BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1004111 przez sabina
basiek zapytaj masz racje bd spokojniejsza ....
ja mam dzis polozna na 14

kas sie nie odzywa chyba sie cos dzieje :)

asiek u mnie tez jak sie czujesz zaczyna mnie po prostu wkurwiac :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1004112 przez pesq
Widzę ze polowa z nas juz w schizach.. :unsure:
Asiek
miałam kilka dni juz takich ze aż naciskałam żeby się ruszyła... Az pot mnie oblewal a ona nic. Takze Cie rozumiem.. Jesli ją czujesz jak poruszysz w sensie odda to spokojnie ale jak coś to jedz na ktg.. Ja ostatecznie nie pojechalam bo się na wieczór rozruszala ale codziennie mam te opcje na uwadze

Basia wcale się nie dziwie.. Powiedz ginowi ze się boisz.

Mi jakoś srednio spróbuje spać. Mysle ze to bardziej psych. Niż antybiotyk chociaż na ulotce ze bardzo często slabo i zawroty głowy.. Ale musi być dobrze bo muszę tego p.. Gronkowca zaleczyc.

9 lata 4 miesiąc temu #1004116 przez asiekasiek
Pesq jak nie rozrusza się do wieczora to jadę na ktg!! pierdziele... właśnie ponaciskałam ją ale oddała mi leniwe rączką na dole i wsio!! A dawniej to tak umiała kopnąć mocno :( i wiercić się!! Ale wkurza mnie mąż bo on ciągle mówi, że i tak odeślą nas z powrotem itp :pinch: :pinch: żebym nie schizowała itp!! Wkur@@@ia mnie z tym!!!!!

9 lata 4 miesiąc temu #1004118 przez Zazanna
Asiek ja właśnie m&m zajadam -bo Malut też dziś spokojny jak nie wiem :blink:
Niech już wychodzi, bo ja chcę tuuuulaaaaćććć !!! <3
A biegać to ja nie dam rady.. schody w ogóle są męczarnią, bo kolanka bolą.. więc tylko spacerki zostają grzeczne :)

Basiek powiedz, że Cię coś boli i nie daj się wypuścić.. też bym wolała zostać..

Pesq do łóżka i spać ! :) i nie myśleć ! :)

No to i ja idę na drzemkę. Wygląda na to, że dziś znów się nie rozpakujemy. Skurcze od rana 4 ? Szaleństwo -.-'

9 lata 4 miesiąc temu #1004119 przez pesq
Asiek no ale to u Was nie robią na ip ktg? Toż nie musza cie klasc niech w pól godziny sprawdza czy ok i do domu po co tam leżeć... Ale poczekaj do wieczora moze się rozrusza moja tez ma takie dni ze wpadam we frustrację serio..

Dobranoc Zaz. Mnie brzuch zaczyna na okres znów bolec jak cala noc..

Wkurza mnie to wszystko.

Aha na spacerze z psem znów usłyszałam 9 miesiąc ja bym pani 7 dala..

9 lata 4 miesiąc temu #1004121 przez asiekasiek
Pesq nie wiem jak tam jest na ip bo nigdy nie byłam... a i tak muszę czekać na męża żeby zawiózł mnie :pinch: będzie dobrze z tym gronkowcem !! a no to jak dają Ci 7 miesiąc to powinnaś się cieszyć :D

Kolorowych snów Pesq i Zaz ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1004126 przez Rita87
A ja wlasnie wstalam po 2 godzinach :P w miedzyczasie caly czas skurcze, ale nieregularne, o roznym natezeniu, wiec cos czuje, ze to jednak nie tak predko... Szkoda bo ja sie urodzilam 10.10 to Stas moglby byc 9.09 :) no ale widac on ma inny pomysl na swoje urodziny ;)

Asiek niby przed porodem dziecko sie uspokaja, choc Stas wczoraj wieczorem bardzo szalal, w nocy tez dawal o sobie znac, wiec sama nie wiem jak to jest. Po ktg na pewno bedziesz spokojniejsza, wiec jak nic sie nie zmieni to najwyzej jedz wieczorkiem.

Kurcze posprzatalabym sobie, bo byl juz taki ladny porzadek, ale ostatnio codziennie ktos wpada i nie mam czasu i juz sie syfek zaczyna robic, ale jestem tak obolala, ze tylko leze pod kocem... Plus pachwiny i krocze tak jak u Lidziun, ledwo sie tocze...

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1004128 przez sabina
mnie tez pachwiny tak bola i krocze ale bolaly bardziej pare dni temu ze juz myslalam ze to jest to ......ale troche ulzylo :side:

ciekawe jak tam Kas :)

cos mi sie wydaje ze zobaczymy dzis Agatke :)
Podziękowania: kasandra9

9 lata 4 miesiąc temu #1004130 przez Rita87
Tak w ogole to macie pozdrowienia od Magdaleny :) pisala, ze u nich poszlo bardzo szybko :) jutro z Laura wychodza to sie odezwie na forum.

9 lata 4 miesiąc temu #1004136 przez anisia27
Wyglada jakby jej zalezalo bo strasznie przezywa ta ciaze, mi sie wydaje ze jej lekarz nie uswiadomil jak to moze sie skonczyc :(

Mam nadzieje ze jakos dobrze sie potoczy :)

Kas daj znac co sie dzieje !! Czekamy niecierpliwie :*

9 lata 4 miesiąc temu #1004155 przez anisia27
Dziewczyny, co tak cichutko? Spicie czy juz wszystkie rodzicie? :silly: :silly: Zaraz zostane tutaj sama :D

9 lata 4 miesiąc temu #1004157 przez asiekasiek
Anisia ja sprzątałam i robiłam obiad ;) co do koleżanki może porozmawiaj z nią na ten temat żeby uważała na siebie...

Rita bo Twój Staś czeka na Laurę :whistle: :whistle:

zadzwoniłam do męża o te ruchy żeby wiedział już że jedziemy na sor jak coś, a ten do mnie no przecież na wieczór wczoraj poruszała się a ja mówię, że poruszyła się tylko chwilkę i tyle nie tak jak dawniej...!!! a dzisiaj słodycze nawet nie pomagają muszę ją popchać mocno żeby coś z tego wyszło, a ten do mnie że po co jechać bo i tak nas nie przyjmią itp... ale sprawdzą czy z dzieckiem wszystko dobrze!! Nosz ku$#a co za chłop!!! Ale wyszło że jedziemy i ma już zamknąć się swoimi mądrościami!!! i PESQ !!! zadzwoniłam do ginekologa swojego!!!! AAA i powiedział, że mam jechać do szpitala żeby sprawdzić, prawdopodobnie dziecko ustawia się w kanał rodny, ale trzeba to sprawdzić!! ten będzie mi tu pitu pitu!!! Kiedy on zmadrzeje ten mój mąż!! On to taki niczym nie przejmuje się !! A jak dobrze czuje się to wtedy stęka żebym nie przemęczała się!!

9 lata 4 miesiąc temu #1004160 przez glooria
Ja wlasnie jestem po drzemce
Maz dzis w domku wiec leniuchujemy
Bylismy na zakupach ale z nich nic nie wyszlo
Kupilaam smoczki mam tylko i zawieszki
Mialam dokupic pieluch tetrowych ale jak zobaczylam cene i ze brak wyboru to do kupię na ebayu
Mam jeszcze 5 szt po emilce bialych wiec sie nie spieszy na poczatek starczy

Zresztą jakos te ceny mnie powalily dzisiaj
Nie lubie tak na sile kupowac i przepłacać

Kasandra ... obys juz byla blizej niz dalej
A reszcie zycze zeby te skurczybyki nie robily w balona tylko zbliżyły do tulenia dzieciaczkow

Co do ruchow .... jak ruchy martwia to sprawdzic najlepiej
Ktg trwa 30 min wiec to tylko chwilka a uspokoi a to najważniejsze

9 lata 4 miesiąc temu #1004163 przez asiulek_dolls
cześć Mamuśki :)
ja tylko na chwilę....

Magdalena GRATULUJE!!!! i dużo zdrówka Wam życzę :) daj znać jak Tomaszek zareagował na siostrę

Kas trzymam kciuki

u nas wszystko dobrze, Kacperek zachwycony braćmi !!!! :woohoo: z bliźniakami ok, mniej więcej co 3 godz butelka, sporo śpią zwłaszcza jak są przytuleni do siebie :) uwielbiają kąpiele i w ogóle cudowne są te moje chłopaki :woohoo:

Dziewczyny trzymam kciuki za was wszystkie i za dzieciaczki, przepraszam że nie jestem na bieżąco, staram się podczytywac i obowiązkowo zerkam w tabelkę :) ale muszę Kacperkowi jak najwięcej czasu teraz poświęcać, poza tym ten mój pierworodny od dwóch dni gorączkuje i ma biegunke, na szczęście chłopaki sie nie zarazili więc na razie z czasem na forum u mnie kiepsko....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: pesq, basiek149, anisia27

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1004164 przez sabina
hej japo wizycie zmierzyla puls malej i brzuszek zmierzyla ponoc wszystko ok cisnienie tez
uswiadomila mnie ze juz si enie zobaczymy :silly: przed porodem chyba ze na masaz szyjki ale tego nie wie i zobaczymy sie dopiero jak juz mala bd !!!!!!!!!!!! :woohoo: przelecialo

ja dalej nie mam przewijaka i bumpera :)

asiekkasiek wezno go tam trzepnij z otwartej w tyl glowy :D i powiedz mi skad wnioski ze sie ustawia w kanale rodnym?bo pachwiny bola czy jak?

asiulek sliczne te Twoje chlopaki ...jak ich ciagnie do siebie :) czysty cud :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia