- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Me.ch mam pytanie zamrażasz pokarm, a jak to w czym??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
zeszly tydzien mialam naprawdeniesamowite bole pachwin i krocza i myslalm ze cos sie z tego wykluje a tu nic i troche zelzalo nawet ale dalej boli wiec .....
ale zaczely mi puchnac kostki szczegolnie lewa .....nie wiem czy powinnam sie martwic?
chyba sie pojde polozyc .....odprowadzilam synka do przedszkola ....pani kaze im ustawiac sie w lini gesiego rodzice stoja z tylu i ewentualnie moga pomachac ......dzis znowu zachcialo sie mi plakac ......ehhhhh ja bym mogla dorabiac jako placzka na pogrzebach serio
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
jurada napisał: Nie dziewczyny ja bede ostatnia. U mnie wszystko sie zatrzymało od dwóch dni. Zero bólu brzucha, skurczy. Młoda bryka i sie rozpycha. Ja czuję sie świetnie. Mogłabym latać jakbym umiała. W nocy wstaje tylko RAZ na siusiu. Dwójki tez przystopowały. Za to jedzenie mi się cofa niemiłosiernie. A został tydzień do terminu.
mamy cos wspolnego z soba, bo ja od wczoraj wieczora to samo, albo wszystko boli i przepowiada z to juz, albo sie zatrzymuje jakby do porodu jeszcze duuuuzo czasu zostalo, a ja przeciez dzwigam i to nie lekkie siaty prawie codziennie, remont byl wiec wszystko sama w szafach ukladalam nawet ksiazki (bo ja musze po swojemu a nie po mężowemu) i nadal nic, to juz jest takie drazniace, ale widocznie tak ma byc a nie inaczej i pozostaje mi czekac i czekac i czekac......
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
ale pierwsze co ide zrobic to drzemka
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
A po takim fajnym śniadanku Cię zemdliło? Czy to po antybiotyku?
Ja się skusiłam na jeden kawałek pizzy z wczoraj, zanim pójdę po świeży chlebek i co?
Pizza wylądowała na stole, na podłodze, talerz obtłuczony, spodnie całe w sosie... Nie wiem jak ja to zrobiłam
Asiek, też własnie ostatnio wszystko wyparzaliśmy i też zaczynam poważnie rozważać sterylizator... Kurcze czy te wydatki się kiedyś skończą, czy zawsze człowiek wpadnie na coś co jest mu potrzebne?
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Mech, piękne zdjęcia Kornela ! jest przecudny !
Asiulek jakie słodkie bliźniaki jak się ładnie tulą slicznosci
i ja również dziękuję za opis cc i rady
Kasandra, gratuluję ! W końcu macie wyczekiwana krolewne piękna kruszynka szybko wracaj do siebie
Pesq brawo dla Ciebie super ze poszłaś i tak zrobiłaś. . Ludzie nie maja mózgu. . :/
Moje ostatnie dni były kiepskie, zatrulam się chyba czymś i jakby jelitowka mnie dopadła, byłam taka słaba ze tylko łóżko i łazienka. Ale myślę że już jest lepiej bo musze zbierać siły
Basiek daj znać jak tam u Ciebie i Kubusia
dziewczynki czy wasze maluchy mają jeszcze czkawki? Często? Bo mały jak czasami ma to aż mi brzuch skacze ale to raczej nic groźnego
Miłego dnia kochane ;*
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Po tych wczorajszych mroczkach boje się z łóżka wstawać jak jestem sama i probuje przespać ten okres do 15.30. Straszne to bylo.
Ja dostałam sterylizator i podgrzewacz stary jakiś ale podobno działa dzis sprawdzę. Nie podam firmy bo zdarta. A co do woreczków i pojemniczków to sama nie wiem bo tez chce butle dawać oprócz cyca ...
Czkawki do zeszłego tygodnia kilka razy dziennie a teraz z raz
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja drukuję tą książkę język niemowląt mam nadzieje że drukarka nie zeszwankuje mi bo trochę stara jest... drukuje na obu stronach i podwójnie i nadal wyszła kniga wielka!! ale czytanie z laptopa mnie męczy
Pesq to leż sobie i odpoczywaj... fajnie że sterylizator i podgrzewacz dostałaś...
Ja kupiłam podgrzewacz z aventu i sterylizator ten co Me.ch sobie też kupię.
Mysia co do czkwaki moja niunia też ją ma często...
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Bliźniaki też cudne i tak słodko śpią przytuleni do siebie.
Ja już od wczoraj w domku. Ciśnienie unormowane, obrzęków już nie ma (fakt cały czas przeleżałam).
Na poród nie mam się na razie co nastawiać bo zdaniem ordynatora jeszcze nic na to nie wskazuje że mały chce już przyjść na świat.
A wracając do ordynatora to strasznie niedelikatny przy badaniu, nigdy jeszcze nie czułam się tak po badaniu, aż mnie wszystko bolało.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Z moich planów na dziś ...duuupa Spałam do 11, wykąpałam się i poszłam z psem i już z powrotem jestem w łóżku. Na obiad to chyba będę zupkę chińską jeść -.-'Albo sobie coś zamówię, bo nie mam siły. Czuję się jak na początku ciąży -spać i spać i spać. Oczy mi się kleją i nie mam siły ruszyć nawet ręką.. Pod prysznicem zmęczyłam się jak na maratonie :/
Meliska mój lekarz jest delikatny, a ostatnio też mnie zabolało.. więc moze to kwestia tego, że już jednak jesteśmy tam troszkę spuchnięte i obolałe? Choć mnie zabolało lekko, ale dla porównania u babki z enel-medu aż zęby zagryzałam jak badała na wcześniejszych etapach, a u niego nic nie czułam.
Herbatka z cytryną i cukrem <3
Na co dzień piję samą gorzką, więc fajna odmiana