- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gloria, wspolczuje:((( wstrętny rak:((
Co do wzrostu - wyszlo mi dzis rano 62 i papierowa metrowka z brw;) nic dziwnego, skoro panna juz nosi 68 i to niektóre body musze lekko pociągać i naciągać do zapięcia...i leginsow nie podwijam..jak założyłam jej 62 to na długość ok ale jakies w pasie za krótkie i do wbijaly w brzuszek, takze ja juz kupuje 74 powoli. Taka Kruszyna:)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kas to twoja bez smoczka w ogóle ? moja nie chciała tych z canpola a kupiłam dwa... wypluwala a dałam z lovi to przyssala się do niego ale właśnie chcę kupić z mam bo mojej się robią krostki.
szukałam właśnie skoczków mam i w rossmanie super pharm i w smaku nie ma
Pesq ty w auchanie kupowalas? jaki model bo kurcze troszkę ich jest... z pudełko jakieś sterylizujace jest do nich ?
ja wczoraj byłam w pracy bo kasa za wczasy należy mi się ehh i prześledzialam tam długi czas. i za tudzież idę na imprezę z pracy tylko oczywiście nie będę pić bo karmie...
Kas dajesz oglądać tv !!! hehe u nas jak ostatnio byli znajomi z synkiem 3 miesięcznym to musieliśmy wyłączyć tv bo patrzył się chciało mi się śmiać z tego... chyba ze ktoś coś wie ze to źle wpływa na rozwój...??
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiu, moze wlasnie to kwestia smoka? Najlepiej jej przytrzymać to ssie a tak to chwile i jej wylatuje choc niby chce..dlateho byla uczona:) jeszcze najlepiej jej idzie w samochodzie jak sie jej wetknie a ona kima i sobie ciumka:) a tak to jak tylko się ja ruszy Np na ręce to od razu jej wypada jakby go nie trzymala:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do tv- oczywiście, ze nie haha ale jak się z nią chodzi to zawiesza wzrok Malo jej galki nie wyjdą
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Kładźcie jak najczęściej na brzuchu to z czasem się przyzwyczają. Jasiek od małego leżał dużo na brzuszku ze względu na problemy brzuszkowe, bo to mu przynosiło ulgę, teraz akurat śpi sobie na brzuszku, bardzo lubi a mama ma chwilę dla siebie i zjedzenie śniadania
Kas u mnie też temat chrzcin stanął w miejscu a taką miałyśmy mieć ładną datę przekładamy na następny rok: nie wiem styczeń, luty zobaczymy
Dziewczyny a głupie pytanie, jak wy rozpoznajecie, że ubranie jest już za małe? bo mam kilka na styk i nie wiem czy już mu nie zakładać czy jeszcze mogę.
Chodzi mi głównie o pajace np. jak się za bardzo zaciąga materiał przy prostowaniu nóżki to już za małe?
Aa i Jasiek non stop ślini sobie piąstki, to już powinnam mu wprowadzić smoka?
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
co do leżenia na brzuszku to ja na początku w ogóle go nie kładłam na brzuch bo tak jak Asia się bałam. Dopiero po pewnym czasie zaczęłam go kłaść i teraz to jest chyba jego ulubiona pozycja czasami tylko się zbuntuje ale to naprawdę baaaardzo rzadko.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze zauważyłam że kaftanikow/bluzeczek nie mamy... dzisiaj ubrałam ja w kaftanik 62 i ma guziki rozszerzone jak widzi się u takich facetów z dużymi brzuchami jeszcze jej piwo dać do rączki... u kurde musze pokupowac albo pierw poprawdzac co podpstawalam od koleżanek.
Kasia a nie dawalas smoka Jasiowi? to ja bym już nie dawała może żeby nie przyzwyczaić.
Pesq co do opasek moja tez nie jest ich wielka fanka;) ale właśnie może wkładać jak najczęściej to przyzwyczai się.
wczoraj wypiłam kieliszek wina i opilam się dałam na noc jedzonko posciagalam na karmienia żeby dopiero rano dać dziecku i jejku ahhh aż swoje pragnienie ugasilam
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
I fajnie ze szybko rosną i mamusie zadowolone
Chyba powoli problemy brzuszkowe znikaja bo przestalyscie o tym pisac lub po prostu przyzwyczailyscie sie
Kas nieźle wam zaszli za skórę ze tak sie sprawa chrzcin opóźni
Basiek a co tam w twojej sprawie hmm? Karmisz jeszcze piersią?
U nas ok a co do lezenia na brzuszku to moja uwielbia spać w pewnym momencie nawet wolala na brzuchu bardziej niz na plecach
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Kasia u nas w niektórych body mamy za krótkie rękawki więc tych już mu nie zakładam albo takich które ciężko mi dopiąć bo musiałabym nieźle je naciągnąć ale dopiero garstkę mam takich ubranek więc jeszcze nic nie muszę kupować. Zresztą mam jeszcze sporo ciuszków na rozm 62 i 68. na 72 kilka więc od tego rozmiaru już będzie trzeba po sklepach biegać Ale jeszcze siostra mi coś we wtorek wysłała bo dostała jakieś ciuszki od koleżanki więc czekamy na paczkę
Muszę w końcu jakieś zdjęcia przebrać i coś wywołać i zrobić Kubusiowi jego pierwszy album A przy okazji wpadł mi do głowy pomysł żeby, jak już przebieram te zdjęcia, wywołać również zdjęcia dla babć i też im porobić albumy. I na dzień babci będzie jak znalazł prezent A póki mam czas - bo Kubuś się pięknie buja w swoim bujaczku to porobię to teraz i na bieżąco już się będzie uzupełniać do stycznia
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Właśnie czapę jej zalozylam niech sie przyzwyczaja do czegos na glowie.
U mnie znowu meega rośnie na długość. 65 cm, 10 cm w 7,5 tyg.. Za to wazy tylko 5 kg.
I nadal nienawidzi leżenia na brzuchu i ledwo co te głowę. No nic. Wszystko w swoim czasie.
Chce mi się wina. Bardzo.
A wczoraj padlam po tej imprezie pracowej. Wszyscy padliśmy. Dwa dni robienia jedzenia i sprzątania eh. No ale trzeba.