BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1000931 przez asiekasiek
Basia snów nie czepiajmy się :) ale widzę ze nie tylko ja tam takie sny ze juz urodziłam:) no fakt jakby coś wcześniej zaczęło się to co ... noże na szybko szef przecinaliby. .. a kiedy mają Ci zdjąć chyba jakoś teraz...??

jejku mnie znów jak na okres boli brzuch kurcze tak to ketonal wzięła bym a tak to musze przeczekać to :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1000933 przez asiekasiek
Zaz jutro zrobię bo dzisiaj juz padam i pluszakowi tez;) a słyszę ze siostra z dzieciakami przyjechała i słyszę jak juz lecą do pokoju :blink: i kot z nimi bo leci i miauczy jakby coś mu się działo...

9 lata 4 miesiąc temu #1000935 przez Sylwia-89
Asiek, ja wzięłam dzisiaj no spe na to, ale czytałam, ze nie powinno sie juz w tych ostatnich tygodniach, wiec sama nie wiem. Następnym razem przeczekam po prostu...

Zaz, dobry wybór wzoru kocyka :)

Asiulek to mnie pocieszyłaś, bo mój mąż to z tych wlasnie, którzy muszą zobaczyć. Mimo, ze dba o mnie i w ogóle;)

Pesq, dobrze, ze z Agatką wszystko w porządku, ale rozumiem Cię, bo miałam tak ostatnio jak pojechalam na ip i okazało sie, ze wszystko na szczęście jest ok i pojechalam niepotrzebnie :) Masz rację, od tego są zeby sprawdzić:)

9 lata 4 miesiąc temu #1000940 przez Kasia888
Zazanka kocyk śliczny.
Pesq mina położnej na pewno była bezcenna :)
Asiulek pięknie to napisałaś o tej miłości tatusiów do dzieci ;)
Kasandra dasz radę, masz nas, jak coś to pisz :)
kurczę ta doktor nie odbiera ani nie odpisuje, więc nadal nie wiem jakie są wyniki :(
a ręce swędząąą :dry:

9 lata 4 miesiąc temu #1000941 przez basiek149
Asiu teraz jak we wtorek pójdę na usg do mojego gina to ma mi już dać skierowanie do szpitala. i jakoś w przyszłym tygodniu myślę, że już będą mi go zdejmować. porodu się tak nie boję jak tego zdjęcia szwu nie wiem czemu :dry:

Zaz rozłożyłaś mnie na łopatki z tym planem na narodziny Bartusia :D że jeszcze sobie maka w międzyczasie tam zaplanowałaś :D

Kasia kurcze, miałaś przecież dzwonić po wyniki i dziwne, że teraz nie dobierała :blink: może się coś nie długo wyjaśni.

9 lata 4 miesiąc temu #1000943 przez asiulek_dolls
:angry: czy wy tez nie widzicie postów tych ostatnich pięciu jak odpisujecie?? których oczywiście na nowej stronie tez nie pokazuje no bo po co....... :angry: czy tylko u mnie takie dziwnosci się podziały z forum...??!!

9 lata 4 miesiąc temu #1000946 przez asiulek_dolls
No i znowu pokazało i po sekundzie znikło :angry:

Asiek pochwal się ciuszkami... a ryczec to dopiero będziesz jak za jakiś czas jak zobaczysz jaka z Laury będzie córusia tatusia :P

Basiek to może z Asia w tym samym dniu się rozpakujecie :) a z tym szwem to jak to jest ze ściąganiem? długo to trwa?

9 lata 4 miesiąc temu #1000949 przez asiekasiek
Basia i Asiulek ja to sobie myślę nie chce Was straszyć ani nic takiego ale ja sama bałabym się sciągnięcia bo sobie myślę, że jakby ściągneli i wstałabym to dzieci by mi wyskoczyły od razu... jakieś taki durne myślenie mam... :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale by fajnie bylo jakbyśmy w tym samym dniu urodziły z Basią :D albo w ogóle jak jakieś wylądują w tym samym dniu...

A najlepsze jak będzie Zaz i Jurada w tym samym szpitalu i w tym samym pokoju wylądują:D

Sylwia też biorę nospę na to, kurcze nie wiedziałam że już nie można :unsure:

Kasia współczuje jakby jeszcze miała dojść do tego cholestaza....:( mam nadzieję że wynik negatywny będzie... !!

9 lata 4 miesiąc temu #1000950 przez asiekasiek
Asiulek i tez nie widzę postów jeszcze czasem zacina się strona że trzeba odświeżać ...

9 lata 4 miesiąc temu #1000951 przez asiulek_dolls
Sylwia wszystko w swoim czasie, jeszcze się zdziwisz jak się mezus wkreci w tatusiowanie... :laugh:

Zaz ale szczegółowy plan :lol: trzymam kciuki żebyś zdążyła zjeść w maku :lol: hahaha trochę to wyszło jak marzenie o ostatniej kolacji skazańca hahahaha :laugh: eh a może i ja jutro wpadne do maka na big maca....

Kasia mam nadzieje ze wyniki ok

9 lata 4 miesiąc temu #1000953 przez asiulek_dolls
Asiek Mikołaj hmmm... no wiem właśnie :laugh: bo miałam takiego właśnie "braciszka" czyli kolegę z klasy w ławce razem siedzielismy, urodził się dokładnie w tym samym dniu co ja (10,5 godziny mlodszy ode mnie) i zawsze się super dogadywalismy i właśnie taki Lobuz.... zawsze z taką iskierka w oku wiadomo było ze zaraz cos nowego wymyśli żeby było wesoło.... :laugh:
A Mateuszki.... no z tych których ja znam to tez dobre ziółka :lol: i dobrze bo skoro Kacperek taki żywioł to bracia muszą za nim nadążyć no i nie mogą być takie ciapy bo by ich starszy brat terroryzowal :laugh: wiec imiona wybrane celowo takie lobuziarskie

9 lata 4 miesiąc temu #1000954 przez asiulek_dolls
Asiek a na to ze wyskocza chłopaki zaraz po ściągnięciu krążka to po cichu licze ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1000955 przez Kasia888
No niestety dziewczyny :(
Jadę do szpitala, mam zostać do porodu w szpitalu :( :( :( :(

9 lata 4 miesiąc temu #1000956 przez asiekasiek
Asiulek to widzę że wiesz na co się piszesz :D ja też wolę żeby moje dziecko było wygadane itp. bo takie lepiej sobie w życiu poradzi. :D ale jak wyskoczą bliźniaki to mam nadzieję że napiszesz nam :)

9 lata 4 miesiąc temu #1000957 przez asiulek_dolls
Kasia będzie dobrze, trzymaj się dzielnie kochana i pamiętaj ze myślami jesteśmy z Tobą :kiss: i jak będziesz miała możliwość to melduj co jakiś czas co u ciebie!! trzymamy kciuki moooocno :kiss:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia