- Otrzymane podziękowania: 245
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mysia, uwielbiam to ubranko <3 maly tygrysek wedrowniczek:)
Kasia a ile ma wzrostu Jas?
W ogole dziewczyny, ile maja dlugosci Wasze szkraby? bo my tylko waga i waga, a co ze wzrostem? Kornleko jeszcze krotki ;p ale juz 13cm na plusie od urodzenia wiec chyba nie jest zle
Ach, musze uciekac bo wlasnie widze ze ktos tu na mnie zerka i jezykiem mieli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Mysia Kubuś jest niespokojny pewnie po szczepieniu, mój też tak miał przez kilka dni po szczepieniu, nawet do tygodnia, będzie dobrze
Meszku tak piszemy tylko o wadze, bo nie wiem jak u Was ale u nas w przychodni to tylko ważą a nie mierzą.
Zmierzyłam go dziś sama od czubka głowy do stopy tak jak leżał i wyszło jakieś 64-65cm
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Mój synek też dzisiaj marudny, oj nawet bardzo marudny... jeszcze południa nie ma a ja mam dosyć. teraz niby zasnął ale zobaczymy ile ta jego drzemka potrwa...
ale jak śpi teraz to jest taki kochany hehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I wrzucam zdjęcie łobuziaków - Kubusia z kuzynem
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
ja też mam z kolega Laury zrobione zdjęcie w sobotę. a kurde jeszcze taka znajoma urodziła córkę w październiku i będą we trójkę chodzić do tej samej klasy w przyszłości. imprezowalismy razem w przeszłości i będzie śmiesznie jak zakupmluja się i oni będą jeździć po klubach w przyszłości mój mąż kiedyś powiedział żeby córki nie podały się w mamy
fajnie macie ze wasze dzieci będą mieć kuzynostwo w przyblizonym wieku... u nas jest tak najstarsza kuzynka L. ma 23 lata a najmłodszy 5 lat i tak raczej zostanie...
Mech śnilas mi się ze twój Kornel był u mnie w miejscowości bo przyjechał do rodziny bo wy w Anglii mieliście starać się o drugie dziecko a później przyjechałas po niego.. a tak z innej beczki z jakiego potoshopa korzystasz? zainspirowałas mnie i tez tak będę robić co miesiąc
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ze wzrostem u nas jest 61-62 cm a miała 59 cm w chwili urodzenia.
Musia jaki Tiger czai się pod kocem
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
tak sie zastanawialam dzis bo zauwazylam ze kornel przy 58cm przerosl czesc ciuchow na 62 hah....a gruby jakos specjalnie nie jest, jak zwyczajne dziecko kilka faldek na raczkach i nozach ale bez szalu:) no głowe to ma spora, po tatusiu chyba wiec moze ona taka ciezka wyciagnelam juz czesc na 68 bo w sumei po kapieli np latwiej mi cos luzniejszego na niego zarzucic bo to bez stresu wchodzi, a tak jak np body z dl rekawem w "dobrym rozmiarze" to potem sie klei i cisnie a kornel szegolnie nie lubi sie ubierac po myciu - tak ogolnie to no problem i nawet zgina raczki i nozki ladnie we wspolpracy, a po kapieli to normalnie wsyzstko na odwrot wygina:)
Asiek, no widzisz praiwe pasuje hehe ;p z tmy ze jeszcze poczekamy do stycznia na drugie no i nie wiem czy kornel z tej przyczyny bedzie wyjezdzal
uzywam PS CS6, bo ja i foty w nim obrabiam i grafiki czynie takze ta wersja mi pasuje:) mozna tez darmowy program do edycji/grafiki GIMP wziac jesli nie potrzebujesz tego na codzien:)
Basiek przeslodkie sa Wasze chlopaki )) a zly pewnie wlasnie po szczepieniu.. przejdzie szybko!
U nas druga porcja szczepien w srode....
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Nie mam kiedy Was poczytać, więc tylko się melduję, że żyjemy i mamy się dobrze, tylko troszkę marud się załącza i musimy tulać bez przerwy małego terrorystę
Buziaki :*
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Basia Kuba poważny i dorosly przy kuzynie!
Agat ur. 3150 i 55 dzis 7 tyg. 4920 i 64 Nadal wysoka i chuda po niskich i grubych rodzicach i tez 62 po 2 tyg używania powoli pakuje szczególnie body bo ciężko w kroku zapiac i sie ściągają.
