BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1004168 przez asiekasiek
Gloria ja też nie lubię przepłacać zawsze patrze gdzie co taniej jest i w ogóle. a ceny w sklepach nie których to porażka...

Asiulek jak cudnie wyglądają te Twoje chłopaki i jak słodko razem no ślicznosci!!! to fajnie ze sporo śpią bo chociaż masz czas dla Kacperka, zwłaszcza jak teraz biedak jest chory... żebyś Ty nie zaraziła się...

Sabina to super wieści masz:) i chyba będę musiała skorzystać z tej Twojej rady... nie wiem skąd lekarz mój wywnioskowal ze o tym kanale rodnym ;) nie pytał się o pachwiny... chociaż bolą juz od baaaardzo dawna... w sumie jak każda z nas... może faktycznie dziecko mniej rusza się przed porodem.... nie wiem bo pierwszy raz w ciąży jestem ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1004174 przez Zazanna
Asiulek CUDA :woohoo: :woohoo: :woohoo: <3

Asiek jakbym słyszała T... :dry:

Sabina co to jest bumper? :P

Bartuś dziś nie chce współpracować :( Jak się nie ogarnie do 18 to poproszę T. aby nas zawiózł na ip.

9 lata 4 miesiąc temu #1004175 przez pesq
Asiulek a ja chcialam szukac do Ciebie numeru telefonu żeby pisać jak bliźniaki i jak Ty się masz! Napisz kiedyś jak cc... Bliżniaki SĄ PRZECUDOWNE!

Dziewczyny u mnie też super nie ma co... ok 13 zaczelam miec mroczki przed oczami - do 13:40 mniej wiecej prawie nic nie widzialam, zżarłam na oślep białą bułkę, dowaliłam 2 magnezy, wypilam jakas kawe (ledwo wode zagotowalam bo nic nie widzialam) - nie wiedzialam czy to cukier czy ciśnienie czy co a nie moglam zmierzyć tak mi łapy latały :/ Po tym jedzeniu i piciu i po 40 minutach na lewym boku wszystko ustało... żeby nie to że już tak miałam 2 razy w ciąży to bym myślała że reakcja na antybiotyk ale chyba nie skoro znów to samo... EEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. W życiu takich akcji nie miałam.

W dodatku mała się mało rusza.. Tak jak u Asi i Zaz. Czemu te maluchy nam to robią, nosz krwasz.........

Czy jest tu ktoś kto nie ma jeszcze dość?

9 lata 4 miesiąc temu #1004177 przez Zazanna
Też mam DOŚĆ. Chcę już Bartka na świecie. Tulać,całować, przytulać i wściekać się na kupy i płacz. Chcę już być pełnoprawną Mamą.

9 lata 4 miesiąc temu #1004178 przez pesq
JA też - i nie jedyną odpowiedzialną za decyzje co robić.... :unsure: :unsure: Gdyby ktoś powiedział daj wszystkie pieniądze jakie masz (a mam niewiele :D ) i możesz rodzic za 10 minut to ja sie na to pisze!

9 lata 4 miesiąc temu #1004180 przez asiekasiek
Dziewczyny ja też mam dość, bo właśnie te ruchy martwią mnie no ale jadę na ip chociaż nie dawno Mała dała mi delikatne dwa kopniaczki... ale ileż można czekać na te kopniaki pół dnia :unsure: no cóż przyjedzie mąż wykąpię się i jedziemy w końcu za coś płaci się te składki i wszystko...

Zaz to widzę, że Twój T. też taki wyluzowany... faceci...

Pesq właśnie też pierwsze co myślałam, że to masz przez antybiotyk, le faktycznie raz tak jak miałaś to pewnie coś Ci brakuje to odpoczywaj sobie.

9 lata 4 miesiąc temu #1004181 przez Zazanna
Pesq no wszystkich to nie... skarbonki na wakacje nie ruszę B)

9 lata 4 miesiąc temu #1004183 przez basiek149
Asiulek blizniaki cudne!!! :woohoo:

Ja tez sie wpisuje na liste ze mam juz dosc... Czekalam na wyniki mojego gbs, przychodzi pielegniarka a tam zamiast mojego imienia na wynikach - Bartosz :blink: Nazwisko sie zgadzalo ale co z tego. Zamiast mojego peselu jakis inny i w koncu zglupieli czy to moje wyniki czy o co chodzi. I dzisiaj musieli mi dla pewnosci pobrac poraz drugi. Czad.

9 lata 4 miesiąc temu #1004184 przez Zazanna
Jedź Asiek i się nie przejmuj. Ty chyba jeszcze nie byłaś na ip ani razu?

Bartuś łaskawie się przeciagnął kilka razy od kiedy wróciliśmy ze spaceru. Dziewczyny może dziś jest takie ciśnienie, co ? Skoro większość Maluszków spokojnych jest ?

Co myślicie o skakaniu na piłce? Własnie wyczytałam, że przyśpiesza :evil: Znajdę jeszcze jakiś fachowy artykuł w tej kwestii i jak potwierdzi, to idę szukać mojej piłki i pompki B)

Matko Basiek co tam się dzieje ?? :blink: Ja rozumiem, że dużo rodzących i w ogóle... ale bez przesady :blink:

9 lata 4 miesiąc temu #1004186 przez Zazanna
Dziewczyny Dwójce lecą właśnie "Sekrety niemowlaków" :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #1004189 przez asiekasiek
Zaz właśnie nie byłam ani razu i moja cierpliwość kończy się już!!

Basia no to świetni są z tym gbs. No ale każdemu może pomylić się ale dobrze że skapneliście się że inny pesel jest...

9 lata 4 miesiąc temu #1004192 przez Rita87
Eh i ja sie przylaczam :( Pesq tekst z pieniedzmi mnie tak rozsmieszyl, ze zaczelzm sie smiac w glos i D. pyta co sie dzieje :laugh: Stas na szczescie sie w miare rusza wiec chociaz tego problemu nie mam... Ale wszelkie skurcze ustaly i nawet sie zmobilizowalam i posprzatalam... Niepotrzebnie spalam w dzien bo teraz jestem nie do zycia :unsure: dobrze ze chociaz dzis "Na dobre i na zle" leci :laugh:

Asiulek jakie cudownosci!! <3 eh dziewczyny kiedy nasze skarby juz tu beda?? Bo ja juz zaczynam watpic czy sie kiedykolwiek rozpakuje :laugh: i jakos w ogole sobie siebie nie wyobrazam na tej porodowce...

9 lata 4 miesiąc temu #1004202 przez Lidziun
Widzę ze wszystkie mamy to samo, ja się zastanawiam jak się wszystko zacznie pamietam ze z Amelka miałam skurcze tak co 5 minut przez pół godz i poszłam do łazienki i chlust, ale już jak miałam skurcze to czułam ze to właśnie to, z olkiem inaczej było bo obudziły mnie o 3.30 nad ranem i tez były często tak co 3 min ale krótkie, ale już tez wiedziałam ze to już się zaczęło i wody mi nie odeszły, a teraz nie wiem co mi się przytrafi i kiedy i ta niewiadoma chyba jest najgorsza

9 lata 4 miesiąc temu #1004204 przez Lidziun
Tak przeglądam wcześniejsze posty i widzę ze kiedyś odzywała się np gatta a teraz jej nie ma i Juranda ucichła, czyżby to była cisza przed burza?

9 lata 4 miesiąc temu #1004205 przez pesq
Lidziun Ty wiesz mniej więcej czego sie spodziewać.. A my :dry: :dry: Gatta już dawno nie pisze tak jak i Niezapowiedziana.. a Jurada pewnie zabiegana z Danielem w szkole.

Łyknełam drugi antybiotyk ciagle sie boje czy nie zareaguje jakoś dziwnie :( już te dzisiejsze mroczki mnie zmartwiły ahhhhhhhhhhh :( Boże dziewczyny :( niech to sie wszystko skończy...

Kas pewnie działa.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia