- Otrzymane podziękowania: 100
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
też muszę się ogarnąć porządnie , ale jeszcze mam duuuużo czasu i czeka mnie depilacja, a to nie pójdzie tak hop siup , muszę się psychicznie przygotować haha
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Mysia już byliśmy prawie zdecydowani na jeden, ale obok są 3 warsztaty samochodowe i sobie uświadomiliśmy, ze jak zaczną "klepać" samochody i sprawdzać silniki, to mi będą Malutka budzić i nasze marzenie o ciszy pójdzie się ehm.. Więc pełna mobilizacja i dalej szukamy naszego małego raju <3
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
my wyjeżdżamy wcześniej tylko dlatego, że właśnie tą koleżankę muszę zahaczyć po drodze i na ktg mamy się wcześniej zgłosić. a mój Brzdąc nie przepada za tym urządzeniem i niestety zawsze u nas to trwa i trwa... mam nadzieję, że chociaż dziś się troszeczkę uspokoi i nie będzie mnie zmuszał do długiego leżenia tam
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Basiek, Mysia trzymam kciuki za Wasze wizyty.
Zazanka jak ostatnio ogarnęłam sobie brwi i nogi też byłam z siebie dumna bo tak to taka rozmemłana chodzę bez makijażu itp. ale dzisiaj moja mama ma imieniny, więc okazja żeby się trochę ogarnąć znowu
w ogóle to jestem już głodna i dziś się najem u mamusi, ana wagę to już lepiej nie stawać
Mysia moja mama bierze tydzień urlopu na początku września jakoś właśnie, żeby mi pomóc przy malutkim, a mój mąż
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Basiek ja mam na 20.30 więc też dużo czasu, a wcześniej jakieś zakupki chcemy zrobić, może w rossmanie będzie coś ciekawego
na pewno Kubuś będzie dzielny i zachowa się jak trzeba
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Myślę, ze teraz to juz co tydzień powinny byc na końcówce.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Mama bierze urlop na 2 tygodnie i będzie ze mną cały czas –Mam nadzieję, że jej nie zamęczę.. ale ja jestem tak przerażona, że musze mieć kogoś obok. A T. nie może wziąć urlopu żeby być ze mną choć kilka dni..
Ja mam teraz za 3 tygodnie –w sensie teraz za niecałe już, bo 07.09
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale przyznam Ci się, że byłam ważona ostatnio w szpitalu i co było 89 prawie
więc kto wie może już Cię dogoniłam, albo przegoniłam jak tak dalej pójdzie to będę mieć 30kg w stosunku do mojej figury sprzed ciąży a podobno już w 9 miesiącu się tak nie tyje haha
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to może tak naprawdę było tam ciut mnie?
Ja chcę już Maluuuutkaaaa <3
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Nadrobiłam hahah ja się uruchomie wiec zaraz sobie pojdziecie moje Wy niegrzeczne A tak naprawde tak późno bo zagadałam sie przez telefon .. nadrabialam od 11 wiec nic już nie pamietam! :/ No może to że Kas ciagle czeka i że ... że nie wiem co jeszcze. KURCZE WYBACZCIE!
Jurada - widzisz ja mam wizyte 2 wrzesnia a ostatnia mialam na poczatku sierpnia (5 czy tam ktoregos...) wiec slabo troche też.. niby chodze prywatnie i mowil ze jak chce to moge przyjsc chocby i co tydzien ale on nie widzi powodu... Ewentualnie w każdej chwili moge isc posluchac tetna itd.. No skoro nie widzi. Sama nie wiem. Teraz zaczelam sie tym martwic..
Wczoraj mierzyłam tetno małej i miala 155-164 - ale to pewnie dlatego ze mierzyłam od razu po wejsciu na schody i tak sapałam że ledwo mogłam sie wysłowić ... Położna powiedziała że zaczyna spadac i skonczyla badanie powiedziala ze jest ok, no to chyba ok nie bede przeciez juz tym sie dodatkowo martwic bo siwa wyjde z tej ciazy
A no i jeszcze powiedziała że mam bardzo wysoko dno macicy i niedługo zacznie się opuszczać. Także moja misja -donosić do ciąży donoszonej rozpoczęta. To znaczy w praktyce że będę leżala.. czyli robiła to co dotychczas :D
My po porodzie bedziemy sami - w sensie mamusie zapraszamy do szpitala a pozniej do domu dopiero po tygodniu zebysmy mieli ten tydzien dla naszej trójki. Oczywiscie mamy same mówiły że jak cos to sa pod telefonem ale mam nadzieje że uszanują naszą decyzje.. Bo Ł. bierze 2 tyg urlopu wiec o tyle dobrze.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313