BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #999947 przez kropka 889
Hej ;)
Kasandra przede wszystkim trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze -zresztą inaczej być nie może :) na forum same dzielne dzieciaczki :)
Jurada ślicznie wyglądasz
Asiulek twierdzę tak jak Dziewczyny - nigdy nie powiedziałabym ze nosisz tam dwa skarby

Ja też nie mam torby spakowanej. Ale wszystko w jednym miejscu naszykowalam. Tylko ze ja to koniec września
Co do wizyt to teraz mam 2 września czyli 5 tygodni od ostatniej
A dzisiaj przyszły literki
W rzeczywistości mają ładniejsze kolory

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #999948 przez Zazanna
Kropka super literki :)

A w ogóle to chyba zjadłam za dużo na raz wcześniej i mi tak strasznie źle było i oddychać nie mogłam normalnie i tak leżałam ledwo co i w końcu poszłam :sick: i już mi lepiej :)
I Panowie będą robić obiad, bo ja się źle czuję B)

9 lata 4 miesiąc temu #999949 przez asiekasiek
A mój mąż przyjechał i pojechał na budowę :angry: nie chciał mnie wziąć bo zobaczył że na moich udach są wgniecenia po trawie i że plewiłam pewnie :angry: jejku siedziałam na trawie a że troszkę powyrywałam to przecież nic się nie dzieje :unsure: i mam karę i zostałam sama :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: całymi dniami sama :( :(

Kropka śliczne literki, a kolory wiadomo zawsze wychodzą mało żywe przez aparat ;(

9 lata 4 miesiąc temu #999950 przez Lidziun
Zgłosić do ubezpieczenie trzeba faktycznie samemu załatwiać, przy olku myślała że to automatycznie idzie i dopiero jak miał prawie 2 lata to mnie w przychodni uświadomili że muszę go zgłosić więc nie wiem kto przez ten czas płacił za olka leczenie pewnie państwo polskie czyli podatnicy, pojedlismy cośpoprasowalam i teraz jeszcze raz przejrzeć ttorbę do szpitala, a przypomniało mi się że dużo ubrań na wcześniaków ma smyk w orzeczenie także na stronie internetowej ale ją już takich malutkich nie kupi, bo i tak mam duuuuuzo ubranej,, a poza tym zgadzam się z wami że wrześniowe dzieciaczki strasznie się spiesza na dniach ten swiat

9 lata 4 miesiąc temu #999952 przez kropka 889
A ja zrobiłam właśnie szyszki - i dziwić się ze dupa rośnie

9 lata 4 miesiąc temu #999954 przez asiekasiek
Kropka pal licho ja z samotności zjadłam całą milkę orzechową :D i córka uaktywniła się nawet :D to prawie nie jestem sama ...

9 lata 4 miesiąc temu #999957 przez mysia5
Asiek biedna masz karę :( ale milka jest z Tobą więc nie jest źle :lol:
Kropka bardzo ładne literki :) :)
a ja wcinam pizzę... :blush: już tak dawno nie jadłam...
Kochane czy któraś z Was ma/miała może płyn albo proszek 'Bobini' ?? bo byłam w rossmanie i kupiłam taki i nie wiem czy dobry :P więc oczywiście pytam Was :P :cheer:

9 lata 4 miesiąc temu #999958 przez Lidziun
Padam dzisiaj na twarz nie spalam w dzień więc klasę się dzisiaj o 9 razem z dziećmi, torbę już prawie mam brakuje mi szamponu ale to zaraz sobie wloze i coś na popekane brodawki miałam bepanthen ale gdzieś mi się za podział a może wy coś innego polecacie

9 lata 4 miesiąc temu #999964 przez jurada
A szlag by to trafił.
Wyciągnęłam męża na spacer nad Wisłę, chcieliśmy zobaczyć jak tam ona wygląda. No i przed wyjściem zrobiłam 2x siusiu doszliśmy do starówki a ja juz czuje ze muszę do wc. A ja nie załatwiam sie w toi toiach ani w toaletach publicznych. Wiec mój R. Wyrozumiały zaproponował powrót do domu. Jutro mamy samochodem podjechać i sie przejść juz nad Wisłą.
A chciałam tak romantico żeby było. Buuuu

9 lata 4 miesiąc temu #999965 przez Sylwia-89
Lidziun, ja mam Maltan.

Asiek, ja niby juz jestem w domu z mężem, ale tak jakbym byla sama, bo się wkurzyłam i wylaczylam komputer, a on chcial cos tam oglądać. Jak zawsze zresztą. Powiedzialam, ze możemy oboje w telewizji cos obejrzeć, bo jakiś film sie zaczynal. No i w ogóle chciałam z nim pogadać, to zeby mi się odgryźć powiedzial, ze nie będziemy rozmawiac za kare, ze mu wylaczylam komputer i będziemy robic to co chcialam czyli oglądać film. Tak naprawde nie chcialam go oglądać tylko zapobiec jego oglądaniu pierdol w necie. Wiem, głupie to jest i szczeniackie, ale ja mam czasami ochote po prostu sie przytulic i porozmawiać. Tym bardziej, ze jest piątkowy wieczór...

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999969 przez asiekasiek
Mysia Milka poprawiła humor :D oj pizza mniam mniam ja ostatnio zamówiłam dwie mega bo drugą miałam za friko za kupony a że po porodzie nie będę mogła takiego jedzenia jeść więc zaszalałam ;)

Jurada ale na "Małysza" nie siuśniesz sobie?? Bo ja w toaletach gdzieś w resteuracji ale zawsze "Małysz" :)

Lidziun ja też Maltan a czy sprawdzi się to nie wiem :D

Sylwia to tak samo jak mój. Albo włącza laptopa albo tableta bo sobie pościągał gry ostatnio jakieś a ja siedzę wkurzona i też mu wyłączam i zabieram :P oj ale sobie czasem myślę że ja cały dzień przed laptopem siedzę :whistle: :whistle: ale wtedy go nie ma a jak jest to schodzę mu obiadzik odgrzać :angry: :angry: :angry:

Mysia ja nie wiem czy Bobini dobre bo wiesz ;) tak jak Ty pierworódka ;) ale któraś z dziewczyn pisała że Bobini ma dużo złych składników :unsure: jakoś tak nie wiem czy to nie Lidziun pisała...

A nie mogłam pojechać na działkę to poszłam i pograbiłam spadłe owoce z drzew i liście zeschnięte w sadzie :P ehhh nie ma !!!

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999970 przez jurada
Teraz na Małysza to ciężko bo brzuś ciąży
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #999975 przez asiekasiek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #999978 przez glooria
A jutro mają przyjść sofki dla dziewczyn jejku ale sie cieszę
Bo miaky byc dopiero pod koniec sierpnia lub poczatek września
Yuppppiii
I zaczne przeprowadzkę i wicie gniazda :laugh: :woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu #999981 przez kasandra9
hej, ja do toi toi nie chodze, ale jakies publiczne czy w knajpkach to na malysza daje rade;) chociaz tez wole krzaczki;P
byl mezus chyba dzis mu marcin odpuscil trase, wiec dopiero co pojechal, troche pospacerowalismy, zjedlismy (znow jestem glodna i chce pizze!!!), fajnie bylo:) ma obczaic laktatory i moze cos zamowi;)
wczesnij tak czulam te napinania i wygibasy Agatki a teraz nie, czuje, ze np. kopnie, ale tamto sie skoncxylo..ciekawe co kombinowala:)
pytalam polozna, jutro pobieraja mi krew i jutro i w nd te sterydy; ciekawe, kiedy wszystko sie zacznie....
piotrek jutro przywiezie wozek i nosidelko z ciechanowa, takze jutro bez odwiedzin, w nd wpadna moi rodzice i wlasnie maz, wiec trzeba zebrac sily, dzis juz zmeczona jestem...i glodnaaaaaa
ps. literki super:)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia