- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mąż wymiata hahahhaha Ale Panowie chyba tak mają Dla pocieszenia jakiś czas temu robiłam na obiad makaron z sosem, kurczakiem i fasolką –i to wszystko było w garnku na kuchence gotowe do nałożenia. Obok kuchenki na blacie zawsze stoi przykryta talerzykiem miska z drugą porcją jedzenia mojej piesy (duża różowa plastikowa psia miska, bo rano jej gotuję na dany dzień jedzonko), no i mieliśmy wtedy gości i T. jak wrócił to się pyta, czy piesałek jadł drugą porcję już dziś, to mu mówię, że nie i żeby jej dał. Ten się pyta, a co piesałek ma dziś w menu, to mu mówię, że makaron z kurczakiem.
No i potem poszłam nałożyć dla gości obiadokolację (i dla nas), patrzę, a tam nie ma co dzielić o.O
A co T. na to ? „Tak mi się właśnie zdawało, że coś za dużo jak dla rudej, ale co ja tam wiem” -.-‘
Żeby nie było pies oczywiście zaliczył biegunkę po takiej „porcyjce” i to z przyprawami -.-‘
Kasia ja się mniej boję jakby wywoływali –w ogóle jak już będę w szpitalu to jakoś bezpieczniej –bo wtedy jak się zacznie, a ja nie poczuję nic, to oni mi powiedzą, że się zaczęło, czyli mój największy stres zostanie opanowany Bólu na razie się nie boję, tylko właśnie, że nie zdążę do szpitala..
Sylwia jakie superowe te ciuszki!!! <3
Asiulek hahahahah dzięki Trochę mnie uspokoiłaś Szczerze mówiąc to mam nadzieję, że akcja zacznie się wieczorem –tak żeby T. był w domu Bo ja się boję tak jak Kas, że spanikuję i nie będę umiała wykręcić nr-u po taxi I muszę mieć czas aby po Mamę zadzwonić żeby przyjechała –bo ma ze mną rodzić –w sensie ostatnią fazę ma być ze mną –Bo T. nie chce, a z resztą i tak bym go tam jednak nie wpuściła, mam teraz straszny problem z pokazywaniem się przy nim bez ubrania i nie wyobrażam sobie, żeby miał wejść na salę i widzieć „akcję” –nawet zza głowy
Meliska najwyżej urodzimy w samochodzie jak ta pani z filmiku co ostatnio był w wiadomościach
Asiek ile masz grządek –tak z ciekawości?
Ja nie wejdę na te porody –boję się Wolę chyba do końca nie wiedzieć co mnie czeka
W ogóle to poszłam z Małą na dwór i gorącooo mi .... w ogóle mi gorąco od przedwczoraj i noga boli. -Dawka marudzenia na dziś wyrobiona
A wczoraj się nam pralka zepsuła -znaczy prałam poduszkę, a nie wiedziałam, że jest pęknięta (poduszka brata -poprosił o wypranie i nie powiedział dziad) i te malutkie gąbeczki w wypełnienia zapchały wszystkie możliwe części pralki, a T. wczoraj pierwszy raz od pół roku wrócił wcześniej z pracy i co ? I do 21 siedział w łazience i naprawiał pralkę A tak się ucieszyłam jak wszedł do domu po 16, że sobie posiedzimy razem, że pójdziemy na długi spacer itd....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć Mysia Trzymam kciuki za wizytę
Co do picia niestety nie wiem
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Zaz mam 9 grządek ale wczoraj wykosił mi trawę to dam już 100zł, w końcu mój chrześniaczek kochany, chociaż już taki duży jest, w sumie ja go wychowałam bo siostra do pracy chodziła a ja przed po szkole czy też w wakacje i w czasie wolnym zajmowałam się nim... i mam słabość do niego... bo to moje takie dzieciątko pierwsze chociaż bym go wyszczelała za te gry kiedyś siostrze powiedział, że u Asi jak jest obiad to idzie jeść razem a nie tak jak w domu przed kompem czy tv bo inaczej wyłączam prąd i robię podobno terror
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale to raczej normalne dla pobożnych...
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale obyś mi wykrakała
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
..... wdech, wydech, wdech, wydech
Zazanka ja to Cię podziwiam za cierpliwość do brata, czasami zabić go to mało
historia z jedzeniem dla piesy powala haha T. na pewno chciał dobrze
ja filmów o porodach się naoglądałam dużo akurat, na youtube sobie szukałam i byłam taka ciekawa że chciałam wszystko widzieć i wiedzieć jak to się tam dzieję a zaraz mnie to też czeka, ale właśnie ja najbardziej boję się bólu.
Sylwia ooo to super że można, bo już panikowałam w głowie, że na pewno będzie mi się chciało tak bardzo pić i co ja zrobię... ja ogólnie dużo piję cały czas
już ta końcówka mi się tak dłuży że nie wiem jakie problemy sobie wymyślać, nuuuuuudno już mi, pół dnia sama w domu i wymyślam pierdoły
chociaż kiedyś pewnie zatęsknię za tą nudą
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiek hahahhahahah
Ja bym chciała żebyśmy jedli razem.. ale tu jest problem. Bo ja uwielbiam czytać przy jedzeniu, a T. ogląda wiadomości przy jedzeniu.. Ale w sumie siedzimy wtedy razem
No ale też nie mamy stołu tak żeby usiąść normalnie, ale będziemy niedługo mieli to może się to zmieni
Ale pyyyyszzzneeee
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
Lidziun u mnie tydzień temu 4cm- co najmniej bo pessar trzyma a jak go sciagniemy to się okaże ile tak naprawdę rozwarcia jest
Zaz tak to przez żel nie mogłam w tamtym dniu badania zrobić
hahaha to Tomaszki to chyba w naturę wpisane mają choc moj brat tez Tomek i trochę bardziej ogarnięty, no ale szkolony przeze mnie od małego choć nie powiem tez zdarzają mu się wpadki
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
jurada przepraszam ale rozwaliłaś mnie tekstem o siostrze wiem, że poród to wysiłek i w ogóle ale strasznie mnie rozśmieszył wasz dialog
kas to czekamy na dobre informacje :*
ale się u nas teraz dzieje, maluszki niby pchają się na świat i ciągle ktoś inny w kolejce stoi a ciekawa jestem kto będzie jako trzeci
coś dzisiaj ciepło, za ciepło i już mnie to drażni. byliśmy z moim T. w sklepie, niby bliziutko mamy a tak źle się poczułam, że dzisiaj nici były ze spacerku
ja najpierw troszkę dom ogarnę a później zacznę szykować się na wizytę i do koleżanki, chociaż to jeszcze tyleee czasu. chciałabym już być po wizycie i dowiedzieć się co jest u nas grane. i ciekawe czy ustalimy już konkretną datę na ściągnięcie szwu...
i chyba wyjątkowo dzisiaj rozpuszczę włosy do lekarza bo wtedy ta twarz nie wydaje się taka okrągła a nie chcę żeby mi powiedział, że przytyłam...
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135