- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze teściowi nie powiedziałam o samochodzie..
Dziewczyny dzieki za oczyskowe komplementy. Przyznam ze Agat ma wyjątkowe oczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Mąż za mną chodzi od jakiegoś czasu z wywieszonym jęzorem, tuli sie, kradnie całusy, a to poklepie po pupie itp. Takie końskie zaloty
Nie ukrywam ze sama juz bym chciała...
A wy jak tam? Przytulanki były???
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Agata to fajnie masz ze nie chce smoczka. bo my będziemy mieć przerabane odżywczaic się. ale moja była taka ze ciągle ciumkala i płakała jak nie miała czego w paszczy noi smoczek pomógł. ale chyba tak jak Pesq miała z Agatka ze silne ssanie było
mam pytanie czy u waszych pociech tez przewala się brzuszku jedzenie i słyszycie to ??
Jurada. 1. nie miałam aczkolwiek dzisiaj jakieś coś różowego leci...
2. ja mam w truskawki body z krótkim i troszkę rozciagly się ale to takie badziewie koleżanka miała też dużo ze smyka i tez mówiła ze takie dziadostwo.
no ja też już kurde nie chwałę się bo dzisiejsza noc była masakra!! w sumie spala ale rzucała się przez sen jak nie wiem co...
i u nas były przytulanki juz dawno tez tak lazil mąż jak twój za mną. heh mile to jest :-D
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Asiek no niby tak, ale wolalabym zeby smoczka ssala niz raczki lub palca w przyszlosci. Smoczka mozna zabrac a palca sie nie odetnie
U nas noc w miare dobrze mielismy gosci wiec mala porzadnie zasnęła dopiero po 1 i spala do 7:30. Rekord no, ale od 19 nie spala, tylko dwie drzemki 10 minutowe przy cycku. Ogolnie jest bardzo towarzyska i lubi nowe twarze i glosy. Jak ktos nas odwiedza to dziecko anioł grzecznie obserwuje, slucha przyglada sie twarzom znowu gdy wychodza do domu i jest cisza momentalnie pojawia sie marudzenie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mieliśmy problem z naczyniakiem bo miał go kolo oka i jak ssał kciuk to palcem wskazującym go rozdrapywał i krew sie lała ze ho ho! Próbowaliśmy go oduczyć ale nie dało się, wiec usunęliśmy naczyniaka
Moja Lena tez ssie piąstki od niedawna a smoczek to różnie. Raz ssie raz wypluwa.
Moja siostra za to ma dzieci smoczkowe to któregoś wieczora ucinała ten silikon co dziecko ma w buzi i mowila ze byla wróżka w nocy i odcięła smoczka bo juz duże dzieci nie ssa. Bylo ciut płaczu ale do wytrzymania. Oczywiście zostawiała jakiś łakoć w zamian:)
Wady zgryzu ani jej ani mój D. Nie maja.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
ja cos ostatnio nie wyrabiam z pisaniem na forum, normalnie, doczytac jeszcze sie uda ale cos chce napisac to albo kornel mnie potrzebuje albo mi kasuje posty i tak to jest a potem wchodze i znow 40 do nadrobienia wiec znow docczytam a nie zdaze odpisac
dzis z tata kornelko buszuje wiec moze sie uda
w ogole to maz zalatwil nocne karmienia i dzis duuuuuuzo brykaja razem wiec mam chwile wytchnienia, wiec jak na zlosc mnie boli glowa ehh no coz
Pesq, wspolczuje z tym ubezpieczeniem mam nadzieje ze sie nie obrazi za bardzo tesc ani nic... w koncu skoro sam nie chcial przepisac to musi sie liczyc z tym ze jak cos to bedzie po jego skladkach...
co do skokow rozwojowych to sama juz nie wiem, bo co zaczynam myslec ze u nas taki to zaraz kornel sie opamietuje i mu sie przypomina ze przeciez jest zlotym dzieckiem i mu nie wypada hhahaha
Smoczki uzywamy NUK i bardzo lubimy - kornelowi dobrze wchodza (ale nie za dobrze wiec nie ma go w buzi non stop tyle tylko co trzeba do uspokojenia czy zasniecia i wypluwa) a mi sie podobaja z wygladu wiec mamy pelnie szczescia heh
zmontowalam kornelowi taka "zabawke" z bransoletki i wstazek na niej zaczepionych i mu nia macham jak cheerleaderka a kornelo jak zaczarowany patrzy, polecam Wam bardzo w ogole bardzo duzo sobie spiewamy i rozmawiamy, przypomnialam juz sobie chyba wiekszosc wierszykow brzechwy i tuwima i tak nam dnie schodza, dodatkowo spacerujemy w nosidle, chusta po domu nam sie super sprawdza, no i tutek na medal nadal sie spisuje, dodatkowo kornel uwielbia jezdizc autem
Zrobila nam sie z niego ogromna gadula, juz czekam na pierwsze MAMA hahah pewnie jeszcze chiwel zejdzie ale coz ;p choc jak placze to juz placze tak: maaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! wiec moze mu zalicze?
Bardzo fajne jest to ze juz bardzo wyraznie slychac roznice w intonacji dzwiekow i latwo rozpoznac czy to radosc, smutek nuda czy tez zlosc
Dzis pocykalismy sobie foteczki na tukusowo, z udzialem naszej nowej zabawki tez
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A piastki u nas to standardowy "deser" kornela
A w ogole to zainspirowana Pesqowo Agatowym misiem tez postanowilam uwiecznic comiesieczne kornelki:
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pamiętacie ? Jak to było jeszcze 2-3 mc temu
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
My kończymy dzisiaj 6 tygodni. Moja córka zjadła wczoraj ok 20 i dopiero o 4.30 sama ja przystawilam i zjadła przez sen. Teraz znowu śpi.