- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś spałam rewelacyjnie, za to T. nie, bo ponoć się rozpychałam, chrapałam itd… -co jest całkiem możliwe, bo mam cały noc zapchany w nocy ostatnio
Asiek hahahah koty takie są
Pesq Kochanie odstaw tą kawę, albo ustaw przypomnienie w telefonie żeby brać magnez! Nie martw się, to nie jest neurologiczne na bank –tak się zdarza w ciąży –tak mówił mój lekarz po tym moim ostatnim. Odpoczywaj teraz i pilnuj posiłków i magnezu –już końcóweczka i zaraz wszystko wróci do normy.. Ale strachu się musiałaś najeść Bidulku Kurcze takie drętwienie jest okropne, bo człowiek w ogóle nie wie co się dzieje…
A na koniec psi ogonek... Podaliśmy leki, zasmarowaliśmy, a ta do lizania.. więc akcja operacja
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
U mnie już szarlotka w piekarniku siedzi Wstałam wcześniej i żeby nie gnębić Filipa, że ma wstawać musiałam poszukać sobie zajęcia
Kas, nasza dzielna mamusiu <3 Ja też Cię podziwiam No i tatuś staje na wysokości zadania, to się chwali
Pesq, Ty to jednak masz jakiegoś pecha w tej ciąży, jak nie urok to sraczka. Też jesteś super mamuśką A co do magnezu, to ja biorę od dawna Aspargin 3x po 2 tabletki dziennie.
Kasia, bardzo ładny kącik urządziłaś Jasiowi Ja jestem w trakcie obmyślania planu jak u siebie to ogarnąć, ale za bardzo nie mam pola manewru póki, co bo mieszkamy w kawalerce.
Basiek, ale super koleżanka To jest takie miłe jak ktoś o nas pomyśli Śliczne ubranka i leżaczek
Zaz, piękny wieloryb, a Twój mąż wymiata hahaha Ale je lubię ludzi z poczuciem humoru, przynajmniej wesoło masz Szacun dla dzielnej Graży
Mysia, na pewno wszystko jest dobrze z Twoim maleństwem i trzymam kciuki żebyś się jak najszybciej o tym przekonała i nie zamartwiała tak Chociaż wiem, że to nie takie proste... Śliczny komplecik
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Grażka na pańcię obrażona chwilowo, bo pańcia ogonek zawijała i szczypiącym smarowała, a pańcio kiełbaskę w nagrodę dał za dzielność
Oczywiście już bandaż zdjęty, bo tak merdała, że się zsuwał, a po 3 zawinięciu się poddaliśmy -ale przynajmniej lek się wchłonął i nie zdążyła zlizać, komedia z tym piesem
Ja się nie doczekam do tej mojej wizyty, już zaczynam panikować... Zdecydowanie będę ubierać w tym tygodniu łóżeczko i wózek i zawinę folią i niech stoi gotowe.
I muszę sprawdzić jeszcze raz co i gdzie mam w torbie, bo tak dawno ją pakowałam, że już nie pamiętam co gdzie i jak
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pije wlasnie danio shake pierwszy raz, stwierdziłam, ze wypije, bo mąż jeszcze się wkurzy, ze nam kupil a my nie chcemy nic:)))
Zaz, dobrze myslisz, spr walizkę! Ja powiem Ci ze jak zajrzalam to szok co to gdzie to po co to:
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kas pij i jedz co przyniesie maz
Kasia trzymamy kciuki ofkors:D
ja jadę z mężem do Krk wybierac jakiś kamien na kominy i mówię mu ze zabiera mnie na obiad
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Wiec obiad moze poczekać
Kusza mnie te pudla z sofkami dla dziewczyn
Tzn juz mialam koszmar ze jakas dziura byla na tapicerce i nie chcieli przyjac reklamacji
Wiec chyba jedna rozpakuje
Tak dla wewnetrznego spokóju
No i zloze mileny stare lozko bo to tylko drewniany stelarz i materac he he co wy na to
Ale jestem niecierpliwa
No chyba ze zdrzemna sie ....
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Kasia ja tez melduje sie z kciukami
A i ogladalam porody i tam babeczka urodzila 4440 sn a taka zgrabniutka ta mamuska a mąż ciagle w szooku ze taka cora duza
No i jeszcze twinsy przez cc fajny odcinek nawet był
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Zaz jak Luc musial chodzić w kołnierzu po kastracji to dopiero nas nienawidzil jaka Graza duuuza! Woo Urosla dziewczynka
Glooria pewnie otworzysz
Asiek powodzenia z kamieniami. My mieliśmy jechac po tapetę bo chcemy kawałek w sypialni i Kasandra podpowiedziala ze swoja sliczna kupila w Leroy ale dzis juz nie ruszam sie bo nie czuje sie zbyt pewnie. Takze lacze sie Kas w leżeniu
Grrr pewnie jutro gin kaze wlaczyc żelazo, po tym jak okropnie sie czułam po witaminach liczyłam ze uda mi się uniknąć tego momentu ale widzę ze chyba nie.. W dwa tyg hemoglobina z ponad 12 poleciała na 11 uhhh. Byle do konca
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas to mówisz, że potem szok z torbą
Kasia trzymam mocno
Sylwia dziękujemy
Pesqu, bo ona jest wielka, tylko się pozoruje na malutkiego pieska, bo szczupła i wysoka A jak wróciłam z urlopu to nie mogłam uwierzyć, że mój pies jest taki wielki, bo mi się zawsze wydaje, że ona taka kruszynka.. a to 20 kilo psiego szczęścia w końcu
No my czekamy ze sterylizacją aż już będzie chłodniej w końcu żeby jej dodatkowo nie męczyć upałami w kołnierzu własnie itd.
Ja też pospałam teraz i jakas rozmemłana jestem, chłopaki pojechali załatwiać sprawy i wrócą około 18 i znowu sama i jakaś dziś męczybuła jestem i płakać mi się chce i siły nie mam i bałagan wszędzie i łeee.... i chyba się jednak wezmę za sprzątanie i ogarnę te Malutkowe sprawy do końca. Chciałabym już urodzić, bo to czekanie strasznie mnie męczy psychicznie.. choć jak urodzę to pewnie znajdę sobie inny powód do marudzenia
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
No nic.
A racja poczekaj ze steryzlizacja bo teraz za ciężko.
Znowu upalny tydzień sie zapowiada. Wiatrak juz uruchomilam
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyszlam na dwor sie wywietrzyć bo tam bylo hot teraz idę bo pewnie juz obiad czeka.)
Rodzice juz wyjechali, najpierw jasa do nad zobaczą po malowaniu i Piotrkowi mama coś Am zostawi i potem razem do mnie to pewnie o 16 będą