BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1001080 przez asiulek_dolls
Kasia jak dobrze ze się odezwalas :) w takim razie czekamy na jutrzejsze wyniki,
może juz w weekend będziesz tulic Jasia :)
a jak ktg? masz jakieś skurcze?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1001082 przez asiulek_dolls
Kasia jak masz ochotę to wyslij na priv kontakt na tel do siebie, do kogokolwiek chcesz, bo z racji tego ze sporo się ostatnio dzieje ruszyła akcja "informacja" :) na wypadek gdyby były kłopoty z kontaktem na forum...

9 lata 4 miesiąc temu #1001084 przez basiek149
Kasia super, że jesteś :)
to czekamy razem z Tobą na wyniki i kolejne informacje :)
nie martw się Kochana, już jesteś w bezpiecznych tygodniach więc będzie dobrze :)

a co do jedzenia heh... to chyba norma w każdym szpitalu ;) pamiętam jak u mnie była zupa i za każdym razem pani wydająca obiady krzyczała - "ale tylko po jednej chochelce proszę brać bo nie starczy dla innych!" :blink: :laugh:

a jak poprosiłam raz męża żeby przyniósł mi hod doga z żabki to mówi, że jak powiedział pani w sklepie, że ten hod dog to dla żony bo szpitalu jest to pani dała mu większą bułkę dla mnie :D tak więc myślę, że wszyscy wiedzą jak karmią w szpitalach :side:

9 lata 4 miesiąc temu #1001087 przez pesq
Kasia trzymaj się biedaczku ://

No właśnie co z Ritą

Nagrałam filmik jakiś tam (kiepski) szumisia ale nie umiem przerzucić na kompa.. za duży czy co... EHHHHHHHHHH spróbuje Ł. po południu a jak nie to niestety zostanie Wam youtube :(
Podziękowania: Rita87

9 lata 4 miesiąc temu #1001090 przez pesq
film na grupie - nie wiem czy w ogóle coś słychać bo mój komp ma problem z dźwiękiem :unsure: :unsure: :unsure:

9 lata 4 miesiąc temu #1001092 przez mysia5
Cześć kochane :kiss:
Mech, wszystkiego Najlepszego! spełnienia marzeń :) :kiss:
trzymam kciuki żeby wszystko poszło po waszej myśli i Kornelcio był za chwilkę z Wami w domku :)
ooo super pomysł z numerami :) tylko trochę chyba się spóźniłam dzisiaj... to do której pisać prywatną wiadomość? :)
Pesq, straszne z tą koleżanką... męczą ją i dzidziusia tylko :unsure:
Zazanka jak zaczęłam czytać i zobaczyłam cyferki to od razu pomyślałam że miałaś skurcze i jesteś na porodówce, a tu Bartuś sobie grzecznie siedzi :)
Kasiu, kochana trzymaj się ! :kiss: za chwilkę masz termin więc na pewno wszystko będzie dobrze :) ściskam mocno!
do mnie dzisiaj ma przyjść pani położna, może się dowiem czegoś fajnego i przydatnego :) mam nadzieję, że będzie miła i przyjazna...
Podziękowania: me.ch

9 lata 4 miesiąc temu #1001093 przez kasandra9
Kasiu 3mam kciuki!!! U mnie dziś lepszy humor. Byl obchód i jutro ważne USG z mierzeniem Agatki i jesli nadal mala i nic sue nie zmienilo to zaczna indukcje...nie wiem czy jutro, w weekend czy w pn no ale pewnie w koncuuu cos się zacznie ...dzis zaczynam picie naparu z liści malin i smarowanie cycków:P krocze 3dni olejkiem smaruje;))) heh odzyskalam nadzieje ze moze cos pójdzie dalej..

9 lata 4 miesiąc temu #1001102 przez Zazanna
Kasia Biedaczku nasz :* To trzymamy kciuki za jutrzejsze wyniki żeby były jak najlepsze ! Trzymaj się Kochana, jak Ci mąż dowiezie jedzenie, to na pewno się humor poprawi.. Powinien też być tam jakiś barek, więc możesz pójść sobie coś kupić.. Ja bym umarła tylko na szpitalnym jedzeniu.. :/

Mysia napisz nam potem co mówiła położna :)

Kas każdy dzień nas przybliża :D A u Ciebie i Kasi to już w ogóle !!! :D

Kuchnię mam posprzątaną, obiad prawie gotowy (dziś makaron z sosem grzybowym, ćwiartki kurczaka pieczone i fasolka) –kurczak się piecze, sos już muszę tylko zabielić. Chłopaki sobie podgrzeją wieczorkiem, a ja będę mogła zjeść o normalnej porze :)
A teraz jemy fasolkę z Bartusiem :)

Dziewczyny macie uderzenia gorąca ? Ja mam tak, ze sobie siedzę i nagle mi się robi gorąco i mi pot spływa np. po czole, a jak się pytam T. czy mu nie gorąco, to nie i patrzy na mnie jak na wariatkę :blink:

9 lata 4 miesiąc temu #1001107 przez Kasia888
Swędzą mnie ręce i stopy :unsure: ktg robią mi trzy razy dziennie. I co godzinę sprrawdzają tętno. Kas super że wreszcie coś się ruszy w końcu wszystko dla dobra Agatki. Mam nadzieję że ja jutro też się czegoś dowiem. Nie mam żadnych skurczy właśnie...

9 lata 4 miesiąc temu #1001108 przez Kasia888
Dobrze tu chodzi net w komórce ale jak coś to wymienię się z którąś z Was numerami na priv. Asiulek właśnie bliźniaki się urodziły. Słychać jak płaczą :)

9 lata 4 miesiąc temu #1001109 przez jurada
Zaz ja mam... I to bardzo często...
Siedzę i nagle cala mokra jestem. Pytam R. Tobie tez jest tak gorąco a on jak na głupka... <3

Kas i Kasia no ty wy pewnie do konca tyg będziecie tulić skarby. Ahhhh!

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1001113 przez asiulek_dolls
Kas a przyznaj się były jakieś zakupy? Zamowilas coś? :P

Kasia, Mysia na priv macie mój nr

Zaz ja uderzeń nie mam... zjadlabym jakiś makaron z sosem... ale dziś juz nie zdaze zrobić, podziel się ;)

Kasia oooo i co fajny taki płacz w wersji duet? fajnie, niech płaczą znaczy ze plucka zdrowe :)
a zanim mąż cie dokarmi to pocztaj internety (ale nie za dużo! tak tylko orientacyjnie zerknij) bo cos tam czytalam żeby uważać na to co sie je, smażone i słodycze i ostre na pewno odpada... wydaje mi się ze dieta nisko tłuszczowa i lekkostrawna będzie ok (ja po usunięciu woreczka żółciowego taka miałam)
Edit: bo chodzi o to aby dodatkowo wątroby nie obciążać, bo teraz nie radzi sobie z nadmiarem hormonów wiec dieta to tak żeby jej ulżyć z tego co ja zrozumialam przynajmniej :huh:

9 lata 4 miesiąc temu #1001114 przez basiek149
ja też mam takie napady gorąca. zresztą mi w ogóle ostatnio jest ciągle ciepło a jeszcze do tego czasami dochodzi taka fala jak opisujesz Zaz.
i mój mąż twardo śpi pod kołdrą a ja tylko pod poszewką albo czasami w ogóle się nie przykrywam i jeszcze jak już dobrze zaśnie to otwieram sobie okno. bo mu ciągle zimno w nocy :blink: a ja marzę, żeby mi było w końcu chłodniej...

9 lata 4 miesiąc temu #1001115 przez asiekasiek
Helołłłł

Kasiu dobrze że wzięli Cię do szpitala, bo z cholestazą nie za fajnie... będzie dobrze :)

Zaz co do uderzeń gorąca ja też tak mam i że brakuje mi tchu, źle oddycha się i w ogóle... dzisiaj właśnie pojechałam tak 20km w jedną stronę spytać się o tą blachę i tak jeszcze oglądałam sobie jeszcze a w jednym momencie gorąc tchu brak i tak ciężko mi się zrobiło. I myślę obie no super jeszcze zemdleje zaraz tam i narobię kłopotu :blink: ale wdech wydech minutka i tak unormowało się noi załatwiłam co miałam załatwić. ale już tak daleko nie jeżdzę właśnie chciałam jeszcze z tą blachą załatwić i siedzę w domu... ewentualnie niech mąż kieruje...

a muszę wyżalić się pojechałam jeszcze do carefura wydałam 53zł za nic!!! później rossman 22zł za pastę, antyperspirant i pomadka do ust- - wszystko z promocji wzięłam i jeszcze lody w maku bo Filip-siostrzeniec był ze mną i już mam dość :whistle: a i wędlina dla męża :pinch: :pinch: ehhhhhh i tyle wydałam a gdzie 1 a to wzięłam z oszczędności :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: przepraszam za użalanie się ale musiałam komuś, wiem że Wy też macie wydatki itp... no ale mi lepiej jak komuś wygadałam się

9 lata 4 miesiąc temu #1001118 przez asiekasiek
Basia u mnie to samo z tym oknem, dzisiaj w nocy otwarłam sobie okno w nocy bo mi tak gorąco było i nie mogłam zasnąć a jak otwarłam to od razu usnęłam a mąż mówi że zmarł rano :whistle: :whistle: a mi tak wspaniale właśnie spało sie :) :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia