- Otrzymane podziękowania: 91
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
może juz w weekend będziesz tulic Jasia
a jak ktg? masz jakieś skurcze?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
to czekamy razem z Tobą na wyniki i kolejne informacje
nie martw się Kochana, już jesteś w bezpiecznych tygodniach więc będzie dobrze
a co do jedzenia heh... to chyba norma w każdym szpitalu pamiętam jak u mnie była zupa i za każdym razem pani wydająca obiady krzyczała - "ale tylko po jednej chochelce proszę brać bo nie starczy dla innych!"
a jak poprosiłam raz męża żeby przyniósł mi hod doga z żabki to mówi, że jak powiedział pani w sklepie, że ten hod dog to dla żony bo szpitalu jest to pani dała mu większą bułkę dla mnie tak więc myślę, że wszyscy wiedzą jak karmią w szpitalach
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
No właśnie co z Ritą
Nagrałam filmik jakiś tam (kiepski) szumisia ale nie umiem przerzucić na kompa.. za duży czy co... EHHHHHHHHHH spróbuje Ł. po południu a jak nie to niestety zostanie Wam youtube
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Mech, wszystkiego Najlepszego! spełnienia marzeń
trzymam kciuki żeby wszystko poszło po waszej myśli i Kornelcio był za chwilkę z Wami w domku
ooo super pomysł z numerami tylko trochę chyba się spóźniłam dzisiaj... to do której pisać prywatną wiadomość?
Pesq, straszne z tą koleżanką... męczą ją i dzidziusia tylko
Zazanka jak zaczęłam czytać i zobaczyłam cyferki to od razu pomyślałam że miałaś skurcze i jesteś na porodówce, a tu Bartuś sobie grzecznie siedzi
Kasiu, kochana trzymaj się ! za chwilkę masz termin więc na pewno wszystko będzie dobrze ściskam mocno!
do mnie dzisiaj ma przyjść pani położna, może się dowiem czegoś fajnego i przydatnego mam nadzieję, że będzie miła i przyjazna...
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Mysia napisz nam potem co mówiła położna
Kas każdy dzień nas przybliża A u Ciebie i Kasi to już w ogóle !!!
Kuchnię mam posprzątaną, obiad prawie gotowy (dziś makaron z sosem grzybowym, ćwiartki kurczaka pieczone i fasolka) –kurczak się piecze, sos już muszę tylko zabielić. Chłopaki sobie podgrzeją wieczorkiem, a ja będę mogła zjeść o normalnej porze
A teraz jemy fasolkę z Bartusiem
Dziewczyny macie uderzenia gorąca ? Ja mam tak, ze sobie siedzę i nagle mi się robi gorąco i mi pot spływa np. po czole, a jak się pytam T. czy mu nie gorąco, to nie i patrzy na mnie jak na wariatkę
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Siedzę i nagle cala mokra jestem. Pytam R. Tobie tez jest tak gorąco a on jak na głupka... <3
Kas i Kasia no ty wy pewnie do konca tyg będziecie tulić skarby. Ahhhh!
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasia, Mysia na priv macie mój nr
Zaz ja uderzeń nie mam... zjadlabym jakiś makaron z sosem... ale dziś juz nie zdaze zrobić, podziel się
Kasia oooo i co fajny taki płacz w wersji duet? fajnie, niech płaczą znaczy ze plucka zdrowe
a zanim mąż cie dokarmi to pocztaj internety (ale nie za dużo! tak tylko orientacyjnie zerknij) bo cos tam czytalam żeby uważać na to co sie je, smażone i słodycze i ostre na pewno odpada... wydaje mi się ze dieta nisko tłuszczowa i lekkostrawna będzie ok (ja po usunięciu woreczka żółciowego taka miałam)
Edit: bo chodzi o to aby dodatkowo wątroby nie obciążać, bo teraz nie radzi sobie z nadmiarem hormonów wiec dieta to tak żeby jej ulżyć z tego co ja zrozumialam przynajmniej
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
i mój mąż twardo śpi pod kołdrą a ja tylko pod poszewką albo czasami w ogóle się nie przykrywam i jeszcze jak już dobrze zaśnie to otwieram sobie okno. bo mu ciągle zimno w nocy a ja marzę, żeby mi było w końcu chłodniej...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kasiu dobrze że wzięli Cię do szpitala, bo z cholestazą nie za fajnie... będzie dobrze
Zaz co do uderzeń gorąca ja też tak mam i że brakuje mi tchu, źle oddycha się i w ogóle... dzisiaj właśnie pojechałam tak 20km w jedną stronę spytać się o tą blachę i tak jeszcze oglądałam sobie jeszcze a w jednym momencie gorąc tchu brak i tak ciężko mi się zrobiło. I myślę obie no super jeszcze zemdleje zaraz tam i narobię kłopotu ale wdech wydech minutka i tak unormowało się noi załatwiłam co miałam załatwić. ale już tak daleko nie jeżdzę właśnie chciałam jeszcze z tą blachą załatwić i siedzę w domu... ewentualnie niech mąż kieruje...
a muszę wyżalić się pojechałam jeszcze do carefura wydałam 53zł za nic!!! później rossman 22zł za pastę, antyperspirant i pomadka do ust- - wszystko z promocji wzięłam i jeszcze lody w maku bo Filip-siostrzeniec był ze mną i już mam dość a i wędlina dla męża ehhhhhh i tyle wydałam a gdzie 1 a to wzięłam z oszczędności przepraszam za użalanie się ale musiałam komuś, wiem że Wy też macie wydatki itp... no ale mi lepiej jak komuś wygadałam się
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278