- Otrzymane podziękowania: 170
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to ten prezent od tatusia dla córeczki?
a ciuszki rewelacja. kocham takie malusie sukieneczki a ta ostatnia z tymi króliczkami cudna
ja poprałam, rozwiesiłam już rzeczy na suszarkę, ugotowałam zupkę i mogę trochę poleniuchować
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Na zakupy tez leci u nas...wiadomo, tu coś wrzucisz, tam promocja...tamto sie konczy, tez mnie czasem wkurza... U nas to kiedyś pisałam, ja ze swojej place kredyt plus wszystkie możliwe opłaty, co zostaje to do 10, potem jest męża i przelewamy na oszczędnościowe tyle ile mamy ustalone a z reszty żyjemy do konca miesiąca albo kupujemy cos....ost mieliśmy różne ubezpieczenia, meble, malowanie, tankowanie 2 aut i motoru, opłaty za USG, wyjazd nad morze, Meza na mazury, wiec tak raczej na nast. Miesiąc nie zostawalo w ost. Dwóch miesiacach, bo takich dodatkowych opłat bylo i wydatków a jak pisałam wszystko sami ogarniamy.
Ja raczej na pewno na weekend sue nie rozpakuje, jutro nawet jak zapadnie decyzja ze tak będzie indukcja to nie wiadomo kiedy i czy i kiedy zacznie działać...
Zakupów online nie bylo, siedziałam do obiadu u sasiadek, po obiedzie ktg i tak leze i klikam na telefonie. Tyle mam zapytan o korki ze aż żal...
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
asiekasiek napisał:
pesq napisał: No i tak leci Asiu...
Wiecie co ja mam strasznie wysoko brzuch. Dziś mama zauważyła, wcześniej położna też mówiła że bardzo wysoko i sama patrze to na dole jakoś pusto a na górze wyyyysoko. To tak może być? (pytanie niczym z grupy na fb.. )
Pesq tak może być pytałam się lekarza ostatnio on powiedział że u pierworódek tak może być, ale tak pod koniec 37 tyg minimalnie zniżył mi się. Wczoraj jak byłam u koleżanki to powiedziała że jej w ogóle nie zniżył się że miała go do porodu wysoko
witajcie
mnie przy amelce to sie chyba nie obnizyl w ogole, bo jak zaczelam rodzic tzn mialam juz bole parte to amelka w ogole nie schodzila do kanalu i dlatego ponad 30 minut parlam ale sie udalo, a wiecie jaka potem mialam twarz!!!!!! cala w popekanych zylkach od tego parcia ale na szczescie mi to zeszlo, jutro ide odebrac paciorkowca i moze przywitam sie z lekarzem by mu pokazac, ze chyba sie troche pomylil z tym porodem, bo ciagle nic sie nie dzieje
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Pesq ja to Ci zazdroszczę, że Wy takie fajne rzeczy jecie.. U mnie chłopaki tylko mięso –jak bez mięsa to niedobre :/ A ileż można jeść mięsa?
Mój się chyba troszkę obniżył, ale nie jestem pewna Mojej Mamie za to opadł dzień przed porodem dopiero, więc spokojnie
Asiek super te sukieneczki <3 I misiooo <3
Poprasowałam –masakra, plecy bolą jak nie wiem co
Ale spakowałam sobie ubranie na wyjście ze szpitala i jeszcze dodatkową piżamę. I Malutkowe wszystko ogarnięte
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Basiek tak misio od tatusia
ja pojadłam sobie pierogów ruskich i teraz muszę odpocząć bo brzuch wielki jakiś stał się...
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Nuuuuuuuuuuudy
Asiek super ciuszki Uwielbiam te jeansowe kiecki! Ja też troche ze szmatexu dostałam od Ł. siostry może Wam zaraz pokaże
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja bylam z sąsiadkami na lodach na dole, zjadłam kolacje i martwię się o Męża bo teraz takie trasy mu wpadł i taki niewyspany:( i jutro tez nie wpadnie do mnie bo kurde..w Sb w nocy bedzie jechał:/
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Asiek jaki śliczny misiek! i jakie sukieneczki ojj ale będzie gwiazdeczka
ja pojadłam sobie gruszkę, śliwki, orzeszki, rodzynki suszone i pęknę chyba za chwilę a chcę ugotować zupkę bo mam żółtą fasolkę i mam na nią ochotę więc odpocznę i mam nadzieję że się ruszę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ojj no trzeba się ruszyć ale coś ciężko....
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ale za to z D. To dzień w dzień. Masakra jakas.
Pesq body granatowe w myszkę Mike <3 i czapa kocia <3 oddaj!
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Scarlet - dziewczyno dobrze że piszesz!!! Ojacie jak to wygląda te Twoje 39 i 5 !!
Mysia - super że jestes zadowolona.
Jurada - nie ma opcji, to moje dwie ulubione pozycje, nie oddam A tak serio - 12 zł wszystko wygadała mi się szwagierka Uwielbiam to że za takie pieniądze da się znaleźć takie ciuszki! Ja w sumie bodziaki w trójpaku i pięciopaku mam tylko 2 komplety - oba dostałam jedno z F&F w pszczółki od tesciowej, drugie z primarka w misie (Kornel też ma takie) i to prawda są cuuuuuuuudne.. ale te z ciuchów nie wiele gorsze (a niektóre wcale nie gorsze!)
Już troszke mam dość tych ciuszków ... w sensie przynosi mi któraś z sióstr jakieś bodziaki ciągle albo to czapeczkę to skarpeteczki a ja nie mogę skompletować pralki i wpadam w irytacje głupia ja
A u nas tapeta na korytarzu coraz mocniej odchodzi od zalanej ściany... ale to podobno nie sąsiad tylko coś na korytarzu pękło.
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
My jesteśmy juz po wizycie, wszystko ok dostaliśmy to skierowanie i jutro kierunek ujastek az sama ciekawa jestem co to będzie.... w sumie termin na 21.09 L4 juz ostatnio dostalam na miesiąc do 10go i tak popatrzyla w kartę właśnie do kiedy wypisala zwolnienie i mówi aha 10 to na pewno wystarczy przy czym jeszcze stwierdziła ze na ujastku to mnie na pewno szybko będą chcieli pociąć następnej wizyty nie wyznaczyła, jakbym jednak jeszcze w trzypaku ze szpitala wyszła i cos się będzie dziać to z powrotem szpital bo wizyta to juz bez sensu.... (no chyba ze jednak L4 się skończy i nic to trzeba będzie się do niej jeszcze wybrać) i mam dzwonić do niej jak urodze żeby się juz o mnie nie martwiła
a na ktg ok ale chłopaki ogólnie się nie popisali... najpierw Mati przespał cale badanie, obudził się 3minuty przed końcem i leniwie ruszył ze 4 razy, a później Miki bawił się z aparatem w berka i uciekał i chował się i co chwile trzeba było szukać żeby serducho zlapac do zapisu.... takie Lobuzy po bracie zapewne