- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Rita trzymamy kciuki:D !!
U mnie nic... jakieś dwa skurcze mnie obudziły tylko w nocy mocniejsze a potem cisza, teraz jadę do biedry... mam nadzieję, że koce jeszcze będą... i później sprzątanie żeby poruszać się
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Piotreek dojedzie! udalo sie zalatwic kogoś na trasę
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Kas no nareszcie przestana cie meczyc! I super, ze maz zdazy dojechac. Czekamy na Agatke
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Basia - hm.. przepraszam ale ja nic nie pojmuje.. wzieli Cie, zdjęcie szwu i... wypuszczą tak? Taki był plan? Może i lepiej niż miesiąc leżeć bez sensu jak Kas..
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
asiekasiek napisał: Kas kurcze trzymaj się!!
Zaz dzięki za aplikację właśnie ściągam a co do biegania - mam nadzieję że żartowałaś...
Ale, że bym pobiegała, czy, że 95? Niestety nie żartowałam ani z jednym, ani z drugim
Podłogi schną, potem prysznic i lecę z rudą. Najgorsze, że jak chcę coś porobić, to mnie plecy bolą bardzo i jak ja mam coś przyśpieszyć??
O rany Basiek no porąbało ich
Kas to super, że dojedzie !!!
Mi T. zabronił rodzić dziś i w piątek Bo dziś i w piątek nie będzie mógł się urwać z pracy i będzie mógł wyjść dopiero o 18, więc zakaz -Jak to stwierdził -najlepiej we wtorek wczesnym popołudniem... a mi jest ju wszystko obojętne, jak dla mnie może dojechać wieczorem, na porodówkę i tak nie wchodzi, tylko Mama, więc sobie poradzimy
Widziałyście kiedyś Glumacza niepospolitego?? Nie ?? To w załączeniu
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kurdeee jak mi sie spać chce.. O 6 wstalam wziac te leki itd. ale spalam az do 9:45 a teraz nieprzytomna.. Moze to skutki uboczne antybiotyku a może wymyślam i po prostu chce sie spac Dziś zaczynamy malowanie A wczoraj Ł. odebrał angelcare, wydaje sie ze działa i wszystko ok jak sprawdzaliśmy Także sie udało 2 płytki za 150 zł )))
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Dziewczyny, miala z Was moze odklejajaca sie kosmowke? Moja przyjaciolka ma i sobie normalnie spaceruje... mowie jej ze ma lezec bo w koncu to 11 tc a ona jak sie dobrze poczuje to juz maszeruje rowno... dwa razy byla w szpitalu z krwawieniem :/ nie wiem czy jej nikt nie powiedzial ze musi lezec
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazanna napisał:
asiekasiek napisał: Kas kurcze trzymaj się!!
Zaz dzięki za aplikację właśnie ściągam a co do biegania - mam nadzieję że żartowałaś...
Ale, że bym pobiegała, czy, że 95? Niestety nie żartowałam ani z jednym, ani z drugim
Podłogi schną, potem prysznic i lecę z rudą. Najgorsze, że jak chcę coś porobić, to mnie plecy bolą bardzo i jak ja mam coś przyśpieszyć??
chodziło mi o pobieganie, kg zignorowałam bo w końcu w ciąży jesteś jeszcze Ci kolana i kręgosłup wysiądzie ... a co do sąsiadów to pewnie ze trzy potuczą się a na przyjście na świat Bartusia skończą bo zanim wypuszczą Cię do domu to troszkę minie...
Anisia kurcze tak jak Lidizun napisała może nie chce mieć dziecka, nie zależy jej. Moim zdaniem nie powinna chodzić przemęczać się tylko odpoczywać.
a ja schizuje schizuje i schizuje bo od wczoraj moje dzięcie jest mało aktywne już shoko bonz kupiłam czy jak to się pisze żeby przekupić do uderzenia mamy a tu nic... oo jak pośturcham ją to małego kopniaka mi da... !!!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas jak tam ??
ja byłam na zakupach w dwóch miejscach i 6 osób zdążyło mi się spytać : to jeszcze nie urodziłas ? nie wychodzę juz z domu !!!!