BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1001121 przez asiulek_dolls
Asiek ja nienawidzę wchodzić do sklepu po jedna rzecz... bo zawsze ZAWSZE!!! cos jeszcze w koszyku laduje i później wielkie zdziwienie ze tyle kasy za nic... a w rossmanie to juz wogole porażka, zawsze przyplata mi się cos potrzebnego z promocji :laugh: a lakiery do paznokci to juz staram się omijać bo jak przejde obok to zawsze jakiś kolor pusci do mnie oczko i wola weź mnie!! i biorę i i tak nie mam czasu malować albo maluje ciągle tymi samymi... no także nie tylko tobie kasa lubi uciekać :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1001124 przez asiulek_dolls
Zmykam suszyc włosy, pasuje cos zjeść i jade gbs zrobić :pinch: no i na wizytę jeszcze mnie czeka ktg przed wizyta wiec 1,5godz wczesniej muszę być bo najpierw jeden Lobuz później drugi, pocieszam się ze to "tylko" 1,5godziny a nie tyle co Kas musiała wytrzymać.....

papa

9 lata 4 miesiąc temu #1001125 przez jurada

asiekasiek napisał: Basia u mnie to samo z tym oknem, dzisiaj w nocy otwarłam sobie okno w nocy bo mi tak gorąco było i nie mogłam zasnąć a jak otwarłam to od razu usnęłam a mąż mówi że zmarł rano :whistle: :whistle: a mi tak wspaniale właśnie spało sie :) :)

Asiek!!! Jak to zabrzmiało...

9 lata 4 miesiąc temu #1001126 przez basiek149

Basia u mnie to samo z tym oknem, dzisiaj w nocy otwarłam sobie okno w nocy bo mi tak gorąco było i nie mogłam zasnąć a jak otwarłam to od razu usnęłam a mąż mówi że zmarł rano :whistle: :whistle: a mi tak wspaniale właśnie spało sie :) :)

Asiu :D mam nadzieję, że mąż jednak tylko zmarzł a nic więcej mu się nie przytrafiło ;)

ooo rossmann to zawsze jest porażka. bo tam zawsze wszystko takie malutkie, czy to podkład, tusz do rzęs, lakier... w koszyku niby nic a przy kasie zawsze mam wielkie oczy jak pani podaję sumę... :blink:

9 lata 4 miesiąc temu #1001127 przez Zazanna
Asiulek zapraszam :)

Oj to dobrze, że Wy też... bo oczywiście już się bałam, że ze mną coś nie tak.. -.-'

Asiek uskarżaj się ile potrzeba :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1001129 przez jurada
Ja tez wole miec swoje pieniądze niż tak ciągnąć. Idę i wydaje swoje i juz.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Babcia si z nas śmiała ostatnio ze jest taki podział. Ale ja sobie nie wyobrażam ze miałabym oddawać albo zabierać mu kase do swojej kieszeni

9 lata 4 miesiąc temu #1001130 przez asiekasiek
Ojej dziewczyny literówka się wkręciła :S zamarzł tylko!! Nic więcej :dry:

9 lata 4 miesiąc temu #1001131 przez asiekasiek
U mnie z kasą jest tak, że moja wypłata idzie na kredyt + życie z Męża wypłaty bierzemy jeszcze ok 800zł żeby tak 2000zł mieć na przeżycie, ale bez szaleństw wtedy :dry: a reszta idzie na oszczędności. Teraz nie wiem jak to będzie przy dziecku... Mąż mi nie zabrania kupowania itp... ale idzie się do sklepu i nic nie kupi się i tyle kasy idzie na jedzenie... a wędlinę kupuję na plasterki :P bo ja nie jem tylko mąż i zeby miał świeże :P

Rossman... właśnie poszłam po antyperspirant tylko, a zobaczyłam że jest pasta do zębów na promocji i przypomniało mi się że pomadka gdzieś zawieruszyła mi się tą co miałam do szpitala, to patrze o na promocji jest i wzięłam ją i tyle wyszło :angry: :angry: :angry: :angry:

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1001133 przez pesq
Pojechali! Okazali się że mały wcale nie chciał brzucha dotykać ani nic tylko babcia go nakręcała.. To jest dziecko z lekką formą autyzmu i on naprawdę nie lubi dotyku ani zmuszania do dotyku typu dotknij brzuszka... Zajął się maxi cosi :D

Ja w nocy mam napady gorąca a jak otwieram okno to mi zimno. Teraz mam akcje ból jakby jajnika.. Eh ciagle coś.

Asiek - a co w carfurze nakupiłaś? Chociaż 50 zl to mało co się nakupi... Ja jednorazowo w biedronce z reguły ok 60-70 a nic prawie nie mam :/

9 lata 4 miesiąc temu #1001136 przez jurada
Lidziun a jak u ciebie? Jestes jeszcze w 2paku?

9 lata 4 miesiąc temu #1001137 przez asiekasiek
kapustę na gołabki ryż płyn ajax do łazienki - kocią karmę mokrą - najtańszą biedakowi wzięłam 1,99puszka (no cóz jak my biedujemy on też musi...:P) i jeszcze w sumie temperówkę bo byłam z filipem i spodobała mu się za 13 zł a niech ma już bo w sumie na dzień dziecka nic nie kupiłam, noi też musiałam kupić coś dla Mikołaja chociaż go nie było i wziełam kredki bambino... w sumie na dzieciaki wydałam 30 zł... :pinch: :pinch: :pinch:

9 lata 4 miesiąc temu #1001138 przez pesq
No i tak leci Asiu...

Wiecie co ja mam strasznie wysoko brzuch. Dziś mama zauważyła, wcześniej położna też mówiła że bardzo wysoko i sama patrze to na dole jakoś pusto a na górze wyyyysoko. To tak może być? :P (pytanie niczym z grupy na fb.. :D )

9 lata 4 miesiąc temu #1001139 przez asiekasiek
Przesyłam Wam ubranka co dostałam od koleżanki. Mam nadzieję że październik będzie gorący i będę mogła w sukieneczkach poubierać małą... większość body jest na 68 a dobrze bo małych ubranek mam multu. a zdjęcia zrobiłam takim ciekawszym ubrankom bo tak to same body, a jakościowo zdjęcia takie se bo z telefonu...

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 4 miesiąc temu #1001140 przez asiekasiek
cd

9 lata 4 miesiąc temu #1001141 przez asiekasiek

pesq napisał: No i tak leci Asiu...

Wiecie co ja mam strasznie wysoko brzuch. Dziś mama zauważyła, wcześniej położna też mówiła że bardzo wysoko i sama patrze to na dole jakoś pusto a na górze wyyyysoko. To tak może być? :P (pytanie niczym z grupy na fb.. :D )

Pesq tak może być pytałam się lekarza ostatnio on powiedział że u pierworódek tak może być, ale tak pod koniec 37 tyg minimalnie zniżył mi się. Wczoraj jak byłam u koleżanki to powiedziała że jej w ogóle nie zniżył się że miała go do porodu wysoko ;)
Podziękowania: pesq

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia