- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kropka nie widzę wiadomości może mi do spamu wrzucilo jutro z kompa sprawdzę.
Kas serio podobne oczy? Co tam pijesz?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pesq sliczne wy obie
I jakie smakolyki zaserwowalas. Nic dziwnego, ze az tyle osob do ciebie przyszlo sama chetnie wbilabym sie na takie jedzonko
Mysia ja jeszcze nie dostalam okresu wiec nie powiem.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
U mnie byly ze 2-3 Okresy moim zdaniem... Z dość krótkimi odstępami:/ ale krwawienie ewidentnie miesiączkowe.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Basienko, to koniecznie do innego idź i czekamy na info!
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Mysia ja miałam ostatnio jednodniowe plamienie a tak to cisza
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
[/hide]
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena zaczęła pokasływać w gabinecie i p.doktor przełożyła szczepienie na za tydzień.
Ważymy. 5260g czyli 1180g wiecej niż jak miała 17dni.
Odrazu pytanie czym karmie?
Piersią.
Ojej to co w tych piersiach jest??? Hihi.
Kurde Lena od urodzenia używała pieluszek z Rossmanna babydream i 2dni temu połakomiłam sie na większe opakowanie. Bo normalnie kupowałam jej babydream 2ale 43sztuki (cale opakowanie zielone) za 18.99 w promocji za 15.99 rewelacyjne jak dla nas. a teraz wzięłam większe tez dwójki 66 sztuk za 24.99
I nie dość ze sa mniejsze od tych za 18.99 to nie maja tej siateczki co pochłania wilgoć i po jednej nocy ma odparzoną piposzke :/ a ja tak dbam od urodzenia o to żeby nie miała odparzeń i ciemieniuchy. No wiecej tych pieluch nie kupie. Dziadostwo!!!!
Dady tez zużyłam jedno opakowanie podwójne ( takie w kartonie ) ale tez wiecej nie kupie co z tego ze 156sztuk za 49.99 jak kupy bokiem wylatywały.
A wy mamusie jakich pieluszek używacie? Które Wam sie sprawdziły a które nadają sie na śmietnik?
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basiu- trzymam kciuki żebyś jednak nie musiała iść pod nóż. I masz racje zmień lekarza, lub chociaż zrób konsultacje u innego. Co dwie głowy to nie jedna...
Pesq- Kas ma racje. Agatka podobna do Ciebie jest A te jej oczy wymiatają. Bedzie was brać na te oczka:)
Kas - śliczna z Ciebie mamusia... Danio shake mmmm pycha jakby to powiedział D.
Ogólnie uważam ze wrześniowe dzieci najładniejsze:) i jedna październikowa kruszynka tez naj naj
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Pesq jakie pyszności miałaś mmm
u nas zawsze po kąpieli pięknie zasypiał a od 3 dni jakoś nie ma na to ochoty i marudzi jeszcze jakieś 30 minut...
zjada około 120 przeważnie, choć czasami mniej i karmimy mniej więcej co trzy godziny, chyba że śpi (co rzadko się zdarza już niestety ) to wtedy jest dłuższa przerwa.
Kasiu, Jaś słodziutki
Juradka jak pięknie Lenka przybrała super mleczko masz
Ja używam pieluszek pampers od samego początku i jestem zadowolona teraz już na trójki przechodzimy
co do ciemieniuchy, czy któreś maleństwo ma? bo cisza w tym temacie
doświadczone mamusie, od kiedy maluchy przesypiają całe noce?
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bo jak mm to ja D. Po kolei eliminowałam nocne karmienia.
Jadł co 3godz. Zazwyczaj 21:00 ; 00:00 ; 3:00; 6:00 wiec dawałam mu o 21.00 i 00:00 mm a o 3:00 herbatkę, i o 6:00 mm.
Po jakimś tygodniu przestał mi sie budzic o 3.00 na ta herbatkę...
Tez bym chciała pospać ale dla dobra Leny karmię ja w nocy bo wtedy mleczko jest tłuściejsze a i na laktacje nocne karmienie dobrze wpływa...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Jurada ja używam dady, czasem wyleci kupa a czasem nie, koleżanka mówi że w pampersie też wylatują kupy więc być tu mądrym
u mnie ciemieniuchy ani widu ani słychu więc niech tak dalej będzie, ale za to 5 dzień brak kupy!!!!!! Kurcze kupiłam czopki glicerynowe dla dzieci i dałam pól, i poszła spać mam nadzieję że jak obudzi się to zobaczę wielką kupę, a niech nawet wypływa i wszystko zabrudzi ważne żeby była a i katar ma straszny no już trzy razy odciągałam tą nose fridą co o dupę rozbić ją i zadzwoniłam do siostry bo wiem że ona używała katarek czy faktycznie działa, bo miałam zamawiać i okazało się, że ma jeszcze więc przywiozła mi go. Więc wygotowany czeka jak coś na zwalczanie katarusa
Mysia moja koleżanka po porodzie miała miesiąc takie plamienia, ale ona miała w sumie ma problem z tarczycą i wcześniej też miała problemy. Wiem, że chodziła do gina i różne tabletki przepisywał, aż po roku jakiś krążek zastosowała i chyba ok jest. No ale może taka uroda z Tobą, że musisz przeczekać, ale do lekarza nic nie stanie się jak pójdziesz
Pesq dzięki za przepisy, skorzystam z nich
Wkurza mnie ta subskrybucja, ciągle muszę pamiętać żeby wyłączyć!! Nosz cho*era jakbym chciała to włączyłabym sobie sama
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ty karmisz piersią i ona juz 5dni nie kupka???
Może coś zjadlas nie takiego...
U nas kupa przynajmniej raz dziennie jest taka duża a tak to jak pierdnie kto kleksy zostawia ten mój Lenek Gienek.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Asiu, ja właśnie mam problemy z tarczycą i być może to przez to :/
mi katarek położna polecała i mówiła ze pod odkurzacz można, to prawda?
też muszę kupić bo u nas chyba też katar jest, albo nosek zatkany sama nie wiem, czuje się jak zła matka bo nie umiem określić co mu jest i jakiś kaszel się pojawił do tego... chciałam iść dzisiaj do lekarza ale akurat dziś lekarka ma wolne więc jutro idziemy...
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi przez kaszelek nie szczepili dzisiaj Leny i doktor kazała bacznie ją obserwować bo od kaszlu i katarku do zapalenia płuc nie daleko. Az się wystraszyłam jak to powiedziała.