 2 w nocy urządził sobie taką iimprezę w brzuchu ze czułam go z każdej możliwej strony :cheer: i weź tu się wyśpij ... :whistle:
Kasiu juz dzisiaj Ci to zdejma, dałaś rade :) ;*
Ja miałam na serce kkiedyś Holtera i tez było to uciążliwe bardzo ...
Miłego dnia kochane , dużo pijcie ;)

9 lata 5 miesiąc temu #997398 przez Zazanna
Mysia to z Kacperka będzie DJ B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #997399 przez kasandra9
Pozdrawiamy:))
Podziękowania: asiekasiek, pesq, jurada

9 lata 5 miesiąc temu #997400 przez jurada
Hej ho!
Jezusie spać dzis nie mogłam... W domu gorąc i duchota, nawet miałam plan iść spać na hamak w ogrodzie bo tak chłodno było, ale ciemno jak w d...e jak to na wsi.

Kas ode mnie tez pozdrów morze. I czekamy na jakas fotkę.

Kasia i jak dałaś radę z tymi pomiarami?

Mysia to Twój Kacperek dogadał sie z moja Leną, bo Ona tez harcowała w nocy, aż czasem boleśnie.

Zazanka dziewczyny chyba pisały, ze wypełniają wata.
Jak robisz zabawki dla Bartusia to wypełnij tez czymś szeleszczącym, będzie zabawka sensoryczna:D

Bylam święcie przekonań ze przyszły tydzien będzie dla Nas łaskawszy a tu dupa blada po 36 stopni. Ale jakos na dzialce da sie wytrzymać... Co innego w mieście. Aj

9 lata 5 miesiąc temu #997401 przez jurada
Kas my z Lenka również pozdrawiamy Ciebie, Agacie, małżonka.i morze:)
Podziękowania: kasandra9

9 lata 5 miesiąc temu #997402 przez Zazanna
Kas jak Ci cuuudniee... <3

Juradka świetny pomysł ! :)

My z Bartusiem jemy śniadanko ;) Założyłam mokrą koszulkę i mi ciut lepiej, ale już prawie wyschła :P

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #997406 przez Kasia888
Hej Kochane :kiss:
Kasandra jak ja Ci zazdroszczę, co ja bym dała, żeby zobaczyć morze i zamoczyć nóżki w chłodnej wodzie :woohoo: uważaj tylko na słońce, dużo piciu i parasolka albo cień.
Mysia to malutki szalał ;) mój jakiś spokojniutki jeszcze się nie odzywał, może jak zjem śniadanko to pocieszy mamusie
Zazanka ja podobnie, dziewczyny nie spałam do 2 w nocy, jeszcze chciałam wyjść na spacer z mężem wieczorem (żeby się trochę zmęczyć i sprawdzić ciśnienie w ruchu ;) a tu patrzę nogi jak balony żadnych butów nie mogłam założyć, rozpięłam paski w sandałach i chodziłam jak jakaś potłuczona po tym dworze i jak wróciłam to się popłakałam z tej bezsilności, bo już nawet spacer nie przyniósł mi ulgi :( mężuś mi nalał wody do miski i moczyłam nogi w zimnej wodzie, dziś trochę mniejsza ta opuchlizna, ale pewnie na wieczór będą banie znowu.
Zasnęłam po 2, na początku budził mnie ten holter no bo w końcu ściskał mi rękę i brzęczał i do tego gorąco :blink: potem jakoś usnęłam.
Jeszcze 2,5h i zdejmuję to :woohoo: , kardiolog powiedziałą, że mam to wyłączyć i przynieść w pon na wizytę.
Ciekawe jak te wyniki wyszły, będę miała zagwostkę do poniedziałku :huh:

9 lata 5 miesiąc temu #997408 przez pesq
Hej dziewczyny,

u mnie noc kiepska bo glupoty sie snily, ale nie wiem jak u was ale tutaj byla jakas rzeźka noc - otworzylam okno i spaloby sie dobrze.. gdyby nie impreza w nastepnym bloku. Impreza na balkonie. Masakra.

Wiecie co, mi w ogole nogi ani rece nie puchna... Z jednej strony powinnam sie cieszyc a z drugiej to jakies dziwne jest :pinch: :pinch: :laugh: :laugh: Za to w noocy jakis mocny ból nadgarska dwa razy..

Kas - powodzenia i milego wyjazdu. Odpoczywajcie gdzies w cieniu :)

9 lata 5 miesiąc temu #997409 przez pesq

9 lata 5 miesiąc temu #997412 przez Kasia888

9 lata 5 miesiąc temu #997418 przez Rita87
Dzień dobry :)
U nas noc znośna, ale wczorajszy wieczór dał mi tak popalić, że też już się prawie poryczałam z tego gorąca :(
Ale chyba rzeczywiście lepiej jak maluszki nasze są w brzuszkach niż miałyby się męczyć bidulki tak jak my.
A rodzić w taki skwar to w ogóle... Miałam już powiedzieć, że chyba nikt w te upały nie ma gorzej od nas, ale pomyślałam o sierpniówkach i mojej koleżance, która na 15.08 ma termin... Eh, że też te rekordowe upały musiały przypaść na ten rok i na nasz ostatni miesiąc ciąży :S

Zaz, proszę ośmiorniczka:
www.maluchy.pl/kolorowanki/kolorowanka-502-Osmiornica.html
Moje serce skradł jeszcze wielorybek-pirat, ale nie pasował do reszty zwierzątek i w końcu do nie wykorzystałam:
www.ciuciubabka.net/2014/10/pirackie-ska...ie-gry-i-zabawy.html

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia