- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lenie tez dzis musiałam przez sen cyca zapodać bo kamienie. I jeden opróżniła a drugi musiałam laktatorom bo myślałam, ze mi skóra pęknie. I ściągnęłam 100ml poczułam ulgę i poszłam spać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
O tych wyrywanych włosach tez widzialam
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Czy mogę karmić. ?
Apap mi jej nie zbija. Ledwo żyje... Wszystkie kości mnie bolą. Glowa pęka. Boje sie ze zarażę Lenę
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Mech napisałam Ci na fb jestem pod mega wrażeniem Twojego dzieła. Naprawde. To dzieło a nie zdjęcia, masz rękę dziewczyno.
Jurada myślę ze możesz ibuprofen jeśli apap nie zbija. Skontaktuj się z położną jeśli taką masz. Co do niezarażenia heh nic nie zrobisz, możesz skoczyć do apteki kupić taką maseczkę na twarz żeby nie chuchać na nią ale wiesz jak to jest.. Trzymam kciuki żeby się nie zaraziła.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
a mnie chyba kryzys laktacyjny dopadł bo w 30 minut ledwo 90 ml uciagne no cóż Mała będzie miała dietę
Pesq uff dobrze ze teść paska na Ciebie nie wyjął ale kurcze co miał zrobić... chociaż u mnie w domu jakbym miała taką sytuację to musielibyśmy zapłacić i wypominania mojej mamy :whistle w:
kurde byłam u szwagierki i ciast na jadłam się... oj mam wyrzuty sumienia
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Jurada, jak dziewczyny pisaly, przeciwciala beda dla Lenki napewno Trzymam kciuki zeby sie nie zarazila i zeby Ci przeszlo, bo to nic fajnego takie chorobsko....
Asiek, dobre ciacho nie jest zle - mama szczesliwa, dziecie tez szczesliwe bedzie jak nie zjadlas calej blachy na dzien co dzien to nie ma co sie wyrzutami zarzucac.... zjadlas, dobre bylo i tyle
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Jurada fajne te zdjęcia wyszperałaś,faktycznie dobrze oddają stan jakim jest ciąża i życzę zdrówka
Co do przytulanek to my zaczęliśmy tak po 7tyg od porodu, wtedy już nie miałam obaw i nabrałam ochoty
Odwiedziła nas część rodzinki
Jaś świetnie się czuł będąc w centrum uwagi, był spokojny i reagował uśmiechem na zaczepki
Dostał też super prezenty (fajnie, że akurat zapytali się wcześniej czego nam brakuje )
matę edukacyjną, śpiworek do wózka i projektor z melodyjkami i kolorowymi światełkami
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Mech piękne zdjęcia!!! I super tekst!
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Me.ch !!! Fantastyczny pomysl, super pamiatke bedziecie mieli! Zazdroszcze TALENTU i takich pomyslow. Rewelacja!
Pesq oj tak, Agatkowe oczka sa wyjatkowe...
Kasia jaki Jas juz duzy i mata z Kubusiem Puchatkiem <3
U nas w piatek odwiedzila nas moja siostra z mezem i malutkim synkiem przyjechali przede wszystkim na 2 urodzinki naszej Hani, wiec razem podjechalismy na cmentarz. A pozniej posiedzielismy u nas. W ogole jak zobaczylam jej synka to moj Kubus przy nim jest olbrzymem nawet nie wiedzialam, ze mam juz tak duze dziecko ale w koncu prawie miesiac ich rozni wiec poki co bylo to widoczne - moj 7tyg a siostrzeniec 3tyg i kilka dni ale fajniutki jest i taki leciutki... hehe teraz sie na swieta zobaczymy i zaraz po nich na chrzcie siostrzenca wiec zobaczymy jak wtedy nasze lobuziaki beda wygladac
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Kasiu, super mata
Mech piękne zdjęcia! Kornelcio cudny
ja w piątek byłam u ginekologa, wszystko ok, poza moja tarczyca, bo wyniki mam tragiczne :/ powiedział mi ze rozpoczyna się miesiączka i faktycznie w sobotę rano dostałam, wiec u mnie już jest.. choć wcale za nią nie tesknilam
Basiu, super ze macie maluszki praktycznie w tym samym wieku Kubuś będzie miał się z kim bawić
U nas ostatnio jakieś dni maruda... snu prawie zero i nic nie pasuje czasami juz nie mam sił i nie wiem co robić naprawdę...