BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1004069 przez kasandra9
Przecieli pęcherz

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1004071 przez asiekasiek
Kas no może coś się zacznie dziać!!
Rita trzymamy kciuki:D !!

U mnie nic... jakieś dwa skurcze mnie obudziły tylko w nocy mocniejsze a potem cisza, teraz jadę do biedry... mam nadzieję, że koce jeszcze będą... i później sprzątanie żeby poruszać się ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1004073 przez kasandra9
Czekam na rozwój akcji i skurcze, jesli nic albo tętno nie halo to cc. Na razie Agatka daje rade moja Krolewnaaaa.
Piotreek dojedzie!:) udalo sie zalatwic kogoś na trasę:)

9 lata 4 miesiąc temu #1004075 przez basiek149
Rita tu jest tak przepelniony szpital, ze oni tu tylko czekaja az ktos bedzie mogl lozko zwolnic... Gdybyscie wczoraj widzialy ile ciezarnych bylo w kolejce do przyjecia do szpitala... Masakra :pinch:

Kas no nareszcie przestana cie meczyc! I super, ze maz zdazy dojechac. Czekamy na Agatke :)

9 lata 4 miesiąc temu #1004076 przez asiekasiek
Kas no to super że będzie Piotrek bo nie ma to jak wsparcie męża - najbliższej osoby :) no to dzisiaj już powinna być Agatka bo jakby co to zrobią cc, no w najgorszym przypadku jutro :) mówiłam Ci że do końca tygodnia będzie Agatka :D

9 lata 4 miesiąc temu #1004082 przez pesq
Kas - no nareszcie! Super

Basia - hm.. przepraszam ale ja nic nie pojmuje.. wzieli Cie, zdjęcie szwu i... wypuszczą tak? Taki był plan? Może i lepiej niż miesiąc leżeć bez sensu jak Kas..

9 lata 4 miesiąc temu #1004086 przez Zazanna

asiekasiek napisał: Kas kurcze trzymaj się!!

Zaz dzięki za aplikację właśnie ściągam :D a co do biegania - mam nadzieję że żartowałaś... :P

Ale, że bym pobiegała, czy, że 95? :laugh: Niestety nie żartowałam ani z jednym, ani z drugim :D
Podłogi schną, potem prysznic i lecę z rudą. Najgorsze, że jak chcę coś porobić, to mnie plecy bolą bardzo i jak ja mam coś przyśpieszyć?? :P

O rany Basiek no porąbało ich :blink:

Kas to super, że dojedzie !!! :D

Mi T. zabronił rodzić dziś i w piątek :blink: Bo dziś i w piątek nie będzie mógł się urwać z pracy i będzie mógł wyjść dopiero o 18, więc zakaz :P -Jak to stwierdził -najlepiej we wtorek wczesnym popołudniem... a mi jest ju wszystko obojętne, jak dla mnie może dojechać wieczorem, na porodówkę i tak nie wchodzi, tylko Mama, więc sobie poradzimy ;)

Widziałyście kiedyś Glumacza niepospolitego?? Nie ?? To w załączeniu ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1004088 przez Zazanna
Ocho... sąsiedzi za ścianą zaczęli remont i kują ściany. Rewelacja. W sam raz na przyjście Malutka na świat ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1004089 przez pesq
Zaz to do 100 nie dobijesz, nie ma czasu juz :D :D ;)

Kurdeee jak mi sie spać chce.. O 6 wstalam wziac te leki itd. ale spalam az do 9:45 a teraz nieprzytomna.. Moze to skutki uboczne antybiotyku a może wymyślam i po prostu chce sie spac ;) ;) Dziś zaczynamy malowanie :D A wczoraj Ł. odebrał angelcare, wydaje sie ze działa i wszystko ok jak sprawdzaliśmy :) Także sie udało 2 płytki za 150 zł :))))

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1004095 przez sabina
kas!!!!!aaaaaa :) :) :) :) :) :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1004097 przez anisia27
Kass powodzenia ! :)

Dziewczyny, miala z Was moze odklejajaca sie kosmowke? Moja przyjaciolka ma i sobie normalnie spaceruje... mowie jej ze ma lezec bo w koncu to 11 tc a ona jak sie dobrze poczuje to juz maszeruje rowno... dwa razy byla w szpitalu z krwawieniem :/ nie wiem czy jej nikt nie powiedzial ze musi lezec

9 lata 4 miesiąc temu #1004102 przez Lidziun
anisia, moze jej na dziecku nie zalezy, a moze juz wie ze to sie moze zle skonczyc i dlatego tak "lata", powinna lezec i to obowiazkowo, bo jest to zagrozeniem dla dziecka tak mi sie wydaje, ja juz musze po amelke uciekac, ale powiem wam ze od wczoraj prawie nie moge chodzic bola mnie plecy zawsze jak chodze, maly uciska na szyjke tak ze sie skrecam z bolu, bol pachwin jeszcze mocniejszy, wiec to chyba oznacza ze juz na dniach, no zreszta tydzien mi zostal wiec i tak niedlugo, myslalam juz ze w nocy ale jeszcze nie, pewnie dzisiaj mnie wezmie, bo maz pojechal na dzialke konczyc kolyske, tescie wychodza na jakas kolacje, oby nie, moze maly poczeka jeszcze do jutra, ale juz mi tak ciezko ze chcialabym dzisiaj

9 lata 4 miesiąc temu #1004106 przez asiekasiek

Zazanna napisał:

asiekasiek napisał: Kas kurcze trzymaj się!!

Zaz dzięki za aplikację właśnie ściągam :D a co do biegania - mam nadzieję że żartowałaś... :P

Ale, że bym pobiegała, czy, że 95? :laugh: Niestety nie żartowałam ani z jednym, ani z drugim :D
Podłogi schną, potem prysznic i lecę z rudą. Najgorsze, że jak chcę coś porobić, to mnie plecy bolą bardzo i jak ja mam coś przyśpieszyć?? :P

chodziło mi o pobieganie, kg zignorowałam bo w końcu w ciąży jesteś :D jeszcze Ci kolana i kręgosłup wysiądzie ... :unsure: a co do sąsiadów to pewnie ze trzy potuczą się a na przyjście na świat Bartusia skończą bo zanim wypuszczą Cię do domu to troszkę minie...

Anisia kurcze tak jak Lidizun napisała może nie chce mieć dziecka, nie zależy jej. Moim zdaniem nie powinna chodzić przemęczać się tylko odpoczywać.

a ja schizuje schizuje i schizuje bo od wczoraj moje dzięcie jest mało aktywne :( już shoko bonz kupiłam czy jak to się pisze żeby przekupić do uderzenia mamy a tu nic... :( oo jak pośturcham ją to małego kopniaka mi da... :( !!!

9 lata 4 miesiąc temu #1004107 przez basiek149
Pesq moj gin niby ostatnio mowil, ze zdejma mi szew i zostaje do porodu. Wiec nie wiem czy plan sie zmienil czy z tego wzgledu, ze szpitale sa przepelnione chca sie mnie pozbyc. Nie wiem.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1004110 przez asiekasiek
Basia nie dziwie się ze boisz się. jeszcze po takim przeżyciu jaki wcześniej miałaś. mam nadzieję że Cię zostawia i właśnie chcoiazbys miała te trzy tygodnie leżeć... mam nadzieje ze Twój ginekolog powie ze masz zostać i juz.

Kas jak tam ??

ja byłam na zakupach w dwóch miejscach i 6 osób zdążyło mi się spytać : to jeszcze nie urodziłas ? :angry: nie wychodzę juz z domu !!!!

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia