BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1000800 przez Zazanna
Asiulek hahahahah super z tą owieczką :D

Pesq to macie oficjalnie 9 miesiąc !!! :woohoo:

Kasia współczuję... :(

Dziewczyny wkurzyłam się i wzięłam wkrętarkę i sobie myślę "sama sobie ten przewijak zrobię" -no i pół godziny się męczyłam, bo nie mogłam wyjąć "bita? bitu?", sprawdzałam w necie, ale nie mogłam znaleźć takie wkrętarki i w końcu dzwonię do T. -odrzucił -więc ch. mnie strzelił, zadzwoniłam do brata i powiedział mi jak -kombinowałam dobrze, tylko któryś bardzo mocno zakręcił i dlatego nie mogłam wyjąć, ale się udało. Tylko, że ..brat mi uświadomił, że jest rozładowana i nie wywiercę dziurki nią :angry: Zdążyłam się rozłączyć i T. oddzwonił i "poprosił" mnie ładnie -słyszałam jak się sili na spokój abym to odłożyła i że jak wróci to mi przykręci... :evil: Więc mu odpowiedziałam, że już prosiłam tyle razy, że więcej nie będę i że umiem sama, tylko wyjąć nie mogłam i się prosić więcej nie będę. A ten mi na to : "Kochanie. Powiedziałaś wczoraj wyrzuć śmieci i co? I rano wyrzuciłem. Wrócę to mi powiedz i EGZEKWUJ" -no to będę egzekwować B)
Może i lepiej, bo coś widzę, że z tą wkrętarką byśmy się nie zaprzyjaźniły -wolę większe gabaryty B)

A jeszcze dostanę op***, bo wbiłam dwa mini gwoździki i powiesiłam sobie literki na ścianie :evil: No ale nie powinien się czepiać, że zniszczę ścianę, po tym jak widnieją na niej plamy po mojej kawie ostatniej -bo oczywiście się nie domyły do końca.. więc już jest zniszczona :silly:
Smutno mi tylko, że chlapnęłam tak, że ta plamka nad łóżeczkiem jest... Chciałam żeby Malutek miał idealnie. No ale trudno. I tak się przeprowadzimy, więc już nie będę świrować teraz z malowaniem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1000801 przez pesq
Hahahha Zaz więc egzekwuj :D Podoba mi sie to słowo :D

A ja super matka polka własnie się zorientowałam że nie mam ani 1 igły do insuliny - a przed sniadaniem biorę... Najblizsza apteka w której sa igły w centrum a ja nie mam samochodu i muszę już zjeść :D Cudnie dziś sniadanie bez insuliny :D ... :blush: :blush:

Ah i chciałam powiedzieć jak Ł. mnie dziś zaskoczył (znowu...) - wysłał mi : 4kidspoint.pl/kocyk-przytulanka-krowka-f...i-label-label--26696 i mówi - myślisz że Agatka by ciumciała? Hah :)

9 lata 4 miesiąc temu #1000804 przez asiulek_dolls
hahaha Zaz jak zwykle od rana coś musialas wykombinowac :laugh:
a ta plamka kolo lozeczka duża? może po prostu cos tam powiesisz i zaslonisz i będzie idealnie...

9 lata 4 miesiąc temu #1000806 przez asiulek_dolls
Pesq ale suuuper ta krówka :woohoo:

Kasandra melduj się nam tu!!! Co u Was?

9 lata 4 miesiąc temu #1000808 przez Lidziun
hej, my tez po sniadaniu, częsc mieszkania sprzatniete, tzn nie sprzatam na glanc, kurze oczywiscie sa do starcia, sprzatam tylko tyle by mieszkanie funkcjonowalo, kurcze lekarz mnie nastraszyl ze to juz za chwile a tu od piatku nic sie nie dzieje, juz chcialabym miec to za soba, szczegolnie ten bol, zreszta wszystkie juz bysmy chcialy koniec, pozostaje czekac

9 lata 4 miesiąc temu #1000811 przez mysia5
heeeej :)
u mnie nocka znowu taka sama, a jeszcze obudziłam się z bólem głowy i plecy mnie bolą :angry: więc już od rana wszystko jest na 'NIE' :angry: i jak małe dziecko mam muchy w nosie haha :cheer: :dry:
Asiulek, Sylwia no to zobaczymy co to będzie z mojego Kacperka :) chociaż patrząc na to jak czasami zachowuje się w brzuszku, nie daje mi spać i bije mamusie to może mieć temperamencik :evil: :laugh: :whistle: najważniejsze żeby dzieciątka urodziły się zdrowe, a z resztą wszystkie damy sobie jakoś radę :) (mam nadzieję :lol: )
Gloria jaki słodki kolorek, ale w końcu to małe księżniczki więc muszą mieć różowo :) kraina lodu haha :laugh: dobrze że im przeszło :P
Zazanka a to jaki kocyk zamówić do wózka? cieńszy po prostu? bo ja też planuję zamówić minky ale jak mówisz że ten jest za duży :lol: a ta podusia jest wygodna, taka mięciutka? czy jakaś bardzo napchana? jeśli możesz wrzucisz zdjęcie? :) <prosi> :blush: :kiss:
Asiek jaki piękny sen <3 :)
u nas już szumiś zamówiony, bo babcia zarządziła że kupuje dla wnusia i już, więc czekamy aż przyjdzie :)
Zaz hahahahaha :laugh: masz rację , randki z wkrętarką nie są dla kobiet :lol: ale podziwiam Twoje T, za spokój i opanowanie :D chociaż ja robię tak samo.. proszę o coś i mówię raz, drugi a jak nie to sama się za to biorę i koniec a później "no przecież mówiłem, że to zrobię, mogłaś powiedzieć tylko" nosz....kur... :angry: :P nienawidzę się prosić :pinch:
a może tam gdzie masz tą plamę nad łóżeczkiem da się powiesić literkę albo obrazek i nie będzie widać ? :)
Pesq, jaka krówka :) <3 widać że Tatusiowie już się angażują, mój wczoraj też siedział i oglądał bujaczki i pierdołki a chodziłam z uśmiechem od ucha do ucha widząc to , bo jak sam z siebie to robi to jest takie inne i miłe niż jak kobieta się prosi :)

9 lata 4 miesiąc temu #1000815 przez kasandra9
Hej, meldujemy sie, wszystko bez zmian, wszystko cudownie i idealnie, chociaz na USG bede iść niedługo. Moze chociaz tam nie bedzie idealnie, choc Mala fika od wczoraj b.duzo, wiec obstawiam, ze tez bedzie idealnie. I będę tu gnić do 23.09. (co najmniej, bo moze jeszcze po terminie bede rodzic), o ile dotrzymam i sama sobie ciecia nie zrobię albo z okna nie skocze z tej nudy i z tego DOBRZE. :(

9 lata 4 miesiąc temu #1000818 przez asiekasiek
Asiulek to inne cuda dla dzieci są. Łoooooo jacie to teraz mam dylemat... :whistle: popatrzę sobie może ktoś kupi a jak nie to sama kupie coś :P

Pesq krówcia super :)

Faktycznie dziewczyny jak tatusiowie wybierają to taka duma rozpiera nas :) no mnie naprzykład :) w niedzielę ucieszyłam się jak mąż powiedział że musi kupić dla córki misia :) i to zrobił. No nie omieszkał jeszcze popatrzeć na zabawki dla chłopców jakieś pistolety itp... :whistle: no ale dobra teraz ma córkę i powiedziałam mu żeby patrzył na lalki a nie na pistolety :P

Kasandra e no nie będą Cie trzymać tak długo... na pewno jakaś decyzja wyniknie do jutra...

Zaz co do robót męskich też tak robię łapię się za coś a potem mąż musi naprawiać, no ale sami sobie winni są :evil: :evil:

9 lata 4 miesiąc temu #1000819 przez Zazanna
Pesq jaka ładna króóówkaaa :)

Asiulek na szczęście nie jest duża :) No i widać tylko w sumie jak tam słońce pada, po południu już nie widać -bo ja tą kawę umyłam -tylko nie od azru, bo od razu to nie przyszło mi do głowy żeby ścianę 5 metrów od kubka oglądać -się nazywa zamach B)
Mysia nie mam jak powiesić tam nic, bo to nad samymi szczebelkami obok pałąka od karuzelki. Truuudnooo, jakoś przeżyjemy :)

Mysia wrzucę, ale póóóźnieeeejjjj, bo jemy i muszę odpocząć chwilę :)
Podusia (dość płaska, stabilna) i kocyk są super, ale na zimę -bo ja mam ten najgrubszy i na jesień będzie za ciepły, no i sporo miejsca zajmuje, więc wolę żeby Malutek ciut podrósł zanim go nim pozawijam w wózeczku :)
Więc teraz zamówię cieńszy -akurat (podobno) kocyków nigdy za wiele :)

Kas jak dobrze, to dobrze, nie martw się, urodzisz wcześniej na bank :)

Asiek co racja to racja :D
Pokaż misia ! <3

Byłam już z psą i w aptece i wróciłam i padam z nóg... :P W ogóle jakieś takie mam "przeczuciowe" -chyba zaczynam sobie wkręcać heh :P

9 lata 4 miesiąc temu #1000821 przez basiek149
hej :)
my wczoraj padliśmy już po 21.00... :blink: jak nie ja normalnie. aż mąż się zdziwił co ja robię a mi już tak się oczy kleiły, że nie dałam rady dłużej się męczyć. i noc zaliczam do przespanych :)

u mnie siostra dziś miała wizytę u gina i troszku się martwiłam bo jej synek baaardzo powoli przybierał na wadze. fakt, że rodziców ma szczuplutkich więc może i geny. ale jak już lekarz czymś nastraszy to później człowiek i tak się martwi. ale na szczęście w końcu jest poprawa, nie jest olbrzymem ale ważne, że zaczął coś tam przybierać :)

Kas tylko się cieszyć, że jest dobrze :) odpoczywaj i ciesz się chwilą :) lepiej to niż żebyś miała płakać i się zamartwiać :) jeszcze troszeczkę i każda z nas będzie ściskać swoje dzieci :) tyle już tygodni, baa miesięcy za nami więc już te ostatnie tygodnie też damy radę ;)

Zaz :laugh: ale u mnie to samo, proszę się proszę, w końcu sama się za coś wezmę to dopiero on mnie wtedy wyręczy...ale ile to proszenia wcześniej i nerwów eh... ci nasi panowie ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1000823 przez Zazanna
Basiek dokładnie tak :) U niego wszystko musi poleżeć i nabrać mocy urzędowej ;) No ale za to jak już coś robi, to robi to naprawdę porządnie i jak należy -ja nie umiem tak dokładnie i ładnie jak on :)

To super, że przybiera :) A w którym tygodniu jest Twoja siostra? Ale Wam fajnie, że tak razem.. :)

9 lata 4 miesiąc temu #1000824 przez kasandra9
Jak tak wszystko idealnie to niech nas do domu puszcza bo tu oszaleje, juz nie wiem, co ze sobą zrobić;(

9 lata 4 miesiąc temu #1000825 przez basiek149
Pesq śliczna krówka!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1000827 przez basiek149
Kas ale w domu byś się zamartwiała a tak to jednak jesteś pod stałą opieką, jak coś się dzieje to nie martwisz się jak najszybciej dostać się do szpitala bo jednak w nim już jesteś. i tylko wystarczy, że zawołasz położną, lekarza i już działają :) a to już są takie tygodnie, że no w każdej chwili może coś się wydarzyć więc lepiej uzbroić się w cierpliwość i naprawdę cieszyć się, że Agatka jeszcze może troszkę pofikać u Ciebie w brzuszku :) doczekamy się :)

Zaz moja siostra jest tylko tydzień za nami :) znaczy się za mną :D cały czas mam przez to wrażenie, że mnie goni :D
w teorii ma termin na sam początek października ale zobaczymy czy da radę :)

9 lata 4 miesiąc temu #1000839 przez glooria
Basiek to beda ciagle porownywac dzieciaczki

Tez sie ciesze ze z ta kraina lodu opuściły ale jak to smiesznie wyglądało jak milena mowi ja chce kraihe lodu i na niebiesko a emikka elssssa elsssa i kiwa głową
No ale bedzie landrynkowy ...

Juz troszkę rzeczy popakowalam i posciagalam firanki
Zostalo ściągnąć pudelka z zabawkami z polek i pochowac gdzies bo jak poukladam na podlodze w salonie to zaczna sie bawić a wczoraj segregowalam

Najchetniej to bym te duże miski wypier...... bo to tylko zbieracze kurzu i zabieraja miejsce ktorego tak strasznie potrzebuje

Pesq krowka sliczna a cena przesadzona

Kasandra wdech i wydech
Pewnie bys w domku sie nudzila tak samo jak w szpitalu wiec grzecznie leżeć
Bez powodu nie trzymają

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia