- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też z wiatrakiem
Kas hahahah, to musiało komicznie wyglądać
W ogóle to mam dziś kiepski dzień. Wyciągnęłam odkurzacz, naszykowałam mopa, zrobiłam pod łóżeczkiem porządek, złożyłam kartony z Ikei we wzorek -pod łóżeczko, tam będą zapasy pieluszek (jak już będziemy wiedzieli które nam pasują), podkłądów, proszku do prania itp. -na razie są prawie puste, bo pokupowałam niedużo na próbę czy Malutkowi pasuje. Umyłam pojemniczki te na łóżeczko żeby już je zapełnić i zafoliować i ..opadłam z sił. Nie umiem tego dziś ogarnąć, jak krew z nosa i nic mi się w całość nie składa Więc trudno. Zostawiam to wszystko, jak mi się poprawi to się wezmę, a jak nie, to skończę jutro.
T. pewnie i tak wróci zmęczony to mi napisu nie powiesi znowu, a nie chce mi się dziś kłócić, więc w sumie niech sobie to leży gotowe do sprzątania na środku i jak wróci wena, to będzie jak znalazł.
I Bartuś dziś cichutki coś ehh. Nie lubi chłopak upałów i jak mamusia ma taki humor.
Jemy tosty z pszennego (w ramach obżarstwa), a na deser arbuz. Może poskacze po tym troszkę?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wrrrrrrrr............................. trudno. Obiad będzie na kolację -nie idę do sklepu.
Ranyyyy jaki dziś ze mnie maruuud.... aż im zazdroszczę, że mogli sobie pójść i mnie nie słuchać, a ja co? A ja muszę siedzieć i się ze sobą męczyć
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PESQQQQQ PISZ NAM JUŻ NOOOOOOO
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Hej nie wchodzę na forum ale jestem na porodówce pod stalym ktg
Bo na sali poobiadkowe koszmar i mnie wózkiem na usg zawieźli wyszlo ze ok niby ale jestem tu i będę z godzinę leżeć i jak ok to wracam na gore a jak ie to pewnie cos bedzie dalek
Wydaje mi sie jednak ze ktg teraz jest ok
Tak mi się chce sikuuu
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rozumiem że ktg coś pokazało jedno?
Zaz - ja to samo... identycznie. Sama nie mam siły nic robić a doprosić się trudno - to znaczy nie bede az taka bo wyprosiłam umycie podłogi i rozwieszenie prania ale miał mi pomóc troszke z innymi rzeczami i boje sie prosić Na szczescie dziś babcine gołąbki na obiad
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Spędziłam na ip prawie 4h!!!
Tyle było ciężarnych i wszystkie na ktg.....
A jeszcze się zdenerwowałam, bo przy pierwszym zapisie było za mało ruchów maluszka i doktor kazała mi zjeść i przyjść na powtórkę.
Tylko, że jak chciałam powtórzyć to badanie to już musiałam poczekać , bo jakaś dziewczyna z patologii zeszła i też musieli jej zrobić badanie.
I dopiero przy drugim zapisie już było w porządku.
Później Was poczytam a póki co idę na obiadek i leżeććć......
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja sobie sama zrobiła karuzelkę (w sensie zamocowałam wyżej), już nawet nie prosiłam T.. chciałam jeszcze te literki i przewijak -ale literki on musi sam, bo ja zniszczę ścianę wg niego A do przewijaka potrzebna wkrętarka, a za to to już faktycznie nie będę się brać, bo to bez sensu, coś spsuję i będzie miał powód do dogadywania
Brat poodkurzał mieszkanie, więc się troszkę zmobilizowałam, kotlety usmażone, ziemniaki obrane, mizeria gotowa, zaraz będę wkładać do pudełeczek malutkowych i owijać folią. A na łóżeczko na razie "ceratka" i prześcieradełko, bo póki co chyba będzie spał w rożku albo będę go zawijać kocykiem w kokonik -kołderkę zostawię jak będzie ciuteńkę większy chyba.
Dziewczyny z doświadczeniem, kładłyście kołderkę od razu, czy jak? Wiem, że już było to pytanie, ale nie odnajdę teraz, a nie pamiętam...
Kas czekamy na wieści !!!
Kasia to się wymęczyłaś... ale najważniejsze, że wszystko ok
Kurcze chciałabym się już przeprowadzić, bo mi się marzy tapeta na ścianie z łóżeczkiem pod kolor Bo ta nasz ściana kompletnie mi nie pasuje do wystroju kącika...
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Kas trzymamy kciuki i czekamy na więcej info :*
Pesq... ale przygoda! ale dobrze, że jakoś to się unormowało. oszczędzaj się :*
my dzisiaj z mężem leniliśmy się w łóżku prawie do 12.00 tak nam się nie chciało wstać ale w końcu głód wygrał chwilę później przyjechali teściowie i zapytali czy nie jedziemy z nimi do Ikei bo chcą rozejrzeć się za meblami do swojej kuchni bo remontują. więc się szybko ogarnęliśmy i pojechaliśmy. a tam tyleeee ludzi, parking cały zawalony, masakra... ale połaziliśmy trochę, ja kupiłam sobie takie 2 pojemniczki na komodę Kubusia i wcisnęłam się do kasy pierwszeństwa. nikt nic nie mówił więc szybciutko zapłaciłam i uciekłam potem podskoczyliśmy jeszcze do jednej galerii, zjedliśmy w Pizzy Hut, zawieźliśmy moje zwolnienie, tam trochę pogadałam z koleżankami, potem jeszcze do biedronki ale to już tylko oni poszli bo ja nie miałam już sił ruszyć się z auta. i dopiero wróciliśmy. i padam na twarz. chyba zaraz idę spać
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Problem spania rozwiązany, zamówiłam właśnie śpiworek, który będzie mi pasował do ochraniacza
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ahhh widać, że tylko ja się nudzę w ten jakże piękny niedzielny dzień.. te moje monologi...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basiu odpoczywaj.. Ja sie boje lazic po tych akcjach wczorajszych.. Strachu sie najadlam.
Ciekawe jak Kas i co u Meszki
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa