- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Nie mamy już pomysłu, o co chodzi naprawdę to tak musi byc, że 100% czasu tylko dziecku poświęcać i nic innego, zero?? już myślę, jak się dziś wykąpać i kiedy:( Aha, w dzień mi nie śpi prawie wcale - oczywiście jej nie budzę, bo załóżmy, że kilka razy zdarzy jej się przymknąć oko jak ją wytargamy, ale czasem to 5min i wyspana wielce...:/ no wczoraj ze 2x tak po pół godziny się jej zdarzyło, a potem znów disco trzeba jej było robić.
Powiedzcie proszę jak to u Was wygląda i z karmieniem i z tym skakaniem wokół dziecka...
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony
Wszystkiego najlepszego!
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Pozdrawiamy. Kieca miała być na święta ale skoro ktos urósł 10 cm w 2 mac
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Myślałam że już mi na wzrok padło ;-p
Basiu ja też wszystkiego najlepszego Ci życzę i przede wszystkim dobrych wiadomości na dzisiejszej wizycie.
My dzisiaj mamy usg brzusia i bioderek. Mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas Lena też ma dni ze tylko drzemie po 30 minut i chce na ręce. I jeszcze huśtawka na nią działa. No i spacery. Po spacerze potrafi spać i 3 godziny, ale co zauważyłam jak w domu ja po rozpinam to 10minut i oczy jak 5zl. A jak śpi w kombinezonie tylko czapkę ściągam to śpi 3godz. Lubi ciepełko.
Co do jedzenia to my na piersi to inaczej jest. Dzis w nocy z 5razy ssała pierś. W dzień to zależy od spania.
A może A. ma kolejny skok rozwojowy...?
Nam,nie raz jak marudna pomaga szum z yt. Ale tak na maxa głośno. Wtedy zasypia:)
Dzis o 7.40 wyszliśmy zaprowadzić D.do szkoly. Wróciliśmy 8.30 bo jeszcze z psem rudna po parku i ona śpi a jest 10.00 a zasnela jak tylko poczuła podmuch wiatru.
Moze spróbujcie i Wy spacer z rana chociaż 30minut.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja nie na rączki ani nic ale za to sama nie umie byc tez przyzwyczajenie.. Od razu łaaaaaaaaaa jak odchodzi ktos z nas. Dzieki Bogu wszystko jedno kto obok siedzi wiec ściągam babki i ciotki kiedy mogą. Wczoraj znowu bylam na lunchu a w sobotę koncert bo musze troche wychodzić dla zdrowia psychicznego i polecam dziewczyny.
Co do czapki to to samo juradko. I nienawidzi opasek i czapek..
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
oj Pesquś, doceć, że tak możesz zapraszać i masz z kim zostawić Gagata choć na chwilę. Nasza jeszcze jęczy jak się ją ubierze, dopiero na dworzu/w aucie jej się polepsza...więć wyjście z stresie i ryku:/ no i ona nie lubi za ciepłoo jak Twoja Juradko, nawet w domu mimo że wydaje mi się że jej chłodno no ale już staram się przemóc i nie zakładać jej dł. rękawa tylko krótki i dziś tak siedzi i hmmm...o dziwo grzeczniejsza(nie wiem czy to ma coś wspólnego no ale zimna nie jest to na pewno - może po prostu po mnie jest takim piecem sama w sobie:)), suszyłam włosy to byla ze mną, teraz ją bujam w leżaczku nogą i spokój, drzemie, w sumie też godiznę temu jadła i to ładnie 130 się udało. A tak w ogóle Piotra siostra wczoraj przesłała fotkę USG - jest w ciąży:) więc jedna mniej do targanina w Ciechanowie, heh;))) Jutro wybieramy się do stolicy to mojej koleżanki, która urodziła w marcu i będzie jeszcze ta, która ma chłopca ze stycznia...także dzieciowe spotkanie.
Na dwór wyjdziemy, chociaż pada..:/ no i Piotrek dzownił powiedzieć, że winda nie działa chyba, bo coś skrzypiało i nie działaly rpzyciski...superrrr. fotelik w samochodzie, ale stelaż by się przydał, bo muszę po zakupy skoczyć i do DPD, bo sprzedałam poduchę dziewiątkę, Piotrek zawiózł, ale kogoś tam nie było i muszę jechać wysłać, jakieś mini zakupy zrobić może i chciałam na jutro chłopakom kupić po bodziaku od ciotki w 5 10 15:) mam nadzieję, że Agaton to wszystko zniesie i nie będzie dużo jęczenia oraz czas nam szybciej minie:D tylko poczekam do 13, żeby zjadła i ruszymy:)
Basieńko, sto lat!!!!!!!!!!!!
Pesquś, moja powoli się przyzwyczaja do czegoś na głowie - ponoć wszystkie dzieci nie lubią no ale musimy próbować, bo tak nigdy nam Agaty nie zaakceptują ja mam ochotę zamówić od Mommy loves me tą z futerkiem albo minky.. <3
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa