- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Mój synuś ciąga mnie po schodach w gore i w dół ( 5 piętro) i mówi. " mamo pieszo po schodach to Lenka sie szybko urodzi" mój słodziak kochany.
Nawet paznokcie pomalowałam na kolor bo czuje, ze to jeszcze potrwa... Ah!
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
Juranda mnie się wydaje ze ja to ostatnia będę już dzisiaj 10 a tu nic jutro idę do lekarza chociaż nie wiem czy mi się uda, bo jestem bez zapisu, lekarz jak już mówiłam wcześniej powiedział ze na dniach urodzę a tu kolejny tydzień trzyma i nic, a poza tym Olek dostał w nocy gorączki i dzisiaj siedzi w domu i jutro musiałabym iść z nim bo maź do pracy samochodu nie będę miała a pieszo to już cieżko taki kawał, no zobaczymy jak się to ułoży, może Dzisiaj coś ruszy
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Ooo Jurada odważnie Ja tylko co kilka dni obcinam na króciuteńko i piłuję aby nie były ostre żebym w razie co nie zahaczyła Malutka Z resztą dziś też to muszę uczynić znowu
Tościki mniam
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Dziewczyny przelalo sie. Zrobiłam awanturę w kolejce do rejestracji i w kolejce pod gabinetem.. Wyobrażacie sobie ze nie dość ze kartka ze ciężarne bez kolejki to wszyscy mnie ignorowali to pod gabinetem żaden z dziadów nie dal mi usiąść? Ale zaczelam w rejestracji walić w drzwi dla personelu i powiedziałam co o tym myślę. Nie dość ze jako pierwszej dala kartę to zaprowadzila jak dziecko prosto do gabinetu przed dziadami! Nikt mi do widzenia nie powiedzial
Wyniki super przeciwciał wszystko wskazuje na to ze tarczyca zdrowa jak rydz a ft4 obniżone bylo przez ciaze i tylko w dalszych trymestrach. Agatka fika od rana.. Mysle ze to na czesc imieniczki
Ale jestem dumna! W nagrodę zajechalam na śniadanko
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pesq napisał: Rita ja mam klin poduszkę a monitor montujemy na tablicy korkowej starej wyciętej.
Dziewczyny przelalo sie. Zrobiłam awanturę w kolejce do rejestracji i w kolejce pod gabinetem.. Wyobrażacie sobie ze nie dość ze kartka ze ciężarne bez kolejki to wszyscy mnie ignorowali to pod gabinetem żaden z dziadów nie dal mi usiąść? Ale zaczelam w rejestracji walić w drzwi dla personelu i powiedziałam co o tym myślę. Nie dość ze jako pierwszej dala kartę to zaprowadzila jak dziecko prosto do gabinetu przed dziadami! Nikt mi do widzenia nie powiedzial
Wyniki super przeciwciał wszystko wskazuje na to ze tarczyca zdrowa jak rydz a ft4 obniżone bylo przez ciaze i tylko w dalszych trymestrach. Agatka fika od rana.. Mysle ze to na czesc imieniczki
Ale jestem dumna! W nagrodę zajechalam na śniadanko
PESQ jestem ZACHWYCONA !!! BRAWOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<Rozpiera_mnie_duma>
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oj dziewczyny kiedy przyjdzie dziecko to przyjdzie, ja już nie wyczekuje na to kiedy będzie to będzie, ale mam nadzieję, że góra do 23 września będą mnie trzymać a nie dłużej po terminie
Lidziun Ty masz termin na 17 września to jeszcze tydzień, a tutaj większość chodzi z rozwarciem czy też z bólami więc wszystko może się zmienić w ciągu godziny...
Ja już powiedziałam, że nie wyczekuje ani nic, bo ześwirować można
Wczoraj wyparzałam smoczki butelki laktator i te wszystkie pierdoły i chyba jednak kupuję ten sterylizator co polecała Me.ch bo oci@ieć można wodę nalać, gotować później suszyć i wycierać... no koszmar... a jak będziemy chcieli z mężem , aby mąż karmił z butelki i laktator wyparzać codziennie to ja pitole... ile roboty...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Mam nadzieje ze Agatka byla tym "korkiem forumowym" ktory jak juz wystrzelil to teraz dziewczyny i Wasze szkraby zaczna wychodzic!
Wiecie, bo Kornel czeka na kolegow i kolezanki!!
Pesq, jestem PRZEDUMNA!! Sniadanko jak najbardziej zasluzone! Waleczna mamusia
Zaz, ja tez myslalam ze bede tak paznokcie przycinac ale szczerze to tak mi ladnie rosna i sie nie lamia ze jakos mam dlugie, za to Kornelkowe przycinam, bo ten sie zaraz sam bedzie drapal tak wywija tymi lapkami
Rita, monitor chyba musi byc na plasko, aczkolwiek jako nawyk ze szpitala my podlozylismy na poczatek male ciezarki pod nogi z jednej stronie lozeczka wiec jest minimalne wzniesienie:) co do ulewania, to nie wiem czy to az tak pomaga, bo ostatnio Kornel sie torche zakrztusil jak mu sie ulalo a byl w pionie.. - grunt zeby dobrze odbekac i potem mozna juz klasc i na plasko chyba....
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie na szczęście mało osób pyta kiedy rodzę, więc mnie to jeszcze nie drażni
Ranyyyyy ale mi się nie chce wstawać
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313