- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadę do endokrynologa siedzieć w kolejce... A po antybiotyku mdli o Glowa boli ale na szczęście objawów uczulenia nie obserwuje tylko zwykle aczkolwiek utrudniające życie skutki uboczne. Ale to Pikus byle tak zostalo.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kas gratulacje!! W końcu urodziłaś Śliczny Aniołek jest z niej jest, kruszynka taka mała. Cieszę się bardzo, że w końcu podjęli decyzje o cc i ją zrobili!! Tatuś pewnie dumny jest i nie mógł spać w nocy bo to na pewno przeżycie No cudnie cudnie cudnie
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Teraz czuje że się posypią maluszki
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Ale się cieszę, że coraz więcej mamusiek tuli swoje maleństwo Też bym już chciała, ale póki co nic nie wskazuje na to, że moja córcia szybciej zechce nas powitać.
Kas, Magdalena, dziewczynki są przesłodkie <3 No i Agatka wcale nie taka maleńka W ogóle, to myślałam o Was w nocy jak się budziłam co pół godziny żeby zmienić pozycję Ale nie brałam telefonu do ręki, bo byłoby po spaniu. Niemniej jednak korciło mnie żeby zobaczyć i upewnić się, że Agatka jest już na świecie
Basiek, mam nadzieję, że jednak synek da jakiś znak i zostawią Cię dzisiaj do porodu. Nie dziwię się, że jesteś zawiedziona. Swoją drogą, to jestem ciekawa czy we wszystkich szpitalach takie oblężenie. Ja jednak na Św. Rodziny się zdecydowałam. Mam nadzieję, że w razie czego nie odeślą mnie z kwitkiem.
Asiulek, super chłopcy, no i tacy słodcy jak tak śpią sobie razem. Piękne to jest
Zaz, może i Ty zaraz się rozpakujesz skoro nękają Cię te skurcze Trzymam kciuki A sesja super, super pamiątka
Asiek, dobrze, że sprawdziłaś czy z Laurą wszystko w porządku. Ja też panikuję jak moja mała ma dłuższą przerwę w wierceniu i czasami aż mi się płakać chce. Mój Filip mówi, że przesadzam, ale jak nie przesadzać jak tak bardzo kochamy te nasze maluszki <3
Agatka, oby szybko przeszło Ci przeziębienie, bo na pewno o wiele gorzej jest z katarem rodzić, szczególnie, że trzeba skupiać się na oddychaniu.
Ja ostatnio już wariuję, bo albo spać nie mogę po nocach albo tak mnie bolą biodra, że nawet jak chce mi się spać, to nie mogę Także też marzę żeby jak najszybciej zleciały te dwa tygodnie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj Jurada już nie mam pojęcia kto następny... wg tabelki coś to nie idzie jeszcze Zaz wyskoczy nam tu dzisiaj że urodziła bo nie odzywa się od wczoraj
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Swoja droga Agatka najbardziej wyczekiwana
Z wrazen zapomnialam wspomniec o tych cudnych braciszkach wtulonych w siebie
Piekny widok i zazdroszczę
Niby ze coraz wiecej blizniat sie rodzi jednak dla mnie to dalej wielki cud
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Już jesteście razem, normalnie nie wierzę
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Asiek to dobrze ze na ip wszystko ok ! pingwin tzn ze zoo juz tez zaliczone
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Może Laura i Staś czekają na ocieplenie
Jeszcze Angelika była przede mną, ale zniknęła z tabelki
Kurcze, ale to dziwne, że takie skurcze już masz i zero rozwarcia Najgorzej jak własnie te skurcze są takie bezcelowe... Chociaż Scarett też się wycierpiała przed i też chyba rozwarcie się nie robiło, a potem już szybko poszło Mam nadzieję, że u mnie to rozwarcie postępuje choć trochę wczoraj od popołudnia to miałam, ale już nie skurcze bolące tak typowo okresowo, tylko takie jak miałam wcześniej, mało bolesne, tylko takie mocne spinanie brzucha i kłucie i głównie w górze brzucha
W nocy jakoś bardziej mnie wszystko przeraża, a w dzień to jestem gotowa jechać rodzić
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kaaaasss jeszcze raz gratulaaacjeee !!! <3 Jaka PIĘKNA !!!
A my się dziś umęczyliśmy -nie kłamiąc, byłam w toalecie 16 razy dziś w nocy. Liczyłam Jestem nieprzytomna. Rwało podbrzusze ale tylko jak wstawałam, jak leżałam to nie. Za to znów rwą biodra i nogi calutkie.
Sylwia to jak i u nas ehh A może skoro po raz pierwszy nie mam przeczuć, że to już, to może akurat to będzie już??? Będę dziś sprzątać balkon, apotem napompuje piłkę
A mnie w przeciwieństwie do Rity mniej przeraża noc Bo T. jest koło mnie i jakoś tak bezpieczniej.. mimo, że ważę już prawie tyle co on, to wiem, że by dał radę w razie co mnie zanieść i w ogóle by się nami zajął A w ciągu dnia .. boję się, że mi wody odejdą w taksówce i że taksówkarz będzie na mnie krzyczał, albo chciał niewiadomo ile, a ja zamroczona bólem mu dam -To się nazywają problemy hahahah
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Malutek się troszeńkę rozbrykał. Dziś 20 stopni, a mi już jest gorąco potwornie.. Cos czuję, że to będzie ciężki dzień dla mnie.. idę ogarnąć śniadanko, potem kąpiel, depilacje etc. -w razie gdybyśmy postanowili się jednak rodzić, potem balkon i piłka, w międzyczasie pewnie z 10 przerw. I mam ochotę na naleśniki ze szpinakiem... <3
Fajnie, że wczoraj wysprzątałam, tak przyjemnie połazić po domu boso i nie utopić się w psie i kocie
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
A u mnie się nie dzieje kompletnie nic
Wiec Anisia wybacz ale ostatnia to bedę ja
Zaz bumper to ochraniacz?na lóżeczko nie wiem czy to sie ochraniacz nazywa czy jak.....zapomniałam odpisać bo z tą moją pamięcią ostatnio to masakra.....czytam czytam i zaraz zapominam