- Otrzymane podziękowania: 47
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasandra przede wszystkim trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze -zresztą inaczej być nie może na forum same dzielne dzieciaczki
Jurada ślicznie wyglądasz
Asiulek twierdzę tak jak Dziewczyny - nigdy nie powiedziałabym ze nosisz tam dwa skarby
Ja też nie mam torby spakowanej. Ale wszystko w jednym miejscu naszykowalam. Tylko ze ja to koniec września
Co do wizyt to teraz mam 2 września czyli 5 tygodni od ostatniej
A dzisiaj przyszły literki
W rzeczywistości mają ładniejsze kolory
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
A w ogóle to chyba zjadłam za dużo na raz wcześniej i mi tak strasznie źle było i oddychać nie mogłam normalnie i tak leżałam ledwo co i w końcu poszłam i już mi lepiej
I Panowie będą robić obiad, bo ja się źle czuję
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kropka śliczne literki, a kolory wiadomo zawsze wychodzą mało żywe przez aparat ;(
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Kropka bardzo ładne literki
a ja wcinam pizzę... już tak dawno nie jadłam...
Kochane czy któraś z Was ma/miała może płyn albo proszek 'Bobini' ?? bo byłam w rossmanie i kupiłam taki i nie wiem czy dobry więc oczywiście pytam Was
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Wyciągnęłam męża na spacer nad Wisłę, chcieliśmy zobaczyć jak tam ona wygląda. No i przed wyjściem zrobiłam 2x siusiu doszliśmy do starówki a ja juz czuje ze muszę do wc. A ja nie załatwiam sie w toi toiach ani w toaletach publicznych. Wiec mój R. Wyrozumiały zaproponował powrót do domu. Jutro mamy samochodem podjechać i sie przejść juz nad Wisłą.
A chciałam tak romantico żeby było. Buuuu
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Asiek, ja niby juz jestem w domu z mężem, ale tak jakbym byla sama, bo się wkurzyłam i wylaczylam komputer, a on chcial cos tam oglądać. Jak zawsze zresztą. Powiedzialam, ze możemy oboje w telewizji cos obejrzeć, bo jakiś film sie zaczynal. No i w ogóle chciałam z nim pogadać, to zeby mi się odgryźć powiedzial, ze nie będziemy rozmawiac za kare, ze mu wylaczylam komputer i będziemy robic to co chcialam czyli oglądać film. Tak naprawde nie chcialam go oglądać tylko zapobiec jego oglądaniu pierdol w necie. Wiem, głupie to jest i szczeniackie, ale ja mam czasami ochote po prostu sie przytulic i porozmawiać. Tym bardziej, ze jest piątkowy wieczór...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jurada ale na "Małysza" nie siuśniesz sobie?? Bo ja w toaletach gdzieś w resteuracji ale zawsze "Małysz"
Lidziun ja też Maltan a czy sprawdzi się to nie wiem
Sylwia to tak samo jak mój. Albo włącza laptopa albo tableta bo sobie pościągał gry ostatnio jakieś a ja siedzę wkurzona i też mu wyłączam i zabieram oj ale sobie czasem myślę że ja cały dzień przed laptopem siedzę ale wtedy go nie ma a jak jest to schodzę mu obiadzik odgrzać
Mysia ja nie wiem czy Bobini dobre bo wiesz tak jak Ty pierworódka ale któraś z dziewczyn pisała że Bobini ma dużo złych składników jakoś tak nie wiem czy to nie Lidziun pisała...
A nie mogłam pojechać na działkę to poszłam i pograbiłam spadłe owoce z drzew i liście zeschnięte w sadzie ehhh nie ma !!!
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Bo miaky byc dopiero pod koniec sierpnia lub poczatek września
Yuppppiii
I zaczne przeprowadzkę i wicie gniazda
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
byl mezus chyba dzis mu marcin odpuscil trase, wiec dopiero co pojechal, troche pospacerowalismy, zjedlismy (znow jestem glodna i chce pizze!!!), fajnie bylo:) ma obczaic laktatory i moze cos zamowi;)
wczesnij tak czulam te napinania i wygibasy Agatki a teraz nie, czuje, ze np. kopnie, ale tamto sie skoncxylo..ciekawe co kombinowala:)
pytalam polozna, jutro pobieraja mi krew i jutro i w nd te sterydy; ciekawe, kiedy wszystko sie zacznie....
piotrek jutro przywiezie wozek i nosidelko z ciechanowa, takze jutro bez odwiedzin, w nd wpadna moi rodzice i wlasnie maz, wiec trzeba zebrac sily, dzis juz zmeczona jestem...i glodnaaaaaa
ps. literki super:)