Byla polozna Agata przytyla tylko 110 w 10 dni :| dla dzieci kp sa inne normy ale mimo wszystko ciut malo. Odbija sie ten kryzys pewnie. No nic wpycham jej cyca ile wlezie teraz eh śmieszne to raz 500 g w tydzień a raz 100 w 10 dni. Cale kp.
Przyszedł materac 180x200 czekamy jeszcze na ramę ale juz jest bosko - odmiana od 140 x200 prawie cala szerokość sypialni
Dobranoc, Agatka na noc.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
..... moja kolezanka z pracy dziś zmarła
.... rak
.... brak słów
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Dzis Bartus zaczął lapac zabawki z karuzelki jak sie nad nim kręciła Taaaaakaaaa jestem dumna
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz brawoo! Agatka tez czasem lapie .
Dziewczyny jakby Was z ćwiczeniami na brzuszku? Moja mala tego nienawidzi i dość slabo jej idzie martwię się.. Ale z drugiej strony przeciez w jakichś patologicznych rodzinach albo kiedyś nikt nic nie ćwiczyl i wszyscy glowy podnosimy...
Jejku u nas jest taki zwyczaj ze się zaprasza współpracowników na tzw. 'odwietki' - stol zastawiony i siedzą. I niestety wczoraj dzwonilam i przyjdą w czwartek. Oznacza to dzis zakupy a jutro i w czwartek caly dzień sprzątania i gotowania.. Masakra. W dodatku z kasa krucha. Ale nie ma wyjścia wszyscy tak robią tutaj
Alez sie bosko spalo na materacu 180 ooo dziewczyny! Az się nie chce bąbla do łóżeczka odstawiać ale tam monitor oddechu wiec staram się odsstawiac chociaż na pól nocy
Padaaa wiec pozdrawiamy z balkonowego spacerku
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Gloria współczuje... przykro
Zaz brawo dla Bartusia! super!
fajnie się obserwuje te nasze szkraby jak powolutku zaczynają się wszystkiego uczyć
Pesq Kubuś teraz coraz częściej leży na brzuszku. I ładnie już odwraca główkę o 90stopni i super podnosi główkę i potrafi ją troszkę utrzymać podniesioną.
Ale dobrze mówisz, że nie we wszystkich rodzinach to się ćwiczy bo nie wszystkie dzieci za tym przepadają a wszyscy sobie radzą teraz. Moja chrześnica (3 letnia) też nie chciała leżeć na brzuszku a nie ma z nią żadnego problemu. Wszystkiego i tak się nauczyła więc spokojnie
starszak heheBasia Kuba poważny i dorosly przy kuzynie!
My dzisiaj byliśmy na kolejnym szczepieniu. Mieliśmy 3 numerek na godzinę 14.00. Taa... zadnim weszliśmy do pediatry była 14.45, potem znowu się coś zablokowała kolejka do szczepienia i spędziliśmy dziś w przychodni 1,5h... wróciłam tak umęczona, że nie pytajcie. Kubuś też cały pobyt w przychodni był nerwowy, na szczepieniu się strasznie spłakał i w ogóle okropny dzień. Dobrze, że już się kończy...
I Kubus wazy dzis 5060g
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gloria rak to koszmar koleżanka zmarła w wieku 20 lat juz nie wspominam o innych bliskich
Basia no u mnie też syrena wyła w trakcie szczepienia...
Pesq kurde z ta głową tez schizuje bo moja jak położę to od razu jest wycie i przecież nie będę jej męczyć i od razu ja biorę. czasem bez wycia jest to wstrzymuje 30 s i przez ten czas troszkę pokręcił głową ale ile jest gderania przy tym ... dzisiaj przytrzymala tak z 5s na 90 stopni po czym padła na pyszczek i wielki ryk ze z 2 min musiałam ja uspokajać widocznie potlukla sobie !!
a dzisiaj Laura jest cały dzień senna musiałam wybudzac ja na posiłki. a i uszczelka od laktatora zepsuła się i jestem bez niego nocne jedzenie będzie przy cycu czego nie lubię bo musze pamiętać żeby nie zasnąć... ale już zamówiłam cześć i mam nadzieję że będzie we czwartek...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa