BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1001032 przez jurada
Prawda taka, ze lepiej dla maluchów jak posiedzą w brzuszkach do terminu. A moja to niech siedzi bo ja nie mogę sobie pozwolić na dluiugie leżenie w szpitalu bo za D sie zapłacze.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1001033 przez asiulek_dolls
U mnie tez od jakiegoś czasu dwójka częściej.... a skurcze na razie tylko takie stawianie/twardnienia brzucha, okresowych boli i krzyżowych na razie nie mam.... mam nadzieje ze w weekend się pojawią :)

9 lata 4 miesiąc temu #1001035 przez asiulek_dolls
Jurada doskonale Cie rozumiem, ja jak pomyśle o jutrze, to mi się płakać juz chce, narazie się powstrzymuje bo może być tak ze tylko kilka godzin tam spedze ale pewnie jak uslysze ze mnie zostawiają na obserwacje to schowam się pod koldre i będę ryczec za moim Lobuzem... jeszcze nigdzie nie pojechalam i nie wiem na jak długo a juz tak za nim tesknie i tylko co chwile go tule i całuje i ciągle mi mało...

9 lata 4 miesiąc temu #1001036 przez jurada
Asiek patrzę a ja mam od ciebie wiadomość z maja z linkiem na fb. Wiec wyslalam ci zaproszenie.

9 lata 4 miesiąc temu #1001038 przez jurada
Dzwonilam do kierowniczki w sprawie tego wcześniejszego urlopu macierzyńskiego to powiedziała żebym 7.09 poszła do rodzinnego i powiedziała jaka sytuacja i żeby mi wypisał nawet do po terminie. Ze szkoda marnować urlop jak dzidzi nie ma.
Wiec tak zrobię 7.09 pojadę do rodzinnego.

9 lata 4 miesiąc temu #1001039 przez asiulek_dolls
No widzisz Jurada nie tylko ja jestem tego zdania :) spoko masz kierowniczke

9 lata 4 miesiąc temu #1001040 przez asiulek_dolls
aaaaaa zapomnialabym.....

me.ch wszystkiego najlepszego!!!! :kiss:
Czy Twoje urodzinowe marzenie się spełni i wypuszcza Kornelcia do domku?
Podziękowania: me.ch

9 lata 4 miesiąc temu #1001042 przez kasandra9
To fajna masz kierowniczkę, bo taka prawda, ze szkoda każdego dnia!:)
My juz po śniadaniu, co tu dziś robic:) zamówiłabym cos dla Malej moze ja przekupię;)
Jurada i Zaz wy na Solcu rodzicie?

9 lata 4 miesiąc temu #1001043 przez me.ch
Dziękuję za życzenia Kochane!:*

Świetny pomysł z tymi numerami, szkoda za ja nie ma pl numeru, bo skoro już po to napewno mogłabym napisać że któreś maleństwo się wybiera na świat bo na porodowke już się nie wybieram:)
Ale jakby którejś się coś zaczęło a będzie miała net to piszcie na fb, ja mam zawsze włączony to mogę przekazać dalej, zawsze to łatwiej niż logować się w trakcie akcji :)

Kasia, współczuję.. No ale przynajmniej wykryte i przynajmniej będziesz pod opieką, a już niewiele Ci zostało! Trzymam kciuki za Was!

Miłego dnia Wam życzę i trzymajcie kciuki dziś w nocy za nas prosimy - jeśli Kornelko zda test (sleep study w którym będą kontrolować jego utlenienie krwi podczas całej nocy) to nas wypuszcza wtedy już chyba!!:) wyniki będą w pt koło południa, jeśli wszystko będzie ok to z pt na sob dostaniemy pokój na pierwszą noc sam na sam (oferują to rodzicom przed wypisem tu - jest to samodzielnie spędzona noc ale w razie wątpliwości można jeszcze się podejść zapytać zamiast panikowac, ew można zostać na drugą noc jeśli jest mega niepewnie) a w sobotę wypis. Także mam nadzieję że test pójdzie dobrze!!:)

Buzia od Kornelka dla wszystkich cioc o pamiętajcie, że on czeka na kolegów i koleżanki!!:)
Podziękowania: Sylwia-89, pesq, kasandra9

9 lata 4 miesiąc temu #1001045 przez jurada
Kas ja mam taki zamiar ale zamierzam wczesniej dzwonic czy jest miejsce bo wrzesień jest gorracym miesiącem i jak nie będzie to rozważam jeszcze inflancką lub karowa.

9 lata 4 miesiąc temu #1001046 przez asiekasiek
Jurada oki zapraszam :) o widzisz spoko kierowniczka, beznadziejnie jakbyś już miała tracić urlop macierzyński :S

Kasandra widzę że tonący brzytwy się chwyta, jak nie łóżeczko to może co innego podziała na Gagatkę :)

Mech super że Kornel może już wyjdzie za niedługo, o fajnie tam jest z tym pokojem :)

Ja jadę znowu za tą blachę na dach... tzn spytać się o rabat i wybrać już kolor, żeby mąż już wiedział jaką zamawiać jak ja będę rodzić :)

9 lata 4 miesiąc temu #1001047 przez jurada
Mach masz to jak w banku bede trzymać kciuki. Lenka na pewno cały czas trzyma zaciśnięte piąsteczki za Kornelka<3

9 lata 4 miesiąc temu #1001048 przez me.ch
Wielkie dzięki za kciuki już od razu, napewno pomogą!!:) czuje się jak prze jakimś egzaminem normalnie....

No a tak poza tym, jeśli ktoś chciałby się urodzic dziś to polecam, naprawdę dobry dzień na urodziny :) ja i moja siostra polecamy:)

9 lata 4 miesiąc temu #1001050 przez asiulek_dolls
aaaaaaaaaa meszku cudowne wiadomości :woohoo: trzymamy mocno kciuki za test Kornelka :) oby dzielnie się spisał!!!!!

Kas :laugh: hahahahahaha no tak zakupy!!!!!!!! nie ma to jak internet nawet leżąc w szpitalu można poprawić sobie humorek hahahahaha ze też wczesniej nie wadlysmy na to żeby zmusić Cie do zakupów online :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: i teraz jak juz cos zamowisz to wróci do nas Kasandra która dobrze znamy bo to narzekanie wogole do ciebie nie pasuje :laugh: :cheer: :lol:

9 lata 4 miesiąc temu #1001057 przez asiulek_dolls
Ciekawa jestem jak tam Kasia szkoda ze z tymi tel tak późno pomyslalam i nie mamy do niej kontaktu..... :(

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia