- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiulek jak cudnie wyglądają te Twoje chłopaki i jak słodko razem no ślicznosci!!! to fajnie ze sporo śpią bo chociaż masz czas dla Kacperka, zwłaszcza jak teraz biedak jest chory... żebyś Ty nie zaraziła się...
Sabina to super wieści masz:) i chyba będę musiała skorzystać z tej Twojej rady... nie wiem skąd lekarz mój wywnioskowal ze o tym kanale rodnym nie pytał się o pachwiny... chociaż bolą juz od baaaardzo dawna... w sumie jak każda z nas... może faktycznie dziecko mniej rusza się przed porodem.... nie wiem bo pierwszy raz w ciąży jestem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Asiek jakbym słyszała T...
Sabina co to jest bumper?
Bartuś dziś nie chce współpracować Jak się nie ogarnie do 18 to poproszę T. aby nas zawiózł na ip.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Dziewczyny u mnie też super nie ma co... ok 13 zaczelam miec mroczki przed oczami - do 13:40 mniej wiecej prawie nic nie widzialam, zżarłam na oślep białą bułkę, dowaliłam 2 magnezy, wypilam jakas kawe (ledwo wode zagotowalam bo nic nie widzialam) - nie wiedzialam czy to cukier czy ciśnienie czy co a nie moglam zmierzyć tak mi łapy latały :/ Po tym jedzeniu i piciu i po 40 minutach na lewym boku wszystko ustało... żeby nie to że już tak miałam 2 razy w ciąży to bym myślała że reakcja na antybiotyk ale chyba nie skoro znów to samo... EEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. W życiu takich akcji nie miałam.
W dodatku mała się mało rusza.. Tak jak u Asi i Zaz. Czemu te maluchy nam to robią, nosz krwasz.........
Czy jest tu ktoś kto nie ma jeszcze dość?
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz to widzę, że Twój T. też taki wyluzowany... faceci...
Pesq właśnie też pierwsze co myślałam, że to masz przez antybiotyk, le faktycznie raz tak jak miałaś to pewnie coś Ci brakuje to odpoczywaj sobie.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Ja tez sie wpisuje na liste ze mam juz dosc... Czekalam na wyniki mojego gbs, przychodzi pielegniarka a tam zamiast mojego imienia na wynikach - Bartosz Nazwisko sie zgadzalo ale co z tego. Zamiast mojego peselu jakis inny i w koncu zglupieli czy to moje wyniki czy o co chodzi. I dzisiaj musieli mi dla pewnosci pobrac poraz drugi. Czad.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bartuś łaskawie się przeciagnął kilka razy od kiedy wróciliśmy ze spaceru. Dziewczyny może dziś jest takie ciśnienie, co ? Skoro większość Maluszków spokojnych jest ?
Co myślicie o skakaniu na piłce? Własnie wyczytałam, że przyśpiesza Znajdę jeszcze jakiś fachowy artykuł w tej kwestii i jak potwierdzi, to idę szukać mojej piłki i pompki
Matko Basiek co tam się dzieje ?? Ja rozumiem, że dużo rodzących i w ogóle... ale bez przesady
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basia no to świetni są z tym gbs. No ale każdemu może pomylić się ale dobrze że skapneliście się że inny pesel jest...
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Asiulek jakie cudownosci!! <3 eh dziewczyny kiedy nasze skarby juz tu beda?? Bo ja juz zaczynam watpic czy sie kiedykolwiek rozpakuje i jakos w ogole sobie siebie nie wyobrazam na tej porodowce...
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Łyknełam drugi antybiotyk ciagle sie boje czy nie zareaguje jakoś dziwnie już te dzisiejsze mroczki mnie zmartwiły ahhhhhhhhhhh Boże dziewczyny niech to sie wszystko skończy...
Kas pewnie działa.